Bana Bayram Haram

cileeek

Liberté
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
139
81
103
Bayram sabahı neşeli uyanan,sevinç içinde birbirine sarılan ailelere çok özeniyorum.Çünkü yıllarıdır ben bunun tadını hiç alamadım ve yine hüsran. Sabah sabah suratlar beş karış,annem ve babamın kavgaları.Büyüdükçe büyüdü ve sonuç küfürler ede ede evden çıkıp giden babam,benim bir suçum yokken yüzüme bile bakmayan annem ve odada tek başına ağlayan ben.Çocuktum yine olmadı,zaman geçti yine hep bu huzursuzluk.Sadece içimi dökmek istedim..

Aile ici huzursuzluk gercekten cok can sıkıcı bir durum... Anliyorum sizi Allah sabir versin..

Aile ici huzursuzluk gercekten cok can sıkıcı bir durum... Anliyorum sizi Allah sabir versin..

İnanın kimsenin başına gelsin istemem,bir insan anne babasının ayrılmasını ister mi.. Ben o kadar yürekten istiyorum ki anlatamam. Bu sabah ellerini öpecektim ama içime tıktılar herşeyi.

sırf bu sebepten dolayı bayramlardan nefret ediyorum
bende her bayram aile içi huzursuzluklar yaşadım , bayram gelince içime bir sıkıntı girerdi , şimdi ailemle değilim ama yine bu psikolojiyi atamadım , mesela şu an içim daralıyor (

Al benden de o kadar. Nefret ediyorum bayramlardan. Odama kapadim kendimi cikmiyorum disari. Huzur yoksa bayrami napayim

İnanın kimsenin başına gelsin istemem,bir insan anne babasının ayrılmasını ister mi.. Ben o kadar yürekten istiyorum ki anlatamam. Bu sabah ellerini öpecektim ama içime tıktılar herşeyi.
Her insan sansli dogmuyor iste... Kimisi anasinin babasinin kiymetini bilme,kimi de boylesi bencil anne babaya denk gelir... İnşallah esinizden yana sansiniz güler de bu kötü günleri unutturur size..

Yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kızlar. Aile kavramı yok akrabalarla küslükler var,ne arayan var ne soran. Dua ediyorum ki yıllar sonra benim çocuğum bu hissi yaşamasın.

bende sevmiyorum bayramları o yüzden nöbet aldım çalışıyorum şimdi...
inşallah bundan sonraki bayramların çok güzel geçer...

Bayram sabahi mutlu uyanan aile cok azdir...

Herkes onlarin bir yerlerde neseyle kahvalti ettigini ama kendisinin kederli oldugunu sanir.

Ziyaret edilmeyen buyukler...

Bayram gerginliginde misafiler iyi hissetsin diye berbat hissettirilen cocuklar...

Gecim derdinden kiyafet, seker vs alamadigi icin buruk ve ezik hissedenler...

Herkes ayni durumda, buna mi takiliyorsun demek icin yazmadim.

Mutsuz olmaniza uzuldum ama ozel gunlere anlam yuklemek daha da cok uzer insani...

Ozel gunler olumlu beklentiler yuzunden daha gergin, yorucu, sorunlu geciyor...

Belki de bu yuzden hayatimin genelinde dogum gunumden, bayram gunlerinden daha mutlu olmusumdur...

Umarim kendi kuracaginiz ailede her gunu bayram gibi yasarsiniz.

İnsan huzurluysa her gun bayramdir cunku...

Her insan sansli dogmuyor iste... Kimisi anasinin babasinin kiymetini bilme,kimi de boylesi bencil anne babaya denk gelir... İnşallah esinizden yana sansiniz güler de bu kötü günleri unutturur size..
Çok teşekkür ederim.. İnşallah bu günlerin hepsi geride kalır.Anlatsam daha neler neler var ama hatırladıkça kendim hasta oluyorum.

bence bayram bayram değilde insanların yalnızlığını mutsuzluğunu yüzüne vuran günler sanki ..
çok zor gerçekten umarım evlenince özenilcek bayramlar yaşarsın, o zaman yüzün güler bu günleri hatırlamazsın

İnsan derdi olunca kendini tek sanıyor İnanın varlık içinde yokluk çekiyorlar böyle bir huyları var.. Şükür nedir bilemediler..

Bayram ve yılbaşı benim için en sıkıntılı günler.. Sabretmeye çalışıyorum umarım benim mutlu bir çekirdek ailem olur.

Bayramin kutlu olsun, umarim ilerde daha güzel bayramlar gecirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…