- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mina sevde
İyi akşamlar bitmek için uğrasan bi evliliği hala kurtarma cabasındayım.ilgisiz sevgisiz hakaret dolu bi insan.niye sabrettiğimi ve hala bilmiyorum.bunun babası yıllar önce bize iki daire verdi ikincide gözüm yoktu.ama bize hiç haber vermeden bu daireleri sattı.oturdugumu da sattı.esyalarla kaldım ortada. Sonra eşyaları benim ablamın bos garajına koyduk.gelse deseydiki kızım oglum satacam ama size gene yardım ederiz.hiç bişey demedi.annesi kızdı neden sattın diye ben onlara vermedim demedim ki demiş.annesi ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam kayın babam gözümüzün içine baka baka onlar da cadırda yasasın dedi.agladım sustum.biz araba almıştık sonra onu sattık.bi yere gitmeye hiç bişey miz yoktu.bizim arabanın anahtarı onda dururdu kafası estiğinde binerddi.sonra o araba aldı.biz ondan araba istemedik bile babası ise arabama bindirmem eskir dedi.sustum agladım.esimde sustu agladı.şimdi esime dedim ki bi miktar paramız var.babasının parası cok.magazası vardı mağazayı sattı.babandan borc allalım üç senede öderiz dedim ben cocuk yapmam calısıyorum zaten fabrikada gene calısırım öderiz dedim.yoksa bizim ev almamız 15 seneyi alır dedim.bakarız dedi.bende vermezse bize geçmişte ki dediği lafları deyip siz nasıl ana babasınız diyecem dedim.o kadar nefret gittim ama şimdiye kadar vık demedim.ne bi tavır ne kötü hareket.anama babama laf dersen seni bosarım dedi.bende cıkar gider bosanırım dedim.bahanem olur zaten zor sabrediyorum sana dedim ağzıma ne geldiyse saydım.onlar benim ailemin yüzüne laf dedirtmem dedi.arkalarından o.çocugu bile dedim ama yüzlerine yok.drdirtmezmiş.bende yemin ettim borc vermezse laf diyecem içimde kalmayacak yaptıkları dedim.sonra annemin evine gidecem dedim.adam olsan sen derdin laf dedim insan evladına böyle yapar mi diye dedim.ama bosanacam artık belli oldu beni silsin cok sevdiği babası için.