bana benim abarttığımı söyleyin yoksa erkek arkadaşımla bu kızı boğazlyıcam!!!!

hayatnkendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
177
0
46
İstanbul
selam kızlar nolur benim sakinleşmeme yardım edin erkek arkadaşımın 4 yıllık çok yakın bir kız arkı var kız buna benimle çıktığı halde halaa böcük die hitap ediyor ve bu beni deli ediyor erkek arkadaşım bu kızdan rahatsız olduğumun farkında ona sölememesini dde sölicem dedi fakat bugün yaptığını mantığım almıyorr!! bugün erkek arkadaşımın doğum günüydü güzelce kutladık fakat bu yakın arkı dedğim kız kutlamamış çok sevnmiştim ama meğerse erkek arkadaşımın içine dert olmuş!! kız bana bgun dgm gunuydu değil mi die msj attı bnde istemeye istemeye evet dedm erkek arkadşımada msj attım merk etme atar birazdan dgm gunu mesajını die o sırada buuuz gibi havada minibüs bekliyordum ve çok üşümüştüm mesaja şunu da ekledim çok üşüdüm bir türlü minibüs gelmedi. bna attığı mesaj şu!! sana tam olarak ne dedi?? yani üşümem onu hiiiiiiç alakadar etmiyoooo sonra minibüse bndm die msj attım bana sevndm ama ne demiştii?? diye halaa ısrarla sormaya devam ediyor telimi kapattım sizce ne yapmalıyıım nolur yardım edin :/

bu yakın kız arkadaşlar çok tehlikeli olur bazen belliki sevgilin arkadaşına çok değer veriyor sen aralarına mesafe koymanı istesen de sevgilin seni dinlemeyecektir büyük ihtimalle hemde yanlış anlar seni sen iyisimi bu kızla yakın olmaya çalış malum dostuna yakın ol düşmanına daha yakın felsefesi :) ayrıca şunuda belirtmek isterim senin için demiyorum ama genellikle bu böyle bir kızla bir erkek yakın arkadaş olmuşsa ileride aralarında arkadaşlıktan ileri şeyler oluyor örnekleri çok çevremde dikkat et derim ben öyle olcak diye demiyorum herzaman olur diye birşeyde yok tabi.

genelde bu YAKIN kız arkadaslar bana pek saglam ayakkabı gelmiyor...

annemin bi lafı vardır... kıza erkekten, erkege kızdan KANKA olmaz diye...

bence cok dogru... senden once olmustur ama senle bi ilişkiye ciddi bakıyosa böle kız arkadasları hayatının merkezinde olmamalı...

kızıda erkek arkadasını tanımam o yuzden kesin bi yargıya varmak dogu degil... abartıoda olabilirsin ama genel olarak bnm sıcak bakmadıgım bi durum bu

kıza yakın olmayı denedim ve hatta ona sevgili bile buldum sevgilisi var ama sevgilime böcük die hitap etmesni sevmiorum

erkek arkadasının uzerınden elını etegını cek bence..

o kankası olsa bıle sende 4 yıllık sevgılısısın,nedır bucanım bole

bence bole durumlarda ben kızlara dgl erkege kızarım

kız arkaadsının ve sevgılısının yerını bellı etmelı ve ettırmelıde...

kım nasıl nerede davrancanı bılmelı,bılmıyosada hıc uzulme evlı dglsın ya at gıtsın cope kendını yıpratma tabı solemek kolay dıyceksın ama evlılık daha zor evlenınce askta bıtıyo o yuzden sevgılını ıyı tanı gozunu 4 aç derım..

tecrube ıle sabıt

Oncelikle sakin olmaya calis, 1 bucuk sene gibi uzun bi zamandir sevgilin seninle, sevgilin acisindan bence endise etmene gerek yok ama kiz biraz ilgincmis, onun sevgilisi ne diyo acaba senin sevgiline bocuk demesine ¿ sanmiyorum hic bi erkek sevgilisinin baska bi erkekle oyle samimi konusmasini istemez.

