• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bayram Haram

Bayram sabahı neşeli uyanan,sevinç içinde birbirine sarılan ailelere çok özeniyorum.Çünkü yıllarıdır ben bunun tadını hiç alamadım ve yine hüsran. Sabah sabah suratlar beş karış,annem ve babamın kavgaları.Büyüdükçe büyüdü ve sonuç küfürler ede ede evden çıkıp giden babam,benim bir suçum yokken yüzüme bile bakmayan annem ve odada tek başına ağlayan ben.Çocuktum yine olmadı,zaman geçti yine hep bu huzursuzluk.Sadece içimi dökmek istedim..
. Hayat kimseyi üzmeden bırakmaz ... Sizinki bayramdadır , diğerinin seyran da ..

İyi bayramlar çilekcim. İnşallah Allah yüzünü kendi çocukların ve Esinle yaşayacağın bayramlarda güldürsun. Bak benimde dayım hastanede uzun zamandır, psikolojik sorunları var. Verilen ilaçlar yüzünden bayramı dahi hatırlamıyor. Şükür ailemle huzurluyuz ama gördüğün gibi her ailenin de içinden çıkamadığı sıkıntıları oluyor. Benim neden ailem huzursuz deme, çünkü Allah çok daha ağır dertler veriyor huzurlu olsan da fayda yok.

iyi bayramlar canım
umarım bundan sonra ki bayramların şeker gibi tatlı olur

Back
X