Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
C) abaza.
Daha ilk buluşmadan sonra cinsellik konuşan insan ne aşıktır ne hoşlanıyordur, dümdüz abazadır efendim. Düzenli seks için o kadar yolu gitmeyi göze alıcak bir abazadır, aranandır.
Bak adam dolmuşla gelmiş taksiyle dönmüş burdan pay biç
Sana ilgili yaklaşacak belki bu zaman alacak ama aklını çelip birlikte olacak (bkz.dolmuş)
Sonrasında ailevi sorunlarım var hem uzağız zor olur diyip ortadan kaybolacak (bkz.taksi)
3 yıldır biriyle çıkıyorum az kaldı 4.yılımıza giricez, uzağız birbirimize ayda bir buluşabiliyoruz durumu pek iyi değil ama buluştuğumuzda yemekti, sinemadır kahvesidir hepsini o ödüyor üstelik birde yol parası var bunun bana kesinlikle ödetmiyor hiç birşeyi yazada evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse ve ben hala bu adam bana aşık olmuş yha diyemedim :)) siz nasıl düşünebildiniz ki bana aşık olmuştur diye.