Bana Artık Hicran de Kanal D

Dizide sahneler çok uzun geçiyor.Uzun uzun bakışıyorlar,uzun uzun araba sürüyorlar.Kız saf saf bakıyor.Bu bölüm biraz sıkıcıydı.Çabuk toparlanması lazım çünkü reytingler çok da parlak değil.Murat çok çabuk aşık oldu kıza.Kız da öyle.Ben Sinan'cıyım.Ona aşık olsa keşke.Ama hemen değil.Aralarındaki çekişme de çok güzel.Alican Yücesoy'u sevemedim.

reytingler kötü müymüş ki? tüh ya devam etsin dizi.

izlediğim diziler hep bitmek zorundamı neyse bu hafta yokmuş yayın günü ve saati değişcekmiş inş yükselirde bitmez dizi

final kararı almış diye okudum ben..
dizinin durumu o kadar kötü değildi ki.. bu kanal d hep böyle.
yapiyor bir sürü dizi, sonra hemen bitiriyolar.

izlediğim diziler hep bitmek zorundamı neyse bu hafta yokmuş yayın günü ve saati değişcekmiş inş yükselirde bitmez dizi
final kararı almış diye okudum ben..
dizinin durumu o kadar kötü değildi ki.. bu kanal d hep böyle.
yapiyor bir sürü dizi, sonra hemen bitiriyolar.

sapma saçan bir sürü dizi devam ediyor.bunu niye kaldırıyorlar daha kaçıncı bölüm ki zaten.bence günü yanlış bir gün de.değişince belki düzelir.

bende reytignler kotu diye biliyorum ama finali duymamistim
ayda yilda bi dizi begenip izledim onuda kanal katkettti iyimi

diziden haber var mı? ne zaman yayınlanacakmış?
Pazar günü 22.10 gibi yayınlanacakmış artık. Saçmalamışlar. Dizinin reytingleri iyi bence. Neden daha 2-3 bölüm yayınlamışlarken diziyi harcarlar. Ya başka güne al, yada bırak başka kanal yayınlasın. Sanki havadan para harcıyorlarmış gibi böyle geç saatlerde yayınlıyorlar. Aklım almıyor. İnşallah dizi bitmez.

7 tane yeni dizisi var yeni sezonda kanal d nin..
eski sezondan da vardı. ee onları yayınlamak için gözüne kestirdiğini bitirecek tabi.
yazık hicran 'aa

7 tane yeni dizisi var yeni sezonda kanal d nin..
eski sezondan da vardı. ee onları yayınlamak için gözüne kestirdiğini bitirecek tabi.
yazık hicran 'aa
Bu işin bir matematiği yok mu? Baştan dizilerini ne yapacaklarını bilmiyorlar mı? Yazık değil mi o dizide çalışan oyunculara, arka plandakilere. Yazık değil mi bize? Bir dizi beğeniyoruz kırk yılın başında o da hop gümbürtüye gidiyor.

Maalesef dizi bu bölümle bitiyormuş.Netteki haberler öyle.Biraz ağır ilerliyordu bunu inkar edemeyiz.Kızın tepkileri de normal insanın yapacağı tepkiler değildi.Onu yakalamaya çalışıyorlar gıkı çıkmıyor.Ağlıyor o an odaya Sinan geliyor.O halen oturuyor.Normal hayatta ne yaparız.Kalkar toparlanırız ağladığımızı belli etmeyiz.Çocuk niye ağlıyorsun diyor.Git diyor.Tamam kalkıp toparlanmadın da git ne demek ya küçük çocuklar gibi.Git başımdan de bari.Ağlamıyorum gözüme birşey kaçtı de.Şimdi fragmanda izledim çocuk seni seviyorum diyor.O benim gitmem lazım diyor.Ben olsam yürü git ya işine derim.Senaristler başka bir dünyada yaşıyor galiba.Yazmaktan beyinleri farklı düşünüyor.Yani bunun gibi şeyler insanlara sahici gelmemiş olabilir.Sahneler de çok uzundu.Devamlı araba sürüp düşünüyorlardı.Az düşünüp çok konuşacaklardı.Ama her halükarda izleyecektim.Sinan karakterini sevmiştim.Yazık oldu Sinan'a.

ortalık saçma dizi kaynıyor sevdiğimiz diziler uçuyor yok hadi eyleme gidelim belki işe yarar şaka bi yana cidden dizi güzeldi film tadında

kanal d nin böyle bir huyu var.hemen diziyi bitiriyor acımadan.bence sorun şurada ilk bölümün yeteri kadar tekrarı yayınlanmadı.atıyorum bir x kanalda berbat bir dizi vardı.yazın başlayan.dedim bu kesin tutmaz.ama günde 3 kez dizinin tekrarını verdiler ne yaptılar ettiler dizi şu an devam ediyor.

Kiraz Mevsimi'nden mi bahsediyorsun? Bence çok saçma bir dizi. İzledikçe kendimi aptal gibi hissediyorum. Roller yapmacık. Dağhan için bakayım demiştim.

Kiraz Mevsimi'nden mi bahsediyorsun? Bence çok saçma bir dizi. İzledikçe kendimi aptal gibi hissediyorum. Roller yapmacık. Dağhan için bakayım demiştim.

Ay evet.Birincisi o.Abartmıyorum günde 3 kez tekrarı oldu.Ben de beğenmedim.Bilmiyorum ama sonraki bölümleri nasıl.Bir de kocamın ailesi mi ne onu da çok yapmacık buldum.Yani sıradan basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…