• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verir misinz hemen

Yarin öbür gün baskasina asilmak icinde acabilir... Biraz gözünü ac yavrum... Simdiden seni parmaginda oynatmaya calisiyor, yarin öbür gün söz hakkin bile olmaz...
Dün ve bugün "dayak yedim" diye iki ayri konu acildi.. erkekler hic birseye deymez canim.. sen onlara degil, onlar sana önce ayak uydursun..

Biraz fazla değilmi yazdıklarınız bu mantığa göre kocalarımız bizleri tavlayıp nasıl evlenme teklif ettiyse başkalarınıda tavlayıp evkenmemi teklif edcekler ben çok abes bulmadım isteğini sadece rica ediyosa tabi senin içinde face çok önemli değilse kapatabilirsin ben böyle düşünüyorum

ben sevgililere çok üzülüyorum yaa...
onlar hiçbir şeyi hak etmiyor...eee neden sevgili olunuyor ki o zaman?

bir facebooku bile feda edemiyor paylaşamıyorsak,
hayatı nasıl paylaşacağız ?

çok ilginç şeyler bunlar..

genelleme yapmak bana kalırsa bu konu için doğru değil...

konu sahibi facebookun onun için de önemsiz olduğunu söylüyor...
sırf yani sözünü dinlemiyor görünmek için, ip vermeyeyim demek için kendisine de bir anlam ifade etmeyen paylaşım sitesinde mi bulunacak..
bu mantıklı bir hareket mi?

bana pek öyle gelmedi..

Bu kadar carpitilir:) Sevgili ne ki anlamında söylemedim. Ancak bi'eşle arasında bana göre fark var demek istedim. Sevgiliyken takindigimiz tavır ilerleyen zamanın yolunu yapiyo neticede. Konu sahibi için aman denilecek bi konu olsaydı konu ne annesine ne de buraya tasinirdi. Evet "sırf ben sevmiyorum" la başlayan şeyler kabul edilmemeli. Ortada iki farklı insan var çünkü.

Hayır kendisi asla kullanmiyor sadece bana çıkma teklifi etmk için açmıştı sonra kpatti o hesabi:16:

Bence sevgilin sana teklif için kullandığı için o amaçla kullanılan bir yer gibi görüyor. Ben de eşimi kıskanırım gereksiz kızları sildiririm eşim de aynı şekilde bi çok erkek sildirmiştir ama tamamen açma kapat demek çok mantıksız. Şöyle bir teklifte bulunun profilinizi gizli yapın mesela rastgele herkes arayıp bulamasın ve rastgele arkadaş olmayan biri mesaj atamasın. Bu belki bir nebze rahatlatır kendisini.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Şu iki kutup yorumları onaylamıyorum asla açma ya da kesin aç gibi. Insan inat için ya da ipleri ben alayım gibi mantıkla facebook açmamalı. Ya da koyun gibi olmamalı. Iki farklı insan var iki taraf orta yol bulmalı diye düşünüyorum. Erkeklere değmez diyenler var eğer eşin olacak kişi de sana fedakarlıkta bulunuyorsa neden değmesin değer tabi..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında :kkk: sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin :43:

Benimde face hesabım yok sevgilim istemiyo diye. Ama bu dünyanın sonu da değil çünkü ben onla mutluyum facen önemi yok benim için:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında :kkk: sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin :43:

Aslında burada ki sıkıntı cok daha derinlerde. Sevgiliniz sizin bir birey oldugunuzu kabul edip sizin aklı basında ne yapması dogru ne yapması yanlış oldugunu ayırt edebilen kapasitede olduğunuzu anlaması lazım. Ona gore gereksiz gelebilir bi sıkıntı yok o zaman o kullanmasın. Ama size gereksiz gelmiyorsa karışmamalı. Ayrıca hayatınızın her döneminde etrafınızda erkekler olacak bunu engellemek mümkün degil.

Biraz fazla değilmi yazdıklarınız bu mantığa göre kocalarımız bizleri tavlayıp nasıl evlenme teklif ettiyse başkalarınıda tavlayıp evkenmemi teklif edcekler ben çok abes bulmadım isteğini sadece rica ediyosa tabi senin içinde face çok önemli değilse kapatabilirsin ben böyle düşünüyorum

Yok canim, abartmak filan istemedim, evlilik teklifi ayri tabi, yalniz, hani bu bey hic face kullanmiyorya, birde sacma buluyor vs. Yani lafinin arakasinda duramayan, isine nasil geliyorsa öyle hareket eden biri gibi geldi bana...

