bana akl verin, hi bir ey dnemiyorum.

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya benim 3 senelik bi ilişkim vardı eylülde 4. seneye girecektik aramız çok iyiydi ama ben son 1 sene bazı hatalar yaptım yani onu aldattım tersledim sürekli.Aldattığımı bildiği halde beni genede kabul etti sonra durup dururken benden ayrıldı benim onu aldattığım ve terslediğim için benden soğuduğunu söyledi ama hala seviyo bundan eminim neyse ben bunu barışmak için aradım biraz nazlandı inanamadı şaşırdı sonra ertesi gün ben ve ailem hakkında abuk sabuk bişiyler duymuş ama duyduklarının aslı astarı yok bu yüzden benden tamamen soğuduğunu söyledi bende yalan olduğunu öyle bişiy olmadığını falan söyledim beni kıskandırmaya çalışıyo şimdi olgunlaştığını görücem diyo biraz zaman istedi ama ben bekleyemiyorum onsuz kendimi çok yanlız hissediyorum ayrıldığımızdan beri sanki hiç üzülmüyo gibi onu tanıyamıyorum artık ve bazen dayanamıyorum ve konuşmayalım artık diyorum sen beni tanımıyosun ben seni diyorum ama dinlemiyo arkadaş olarak konuşcaz diyo bırakmıyo msn de falan denk geldiğinde sürekli yazıyo benim ona yaptıklarımı o bana yapacakmış çektiğim acıları anla acı çekmeni istiyorum biraz o zaman beni anlarsın diyo benim yüzümden çok acı çekmiş sırf o istedi diye hayatımdaki bütün erkek arkadaşlarımı çıkardım ondan sonra itiraf etti zaten herşeyi ya ben napıcam nasıl bişiy bu biraz akıl verin çok zor durumdayım sevgilisnden asenağlamayrılanlar kulubünede yazdım ama biraz detaylı anlattım zaten karışık iyice karıştı nolur bi akıl verin bitireyimmi tamamen konuşmayayımmı yoksa üstünemi gideyim bazı şeyler yaşadık ve şimdi ayrı olduğumuz halde konuşmak canımı yakıyo biraz uzun yazdım ama dahada uzun bu özetlenmiş hali gibi bişiy kafam durdu resmen napıcağmı bilmiyorumsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle onu aldatarak büyük bi hata yapmış ve güven eksikliği yaratmışssınız üstüne birde tersleyince tuz biber olmuşş.. BaşkaLarından DegiL Seni senden Ögrenmeliydi... Neyse gelelim şuanki duruma bence sende onu artık takımyormuş umursamıyormuş gibi davran.. belliki peşinden koşman ağlaman sızlaman onun çok hoşuna gidiyor ve sen kovaladıkça o kaçıyor ve sende diyorsun onun takmıyormuş gibi olması beni üzüyor diyorsun sende onu onun silahıyla vurmayı dene.. görüşün konuşun ama konuyu açan sen olma sanki iyiymiş takmıyormuş gibi ol değiştiğini düşünsün bu sefer o merak etsin o sorsun o peşine düşsün senin..

kaçan kovalanırmış zamanında sen kaçmışın o kovalamış
şimdi o kaçıyo birazda sen kovala istiyor anlaşılan

kafanız neden karıştı, kaybettiniz diye mi_
aldattığınızda kaybetmeyi göze aldığınız adam için mi bu sıkıntı...

canm arada güven kalmamışş.anladığım kadarıyla birleşsenizde herzaman kafasında bir soru olucak.yani güvensizlik belki gün gelir yüzüne vurucak huzurunuz olmaz.sonunu iyi görmedim.aklıma gelmişken sen onu aldattığın için senden ayrılmayan insan birden ayrılmaya karar vermişse başka biri olabilir,,sevgiliden dost arkadaş olmaz o böyle olsun desede sen kabul etme.ya ayrılalım de, yada devam edelim de.resti çekk.değerini koruu arkadaşım.ALLAH hakkında hayırlısını versin :)

beni tanıyo zaten benim okul bitince sözlenecektik ama ailem hakkında falan kadının biri onların evine gidip atmış tutmuş bizim hakkımızda

