izlediğim diziler hep bitmek zorundamı neyse bu hafta yokmuş yayın günü ve saati değişcekmiş inş yükselirde bitmez dizi
final kararı almış diye okudum ben..
dizinin durumu o kadar kötü değildi ki.. bu kanal d hep böyle.
yapiyor bir sürü dizi, sonra hemen bitiriyolar.
sapma saçan bir sürü dizi devam ediyor.bunu niye kaldırıyorlar daha kaçıncı bölüm ki zaten.bence günü yanlış bir gün de.değişince belki düzelir.
bende reytignler kotu diye biliyorum ama finali duymamistim
ayda yilda bi dizi begenip izledim onuda kanal katkettti iyimi
Pazar günü 22.10 gibi yayınlanacakmış artık. Saçmalamışlar. Dizinin reytingleri iyi bence. Neden daha 2-3 bölüm yayınlamışlarken diziyi harcarlar. Ya başka güne al, yada bırak başka kanal yayınlasın. Sanki havadan para harcıyorlarmış gibi böyle geç saatlerde yayınlıyorlar. Aklım almıyor. İnşallah dizi bitmez.diziden haber var mı? ne zaman yayınlanacakmış?
Pazar günü 22.10 gibi yayınlanacakmış artık. Saçmalamışlar. Dizinin reytingleri iyi bence. Neden daha 2-3 bölüm yayınlamışlarken diziyi harcarlar. Ya başka güne al, yada bırak başka kanal yayınlasın. Sanki havadan para harcıyorlarmış gibi böyle geç saatlerde yayınlıyorlar. Aklım almıyor. İnşallah dizi bitmez.
Bu işin bir matematiği yok mu? Baştan dizilerini ne yapacaklarını bilmiyorlar mı? Yazık değil mi o dizide çalışan oyunculara, arka plandakilere. Yazık değil mi bize? Bir dizi beğeniyoruz kırk yılın başında o da hop gümbürtüye gidiyor.7 tane yeni dizisi var yeni sezonda kanal d nin..
eski sezondan da vardı. ee onları yayınlamak için gözüne kestirdiğini bitirecek tabi.
yazık hicran 'aa
Pazar günü 22.10 gibi yayınlanacakmış artık. Saçmalamışlar. Dizinin reytingleri iyi bence. Neden daha 2-3 bölüm yayınlamışlarken diziyi harcarlar. Ya başka güne al, yada bırak başka kanal yayınlasın. Sanki havadan para harcıyorlarmış gibi böyle geç saatlerde yayınlıyorlar. Aklım almıyor. İnşallah dizi bitmez.
ortalık saçma dizi kaynıyor sevdiğimiz diziler uçuyor yok hadi eyleme gidelim belki işe yarar şaka bi yana cidden dizi güzeldi film tadında
Kiraz Mevsimi'nden mi bahsediyorsun? Bence çok saçma bir dizi. İzledikçe kendimi aptal gibi hissediyorum. Roller yapmacık. Dağhan için bakayım demiştim.kanal d nin böyle bir huyu var.hemen diziyi bitiriyor acımadan.bence sorun şurada ilk bölümün yeteri kadar tekrarı yayınlanmadı.atıyorum bir x kanalda berbat bir dizi vardı.yazın başlayan.dedim bu kesin tutmaz.ama günde 3 kez dizinin tekrarını verdiler ne yaptılar ettiler dizi şu an devam ediyor.
Kiraz Mevsimi'nden mi bahsediyorsun? Bence çok saçma bir dizi. İzledikçe kendimi aptal gibi hissediyorum. Roller yapmacık. Dağhan için bakayım demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?