Nısanlısıyla kac yıl gezdi diyen kısıden etkilenen karakteri tam oturmamış hatta karakteri var mı tartısılır bırı var karsında.
Göz göre göre atese nasıl yuruyorsun, ben asıl senı anlamiyorum.
anasına mı sormuş ne yapayım diye
Babasi ve annesi seni biriyle tanistirmak istiyoruz diye gidince ve tesaduf oda ben olunca annesine anlatmis
Hahahahaha ıyı ki sorun degılmıs. Emin olmadigi seyle delırmıs Bı de gercek olsa ve sen evet gercek desen napar kimbılırEski nisanlimi zaten biliyodu burasi kücük bi yer bana iftira atan kisi benim onume gelenle yattigimi soylemis . Bana acik acik sordu öyle bisey de yasamis olabilirsin bunlar sorun degil ama o kisi benim bu kadar yakinimdan olmasaydi hatta yasamis olsan bile tek ben bilsem sorun olmazdi dedi
Nişanlandık ama nişanlım hala eski defterleri açıyor. Kafası bir karışık. Ona yaranmak için ne yapmalıyım vs.Hahahahaha ıyı ki sorun degılmıs. Emin olmadigi seyle delırmıs Bı de gercek olsa ve sen evet gercek desen napar kimbılır
Annesinden okey alıp gelmıs bide. Bırak allasen.
Olmaz bu is ama, sen devam edeceksin belli ki.
Et.
Bundan sonraki konunu merak ediyorum simdıden.
Tum bunların ısıgın da beni cok seviyoru unutmayalımNişanlandık ama nişanlım hala eski defterleri açıyor. Kafası bir karışık. Ona yaranmak için ne yapmalıyım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?