Aileme kimseye evliliğmle ilgili sorunları anlamıyordum en son açtığım konudan sonra ablama bahsettim ve evet benımde hatalarımda var
Tüm kırgınlık ve kızgınlıklarımı unutarak sorunu hallettık ama üstünü örtmekle olmuyor
Eşimle Perşembe tlfonda konuşurken aniden tersledı,konuştu konuştu öfkeyle,hırsla ve inattanmış çoğu söylediği şimdi anlıyorum ve tabıkı aramız bzuktu.
Pzrtesı doğum günümdü kutlamadı ,kafası benım yüzünden doluymuş unutmuş 
Bu kırgılıkları konuşuyorken,dayanadım teşekkür ederım doğum günün kutlu olsun bıle demedığın için ağlayarak söyledım ve gülüyordu,ben bu durumda ıken 
Lütfen gulme komık mi dedim.işte özür diledi kutladı bellı bır mıktar para söyledi kendıne hedıye al benım adıma dedi.
ve yanağımdan öptü ama öpüşü bıle candan değıldı
Eşime göre,herşeyı yönetmek istiyrum,herşeyı ben bılıyorum,herşeyden haberım olsun ıstıyorum
Sanırım kafeste gıbı hıssedıyor böyle hıssettırecek ne yaptım bılmıyorum
Ve neler yaparsam böyle hıssetmez yada yapacabıleceğim bışeyler kalmış mı?
İki haftalığına memlekete gıt.hedıyenı orda al,gelınce ben vereyım aldığını(şaka gıbı)böyle bırbırmızı anlamıyoruz kırıyoruz,gelınce konuşuruz dedi
Bana böyle ilgisiz davranan,sinirle söyledım dıyerek ağzını gelenı söyleyen,ve aylardır beni önemseyen eşim çcuk yapmaktan bahsetti.
Ne bı durum ki,dakıkalr önce bana altı sene sabrettım dıyen adam bunu söyleyen
Çok karışığım bu evlılık düzelır mi?
Yoksa pes etmelı mıyım?
Kıskançlıklarıma gelınce,ne ben çirkin beğenılmeyecek bırıyım ne de eşim havada kapılacak kadar yakışıklı 
Bılıyorum ınsanlar çalışmaya gıdıyor ama ben hanımlarla mesafelı olsun ıstıyorum
Ne eşime güvenmedığımden nede hanımlara güvenmedığımden değil
Gideceğim yere yalnız gıtmemi istemez,memlekette ıken heryere annemle gıtmemı ister
İstediğim gibi etek,şort gıyemem ben kıskançlık yapıyrsam,eşimin yaptığı ne?
Ve bana gıyme dıyen adamı;eteklı hanımlara bakarken yakaladım kaç kez 
Aslaa kabul etmıyor
Sevgılıyken beni ilk etekle gördüğü günden konu açılmıştı bı zamanlar
İlk aklına gelen bacakların kalınmış oldu gülerek 
Madem kalın güzel değil eteğime karışma
Bana tahammülsüz.öfkelı dinlemden anlamadan sinirlenıyr
Bana söyledıklerını unutamıyorum ve inadı benden daha önemli
Pes etmelıyım istediği gibi özgür bırakıp gitmelı mıyım kiiii göze aldım
Bana değer verdığını sanmıyorum zaten
Fikırlerınız önemlı benım için
Karışık olabılır hakkınızı helal edın ..
çook yalnızım ben
((
Tüm kırgınlık ve kızgınlıklarımı unutarak sorunu hallettık ama üstünü örtmekle olmuyor
Eşimle Perşembe tlfonda konuşurken aniden tersledı,konuştu konuştu öfkeyle,hırsla ve inattanmış çoğu söylediği şimdi anlıyorum ve tabıkı aramız bzuktu.
Pzrtesı doğum günümdü kutlamadı ,kafası benım yüzünden doluymuş unutmuş 
Bu kırgılıkları konuşuyorken,dayanadım teşekkür ederım doğum günün kutlu olsun bıle demedığın için ağlayarak söyledım ve gülüyordu,ben bu durumda ıken 
Lütfen gulme komık mi dedim.işte özür diledi kutladı bellı bır mıktar para söyledi kendıne hedıye al benım adıma dedi.

Eşime göre,herşeyı yönetmek istiyrum,herşeyı ben bılıyorum,herşeyden haberım olsun ıstıyorum
Sanırım kafeste gıbı hıssedıyor böyle hıssettırecek ne yaptım bılmıyorum
Ve neler yaparsam böyle hıssetmez yada yapacabıleceğim bışeyler kalmış mı?
İki haftalığına memlekete gıt.hedıyenı orda al,gelınce ben vereyım aldığını(şaka gıbı)böyle bırbırmızı anlamıyoruz kırıyoruz,gelınce konuşuruz dedi
Bana böyle ilgisiz davranan,sinirle söyledım dıyerek ağzını gelenı söyleyen,ve aylardır beni önemseyen eşim çcuk yapmaktan bahsetti.
Ne bı durum ki,dakıkalr önce bana altı sene sabrettım dıyen adam bunu söyleyen
Çok karışığım bu evlılık düzelır mi?
Yoksa pes etmelı mıyım?
Kıskançlıklarıma gelınce,ne ben çirkin beğenılmeyecek bırıyım ne de eşim havada kapılacak kadar yakışıklı 
Bılıyorum ınsanlar çalışmaya gıdıyor ama ben hanımlarla mesafelı olsun ıstıyorum
Ne eşime güvenmedığımden nede hanımlara güvenmedığımden değil
Gideceğim yere yalnız gıtmemi istemez,memlekette ıken heryere annemle gıtmemı ister
İstediğim gibi etek,şort gıyemem ben kıskançlık yapıyrsam,eşimin yaptığı ne?
Ve bana gıyme dıyen adamı;eteklı hanımlara bakarken yakaladım kaç kez 
Aslaa kabul etmıyor
Sevgılıyken beni ilk etekle gördüğü günden konu açılmıştı bı zamanlar
İlk aklına gelen bacakların kalınmış oldu gülerek 
Madem kalın güzel değil eteğime karışma
Bana tahammülsüz.öfkelı dinlemden anlamadan sinirlenıyr
Bana söyledıklerını unutamıyorum ve inadı benden daha önemli
Pes etmelıyım istediği gibi özgür bırakıp gitmelı mıyım kiiii göze aldım
Bana değer verdığını sanmıyorum zaten
Fikırlerınız önemlı benım için
Karışık olabılır hakkınızı helal edın ..
çook yalnızım ben