Bana Artık Hicran de Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği “Hicran” dizisinde başrol oynacak olan güzel oyuncu Aslı Enver’e eşlik edecek partner bulundu.
Coşkun Irmak’ın kaleme aldığı, Volkan Kocatürk’ün yöneteceği dizide Aslı Enver’e daha önce “Kuzey Güney” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne?” gibi başarılı yapımlarda rol almış Buğra Gülsoy eşlik edecek.

Cok guzeldi merhamet i animsatti önce sonra olusu ama sonrasinda o cocuklarla olan baglantisi neydi sarisinla evlenmis olsa simdiki kiz kimden cozemedim beğendim genel anlamda

Biraz izledim bişey anlamadım şimdilik

ya bende tam anlamdm cokda ızleyemedım bırı anlatsa yaaa neler olms neler bıtms

nihayet bugün izledim flim tadında olmuş dizi başlangıcındaki kız küçük narin değil miydi anladığım kadarıyla kız 16 yıl önce doğurmuş çünkü bana anne deme diyordu

diziyi çok beğendim bu arada 16 yıl sonrasına döndüklerinde sanırım o sarışın çocuğun annesi de fakir gibiydi yani hicran kaza yaptıktan sonra hicranın annesinin yanındaki kadın sarışın adamın annesiydi sanırım.çocuk kesin ondan.

2. bölümü izliyorum şuan..
hoşume gitti,
Hicran, Sinan la olsun yaaa

Lale cok gıcık

pazar günleri olduğu için izleyemiyorum ...eşimde tv. bende netten takip ediyorum ama muhteşemm diyebilirim böyle bir diziyi pazar günü vermekle yazık ediyorlar......şimdi ikinci bölümü izledim....biran için o kamyoncu tecavüz edip kızı zorla kendine kadın yapacak sandım........ama olmadı

buğra gülsoy harika oynuyor yanlız ......

anlamadığım bir nokta var sinanı kim neden evlatlık aldı ve neden sürekli 16 yıl öncesi anlatılıyor ayrıca gerçekten çok güzel bir dizi

Netten izliyorum.Sinan'ı sevse keşke.Buğra Gülsoy'un rolünü ilk defa beğendim.Güzel de oynuyor.

Bu iki çocuk kardeş çıkacak bence.

Dizi çok güzel çok romantik ama neden yani bu nişanlı Erkeğin gözü dışarda bu senaristler illaki bir entrika bir aldatma koyacaklar dizilere

bu bölüm daha bi güzeldi..
murat la mi olacak yaa, sinanla olsun.. o daha sevimliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…