- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
vallaha kuzenim evleniyor, teyzemin oğlu. teyzem telaşlarda tabii, yok söz çarşısıdır, nişan çarşısıdır, çıfıt çarşısıdırNicin 3 gunluk taninan gelin, yegenden kiymetli olsun, ben de bunu anlamiyorum. "Ben oglunun esiyim de, cocuguyla evliyim de..." Bundan kaynanaya ne? Otomatikmen size bayilacaklar mi? Kadinin 40 yillik yegeni, kimbilir ne anisi var, olmasa da onun cocugu gibi yakini. Tabii ki ona daha cok deger verecek. Siz 3 gunluk kaynanayi anneniz kadar seviyor musunuz? Veya teyzeniz, halaniz kadar? Yapmayin Allah askina. Elinizde olsa sokaginizin onunden gecirmezsiniz, ama konu para oldu mu pek kiymetli oluyorlar nedense.
Nicin 3 gunluk taninan gelin, yegenden kiymetli olsun, ben de bunu anlamiyorum. "Ben oglunun esiyim de, cocuguyla evliyim de..." Bundan kaynanaya ne? Otomatikmen size bayilacaklar mi? Kadinin 40 yillik yegeni, kimbilir ne anisi var, olmasa da onun cocugu gibi yakini. Tabii ki ona daha cok deger verecek. Siz 3 gunluk kaynanayi anneniz kadar seviyor musunuz? Veya teyzeniz, halaniz kadar? Yapmayin Allah askina. Elinizde olsa sokaginizin onunden gecirmezsiniz, ama konu para oldu mu pek kiymetli oluyorlar nedense.
Iste bir bekar insan oldugunu kanitlayan insan :) cok modernsn bebegm yaa bütün yorumlarn senin böyle demekki hep insanlrn canini sik. Oh oh cok güzel keyif al :) bak tatlım öncesi yabanci oluyosun ama evlenince artik gelini oluyosun yaniiii o bilezikleri gelin kisisine degil ogluna yapacak. Hani bu hanimlarda bu oglanlarla ya 7/24 iste ister istemez etkileniyor anladinmi canim. Amannnn kesin anlamamissndr bosver tatlim senin kafan bunlara cok basmiyo sen en iyisi bekarlarn oldugu formlara takil .komik oluyosun :))
3 günlük gelin diyorsunuz ya o 3 gunluk dediginiz gelin yillardir var olan oglunuzun diger yarısı...
torunlarinizin annesi soyadinizi devam ettirecek kişi...
benimde yagenlerim var evlatlarimda...
Ama gelin benim evime gelecek benim ogluma mutluluk verecek....
Yegenim ise ona bakarsan elin oğluna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?