Aile ici huzursuzluk gercekten cok can sıkıcı bir durum... Anliyorum sizi Allah sabir versin..
Her insan sansli dogmuyor iste... Kimisi anasinin babasinin kiymetini bilme,kimi de boylesi bencil anne babaya denk gelir... İnşallah esinizden yana sansiniz güler de bu kötü günleri unutturur size..İnanın kimsenin başına gelsin istemem,bir insan anne babasının ayrılmasını ister mi.. Ben o kadar yürekten istiyorum ki anlatamam. Bu sabah ellerini öpecektim ama içime tıktılar herşeyi.
Çok teşekkür ederim.. İnşallah bu günlerin hepsi geride kalır.Anlatsam daha neler neler var ama hatırladıkça kendim hasta oluyorum.Her insan sansli dogmuyor iste... Kimisi anasinin babasinin kiymetini bilme,kimi de boylesi bencil anne babaya denk gelir... İnşallah esinizden yana sansiniz güler de bu kötü günleri unutturur size..
Sanada iyi bayramlar canım,iyi dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz mutlu oluruz inşallah.Bir nebze rahatladım burada..iyi bayramlar canım...bir sonraki bayramın mutluluk dolu olsun inşallah, üzülme...
İnsan derdi olunca kendini tek sanıyorBayram sabahi mutlu uyanan aile cok azdir...
Herkes onlarin bir yerlerde neseyle kahvalti ettigini ama kendisinin kederli oldugunu sanir.
Ziyaret edilmeyen buyukler...
Bayram gerginliginde misafiler iyi hissetsin diye berbat hissettirilen cocuklar...
Gecim derdinden kiyafet, seker vs alamadigi icin buruk ve ezik hissedenler...
Herkes ayni durumda, buna mi takiliyorsun demek icin yazmadim.
Mutsuz olmaniza uzuldum ama ozel gunlere anlam yuklemek daha da cok uzer insani...
Ozel gunler olumlu beklentiler yuzunden daha gergin, yorucu, sorunlu geciyor...
Belki de bu yuzden hayatimin genelinde dogum gunumden, bayram gunlerinden daha mutlu olmusumdur...
Umarim kendi kuracaginiz ailede her gunu bayram gibi yasarsiniz.
İnsan huzurluysa her gun bayramdir cunku...
Sebep neymiş ki bayram günde kavga etmişler
Bizde de aynı canım üzülme ilerde biz aile kurunca böyle yapmayalımYalnız değilsin
bence bayram bayram değilde insanların yalnızlığını mutsuzluğunu yüzüne vuran günler sanki ..
çok zor gerçekten umarım evlenince özenilcek bayramlar yaşarsın, o zaman yüzün güler bu günleri hatırlamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?