Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği Hicran dizisinde başrol oynacak olan güzel oyuncu Aslı Envere eşlik edecek partner bulundu. Coşkun Irmakın kaleme aldığı, Volkan Kocatürkün yöneteceği dizide Aslı Envere daha önce Kuzey Güney ve Fatmagülün Suçu Ne? gibi başarılı yapımlarda rol almış Buğra Gülsoy eşlik edecek.
Cok guzeldi merhamet i animsatti önce sonra olusu ama sonrasinda o cocuklarla olan baglantisi neydi sarisinla evlenmis olsa simdiki kiz kimden cozemedim beğendim genel anlamda
nihayet bugün izledim flim tadında olmuş dizi başlangıcındaki kız küçük narin değil miydi anladığım kadarıyla kız 16 yıl önce doğurmuş çünkü bana anne deme diyordu
diziyi çok beğendim bu arada 16 yıl sonrasına döndüklerinde sanırım o sarışın çocuğun annesi de fakir gibiydi yani hicran kaza yaptıktan sonra hicranın annesinin yanındaki kadın sarışın adamın annesiydi sanırım.çocuk kesin ondan.
pazar günleri olduğu için izleyemiyorum ...eşimde tv. bende netten takip ediyorum ama muhteşemm diyebilirim böyle bir diziyi pazar günü vermekle yazık ediyorlar......şimdi ikinci bölümü izledim....biran için o kamyoncu tecavüz edip kızı zorla kendine kadın yapacak sandım........ama olmadı