Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak sabırlıyım ama bir yerde birikiyor sanırım birden patlayıveriyorum. Normalinde bunu da pas geçerdim ama birikmişlerin bir kısmını harcadım bugünASLA böyle biriyle yapamazdım. Sabrınıza hayran kaldım.
madem öyle ,islamda kadının çalışması gerekmiyor,çalışıyorsa parasını da kendi yer kimseye vermez de .hatta senin bana hizmetçi tutman lazım deseydin kocana, ozaman akşama dek uyur oruç da tutarım deseydin..bakıyorum işine gelen yerleri makaslıyor
sırf bu yüzden din değiştirdim..çok baskı vardı..yok o günah yok bu günah...sürekli oruç tutmazsan şöyle olur böyle olur...şimdi hiristiyanım ve ve iyikide olmuşum..en azından baskılardan kurtuldum...eşin gibileride insanı dinden soğutuyor maalesef...ateistliğede maalesef böyleleride itekliyor...böyle beyni yıkanmış...birisiyle nasıl ömür geçireceksiniz..bence geçmez...geçse dahi olan size olacak...sizin ömrünüzden gidecek...
Burda dinimizi tartismak degil amac biliyorum zaten yasakta ama yalnis biliyosunuz.namazin en onemli hususu degildir sessiz okumak.namazda sureler sessiz okunmaz.kendi kulagin duyacagi sekilde okunur.yalnisim varsa duzeltin arkadaslar.ben kitaptan ogrendim boyle yaziyodu.müslümanlık baş örtüsüyle, göstere göstere yapılan ibadetle mi oluyormuş ? eşinize söyleyin onlar ilk önce kendi kalplerini temizlesin. ve müslüman birini her ne olursa olsun münafıklıkla itham etmek insanı dinden bile çıkarır bilsin, bilgilendirin.
ben de sinir oluyorum duanın hele sesli edilmesi çıldırtıyor ya namazın en önemli hususu mesela gizli yani içinden dua okunması, bu dinen böyledir, ibadetin gizli yapılanı makbuldür cuma namazlar bayram namazları mevlütler hariç tabi. ben küçükken anneannem de namaz kılar bağıra bağıra okurdu duaları, bi şey diyince de şeytanlaşmış olurdum kitapsız olurdum, bağıra bağıra Allaaaaaah sen çok şükür yarabbiiii falan yapıyorlar bir de, ne diyeyim Allah bu eskilere akıl fikir versin ben şu yaşımda dinin gereğini daha iyi biliyorum 40-70 yaşında insanlar ancak gösteriş ancak hava...
Açıkça söyledim benim aldığım görgü bu yönde benim ibadetimin sana ne faydası ne de zararı var dedim. Hesabını Allah'a vereceğim bu bir borç amma bu dünyada secdede kılarım amma öteki dünyada kızgın sacda dedim epey bir tartışma çıktı
bana inanmazsan seni yakarım, saçını gösterirsen seni yakarım diyen bir tanrı düşüncesi çok garip zaten... böyle baskılarla insanlar sorguluyor... yoksa türkiyede doğduysan müslüman, hindistanda hindu, ingilterede hristiyan oluyorsun... dinimiz bizim seçimimiz değil. bize doğar doğmaz başkası tarafından bindirilen bir yük... avrupada rönesans ve reform dönemleri olduğu için hristiyanlık islamiyetin yanında oldukça soft kalıyor.. islamiyete de bir reform bekliyordum fakat insanlar o kadar kör ki...
siz nasıl din değiştirdiniz.. neden hristiyanlık.. merak ettim.. paylaşırsanız sevinirim.. teşekkürler...