1)Sevgilin takıntılı olmayabilir belki de yalnızca kadına balkış açısı ilkeldir.
2)O kırmızılı yer, sevgilinin facebook kullanan insanlara(kadınıyla erkeğiyle)değil de kadına kötü gözle bakıyor olması zihniyetini, hayata bakışını,kadın erkek ilişkilerine bakışını yansıtıyor olabilir. Yalnızca bir takıntı da olabilir.
3)Ben öyle yapan kızları uygun bulmuyorum diyor, ilişkilerde erkeğin sesiniz fazla çıkması gerektiğine, erkek ne derse kadın onu yapmalıdır anlayışını mı savunuyor?Başka böyle hareketleri var mı?
4)Sevgilisinin facebook'a üye olmasını istemeyen bir erkek takıntılıdan ziyade güvensizdir, hem kendine hem sevgilisine. Facebook'u karı kız bulmak amacıyla üretilmiş bir şey gibi görüyordur,etrafında o amaçla kullanan insanlar vardır, belki kendi de geçmişte o amaçla kullanmıştır. Sizi kaybetme korkusu mu var? Bunu başka hareketlerle belli eder erkekler. Sizi kendinden aşağı mı görüyor? Bu kız bana nasıl baktı, çok güzel,akıllı ya benden iyisini buluyorsa gibi korkuları mı var? Ama sorun oluyorsa fotolarınızı herkese açmayın, ve de mütevazi fotoğraflar koyun koyacaksınız, yani böyle bikinili fotoğraflara falan hoş bakmıyordur belki de. Bir de yalnızca tanıdığınız ve güvendiğiniz erkeklerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul edin,güvenmediğiniz sizle flört eden falan varsa çıkarın arkadaşlıktan. Bunu da ona belirtin bak şunu şunu sildim diye.
5)Sizi kısıtlamasına,istemediğiniz şeyler yaptırmasına izin vermeyin derim ben,uzlaşmacı olmalı hem kadın hem erkek bu kadının erkeğin emrettiği her şeye boyun eğmesiyle olmaz(yanlış anlaşılmasın bunu sizin ilişkinize yönelik söylemedim,genel söyledim:1:)

yok yanlış anlamadm yalnız benim için facebook gerçekten önemsiz . Ama yinede sırf o kapatmami istedi diye açmalı miyim ?
Siz de aç diyorsunuz ve düşünüyorum zaten benim de sevmediğim bisey bu o da yapma diyor. Ve ben de o an kapattım hesabi
sirf annem aklima ateşledi bi düşünceyi o yüzden soruyorum burda yoksa onun bunun hayatını görmek pek mühim gelmiyor. Şimdi bu yüzden tekrardan hesabi açıp bn kullanacagm mi diyeyim. Sevmediğim bisey olduğu halde sirf boyun egmis olmamak icin ?:44:

yok yanlış anlamadm yalnız benim için facebook gerçekten önemsiz . Ama yinede sırf o kapatmami istedi diye açmalı miyim ?
Siz de aç diyorsunuz ve düşünüyorum zaten benim de sevmediğim bisey bu o da yapma diyor. Ve ben de o an kapattım hesabi
sirf annem aklima ateşledi bi düşünceyi o yüzden soruyorum burda yoksa onun bunun hayatını görmek pek mühim gelmiyor. Şimdi bu yüzden tekrardan hesabi açıp bn kullanacagm mi diyeyim. Sevmediğim bisey olduğu halde sirf boyun egmis olmamak icin ?:44:

Yok, ben yalnızca onun bunu istememesi altında yatan sebeplere odaklanın diyorum, yani bir güvensizlik mi var acaba? Ama siz de istemiyorsanız açmayın tabi ne gerek var. Ben yalnızca facebook'u olan kızlara iyi gözle bakmıyorum lafına takıldım insan değil kız, bakış açısın merak ettim o kadar. Yoksa elbette facebook sevmiyorsanız sırf annenizin lafına bakarak, inadına açmayın canım:1:

Aslında burada ki sıkıntı cok daha derinlerde. Sevgiliniz sizin bir birey oldugunuzu kabul edip sizin aklı basında ne yapması dogru ne yapması yanlış oldugunu ayırt edebilen kapasitede olduğunuzu anlaması lazım. Ona gore gereksiz gelebilir bi sıkıntı yok o zaman o kullanmasın. Ama size gereksiz gelmiyorsa karışmamalı. Ayrıca hayatınızın her döneminde etrafınızda erkekler olacak bunu engellemek mümkün degil.

