- Konu Sahibi Mariahuakina
-
Ben hayatımda mutfağa girmiş değilim, evlendiğim ilk günden beri yemek yapıyorum. İnternet sağolsun, sulu köfte bile yaptım. Cancaazım kocam eskiden evle ilgili işlerin kadının yüzde yüz görevi olduğunu düşünmezdi, hatta erkek de yardım etmeli derdi... Ama şimdi her şeyi benden bekliyor!!! E ben de acemiyim, bunu aklına getirmiyor...Ve asla ilk adımı atmaz. Haksız da olsa, benim adım atmamı da haksız olduğuma yorar. Ayhhh!
Ben hayatımda mutfağa girmiş değilim, evlendiğim ilk günden beri yemek yapıyorum. İnternet sağolsun, sulu köfte bile yaptım. Cancaazım kocam eskiden evle ilgili işlerin kadının yüzde yüz görevi olduğunu düşünmezdi, hatta erkek de yardım etmeli derdi... Ama şimdi her şeyi benden bekliyor!!! E ben de acemiyim, bunu aklına getirmiyor...Ve asla ilk adımı atmaz. Haksız da olsa, benim adım atmamı da haksız olduğuma yorar. Ayhhh!
bu akşam al karşına konuş
ufak bir tarışmada şimdiden ayrı yatakta yatarsak halimiz ne olur diye
2 aylık bir evlilkte ufak bir tartışmada doğru değil eşinle muhakkak konuş bir daha yapmasın evliliğinizin selameti açısındanyerimseniben
Sanki aramızda yarış varmış gibi, haksızsın ondan konuşmaya çalışıyorsun diye düşünecek... Ben bilmez miyim herifimi! Ya hep böyle mi oluyor, kadın mı alttan alıyor? Öyleyse eğer ne kadar korkunç! Hakikaten acemiymişsin derim kendime!(
inan canım gülümseyerek okuyorm yazdıklarını alışma safhası erkek milleti öyledir işte
evlenince karısından bekliyor malesef
fazla kafana takma derim iyice kafanda büyür bu küçük sorun dağ gibi olur gözünde
canım beğenmediği bir yemeği de becerememişsin bu ne filan demiyordur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?