:teselli:senin aldatmanı sinesine çekmişte ailen hakkıknda çıkan laflarmı rahatsız ediyooo.bunların hepsi palavra amacı senin burnunu sürtmek.başka açıklaması olmaz.

güven sarsılmış birkere çok zorrrrr ..barışsanız bile hatırlayacak ve ilişkinizin her aşamasında karşınıza çıkacak ihanet

aldattım diyen sizsiniz kendi cümlelerinizle...
size göre sayılıyorsa aldatmışsınızdır...ötesi yok...
bence o yokmuş gibi davranın... dahası çıkarın hayatınızdan...
bir şey yapsanızda yapmasanızda sonuç değişmez... çünkü karar onun...
yapsanızda gelir, yapmasanızda gelri... istedikten sonra...
ben olsam... anlatırım herşeyi... seviyorsam sevgimi... neden aldattığımı... af dilemem... çünkü affedilecek bir şey değil... sonra da ona bırakırım... duygularımı bildikten sonra istediği kararı vermekte özgür...

aldatarak en büyük hatayı yapmışsın.. o ilişkiden umudunu kes derim asla sağlıklı bi ilişki olmıycak bişeyler yapmıyo olsan bile onun gözünde hep yapmış olucaksın.. sana olan güveni sarsılmışş hemde cook

bence o bu aldatma ve terslemeleri asla affetmemiş.. aslında amacı sizden intikam almak,acı çektirmek.
yol yakınken ,bütün ipleri koparın. yoksa böyle devam ederseniz o intikamla karşılaşmanız an meselesi olacak vede buda sizin yıkımınıza sebep olacak.... tamamen kesin iletişimi...

aptallar affeder ve unut..akıllılar ise affeder ama asla unutmazlar

sevgilin akıllılardanmış..intikam alma bahanesiyle ilişkiye tekrar başlamış ve şuan intikamını alıyor

aldatılmayı km sorun etmez Allah aşkına ya
kafamçokkarıştı

çocuk artık çaba harcamaktan yorulmuştur haliyle

yıkmak kolay yapmak zordurşakkıdı

çaba istiyor çabaÇok üzgünüm çoook

sevdiğine inandırmak için azıcık uğraş istiyo

hemen pes etmeni istemiyo

kendi kabuğuna çekilme

1 hafta boyunca uğraş konuşturmaya çalış gönlünü almaya çalış:1hug:

ertesi hafta hala kendini çekiyorsa , ben yoruldum artık bu işten,ne yapsam olmuyo kararını ver de:lepi:

canım ben sana söyledim ama sen sanırım anlamadım ya adamın karşısına çıkıp yüzyüze olarak ben seni seviyorum ama bir hata yaptım sende benı sevıyorsun buyuzden burdasın bırak sevgili olmayalım ben sana kendımı ıspatlayana kadar ama benım düzeldiğimi,sana olan sevgim için herşeyi yapabileceğimi yaşayarak gör,hayata kaç kere geleceğiz bu anları kaç kere paylaşacağız bana lütfen bir şans ver de ve ona gerçekten onu istiyorsan az çok senden neler beklediğini biliyorsundur gerçekten değiştiğini karşılık beklemeden göster,bunun için çaba göster yada gerçekten olmanızı tekrardan bır araya gelmenızı istemiyor ise karşısına çıkma ama sadece bir kere bunu yap.adam sana sürekli çaba sarfetmiş,aldatmışsın tamam demiş,ben inanmıyorum ki onun evıne gelenler için değil senin onun annesine söylediği sözler için ,başkalarının dolduruşuna geldiğin için değiştiğini görmeye ihtıyacı var.adam sürekli çaba sarfetmiş fakat sen her seferınde şımarıklık göstermişsin ee ben madem birşeyler yapıyorum o her seferınde bozuyor bende ozaman bitiririm mantığına gelmiş artık.en güzel örneğide senin sevgin bu kadarlık zaten insan bi uğraşır senmi değiştin aynısın işte dedi cümlesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…