Sebebini sorduğumda sadece senin o paylaşımlari gören erkeker olacak ve bunu ben kabullenemem diyor . Bilemiyorum cok farkli fikirler çıktı ortaya :):44::44::43:

Sebebini sorduğumda sadece senin o paylaşımlari gören erkeker olacak ve bunu ben kabullenemem diyor . Bilemiyorum cok farkli fikirler çıktı ortaya :):44::44::43:

Ya iki durum var birincisi esim yapmamı istemezse bişeyi yapmam zaten oek karışmaz bana benim neyi yapmanın dogru oldugunu idrak edeceğimi bilir olursa benim göredigim bişeyden dolayı yapmamı istemediği sey varsa da hic ısrarcı olmam kocamdan değerli mı ayol :) ikinci durum su ki vunun altında güvensizlik,sebepsiz kıskançlık,özgürlük kısıtlama varsa eger o zaman is degisir iste balım.

Ya iki durum var birincisi esim yapmamı istemezse bişeyi yapmam zaten oek karışmaz bana benim neyi yapmanın dogru oldugunu idrak edeceğimi bilir olursa benim göredigim bişeyden dolayı yapmamı istemediği sey varsa da hic ısrarcı olmam kocamdan değerli mı ayol :) ikinci durum su ki vunun altında güvensizlik,sebepsiz kıskançlık,özgürlük kısıtlama varsa eger o zaman is degisir iste balım.

Keske o da eşim olsa. Emin olun o zaman bu kadar takmazdm istemiyosa kocam ben de cok takmazdm . Lakin o benim Henüz bir yıllık sevgilim. Daha uzun yıllar görüşüp öyle evlenecez.
Zaten çok tatli dilli. Kibar kibar rica ediyo ben de bişey diyemiyorum :)

bence face çok gereksiz eşimde bende sevgili olduğumuz zaman kapatmıştık dahada açmadık..
face tehlikeli bir ortam bana göre sen bişey yapmazsın karşıdan biri yapar huzursuzluk olur..
o kapatmıyorsa kapatma ama kapatırmazsa kapatma..

Son düzenleme:

Bizde bu konuda çok sorun yaşıyoruz 2 yıllık ilişkim. Biz facebook'da tanışmıştık o zamanlar en az 3bin arkadşım filan vardı rahatsız oldu asılanlar filan kapattım bende ama her ayrıldıgımızda tekrar açtıgım için şuan çocuk facebook diyince kafayı yiyo :19: Bizim ki biraz guvenle alakalı oldu o hayatımda kimse olmasın istiyor ben sosyal ortamdan uzak kalmamak ama şöylede bir gerçek var ki uzun ilişkinin sırrı bu tür sitelerde fazla takılmamak. Acık kalsın ama çok aktif olmayın derim ben hem bu ipleri ele vermekte değil yapıyomuş gibi gözüküp kaleyi içten siz alın kadının sözü her zaman dinlenir:34:

Sevgilin sonuna kadar haklı. Benim sevgilim bana face ni kapat dese bayila bayila kapatirim hatta bende onunkini kapattirirdim karismayan insan bana gore sevmeyen umursamayan insandir.bu arada sevgilim de yok facem de:D Bence sevgilini dinle ip falan vermis olmazsin.Hep feminizmin oyunlari bunlar:)

Sevgilin sonuna kadar haklı. Benim sevgilim bana face ni kapat dese bayila bayila kapatirim hatta bende onunkini kapattirirdim karismayan insan bana gore sevmeyen umursamayan insandir.bu arada sevgilim de yok facem de:D Bence sevgilini dinle ip falan vermis olmazsin.Hep feminizmin oyunlari bunlar:)

Evet yaa hakkaten öyle :9:

ne paylaşımı yapıyorsun ki? bikinili fotoğrafını koyacak halin yok herhalde. bir de sende ekli olan kişiler arkadaşların, akrabaların falansa ne gibi bir sorun olabilir ki? valla benim anladığım erkek arkadaşın kendi kullanım amacını bildiği için, senin hesabını kapatmanı istiyor... neden çünkü kendine güvensiz ve sana da güvenmiyor...

Ben şöyle düşünüyorum çok kıskanç bir erkekle ilişki uzun sürmez, evet seversin değer verirsin ama ya o? Çok kıskanç oldukları için onların güven sorunu var hem kendilierne hem karşındakine, öyle bişey olurki hic dinlemeden yada inanmadan terk eder, kalır insan öyle kendini anlatamadan, ben nasıl sevdim böyle insanı diyerek.... Fb meselesine gelince çok abartmış öyle kızlardan hoşanmıyorsa en baştan facebook kullanmayan bir kız bulsaymış.. Bence annen doğru söylüyor mantıklı düşünmek gerek, ben senin hatanı yaptım çünkü ne istediyse yaptım ama sonunda yine hüsran...

Back
X