Benim yıllardır en yakın arkadaşım erkektir. herşeyimizi biliriz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. önceliklerimiz hep dostluğumuz üzerinedir. O olmasa ne yapardım bilmiyorum.Ama sevgililerimiz konusundada oldukça anlayışlıyızdır. bence birazcık sen abartıyorsun tatlım,sıkma canını. Senden öncede o kız onun yakın arkadaşıymış sanırım anladığım kadarıyla bunu değiştirmesini bekleme dostlukları ne boyutta bilemem tabi ama. Mesela çevremizdeki herkes bizim dostumla ne derece yakın olduğumuzu bilir sevgililerimiz dahil bu konu hakkında birşey söylemezler. Sen canını sıkma canım bence tehlikeli bir durum yok anladığım kadarıyla tabi

yakın kız arkadaşlar bana da her zaman tehlikeli gelmiştir. bence sevgilisi olan bir erkeğe ne kadar yakın arkadaş ta olsa bu kadar samimi davranılmaması gerekir. yani o kızın mesafeli olması gerekirdi. ama belli ki bunu düşünmüyor ve sevgilinizi sahiplenmiş. çok sinirleniyorum böyle düşüncesiz insanlara. kenini senin yerine koymayı denese anlayacak ama bencilce davranıyor. erkek arkadaşına onun hakkında ters yorumlar yapman doğru olmayacaktır çünkü bu tarz şeyler erkekleri iter. sen kötü bir yorum yapma, anlayışlı davran ve kızın gerçekten çok abartılı tavırlarını yavaş yavaş sevgiline sinirli olmayan bir tavırla belirt. seni anlamaya başlayacaktır.

Bende nedense tam tersi boyle durumlarda o kizlara kiziyorum. Zorla sevgilisi olan cocugun aklna girmeye calisiyo, insan bi resmi olur, kiz dedigin agir olmali, sevgilinin dogum gununu kutlamamasi da bence bi strateji.. Bi sekilde cocugun aklina dusmek, merak ettirmek istiyo..

bence hiç abartmıyorsun onun duygularını düşüncelerini merak edio kutlamadı diye üzülüyor tamamen duygusal tepkiler veriyor enteresan yani ben yaptırmam şahsen böle kankalık filan kız onun doğm gününü bile bilmio senn ki platoniklerde bence paravan olma derim

annemin bi lafı vardır... kıza erkekten, erkege kızdan KANKA olmaz diye...

bence cok dogru... senden once olmustur ama senle bi ilişkiye ciddi bakıyosa böle kız arkadasları hayatının merkezinde olmamalı...

aynen öyle annenize ve size katılıyorum..

gıcık bir durum, erkek arkadaşınız hödüklük etmiş, o mesaja bu cevap olmamış hele 2.cevap [ (sen kısa kes "o ne dedi" sen bana onu söyle) alamında ] hiç hiç olmamış..
tavrınızı koyun derim..

benim de en yakın dostum erkek diyen arkadaşlar, özellikle belirtmişsiniz
Brrk: Mesela çevremizdeki herkes bizim dostumla ne derece yakın olduğumuzu bilir sevgililerimiz dahil bu konu hakkında birşey söylemezler.
konu sahibi rahatsız olduğuna göre demek ki yakınlık derecesini hesaplayamıyorlar, sonuçta herkes sizi biliyor anlayışla karşılıyorsa demek ki siz dereceyi ayarlayabilmişsiniz, ama konu sahibi rahatsız olduğuna göre bunlar abartıyor, kaldı ki buraya yazdığı olay oldukça absürt..

Son düzenleme:
Pinaran'cığım ben zaten kendimden örnek verdim kesitte,yoksa devamında da yazıyor tabi sizinkinin boyutunu bilemem diye

ama eminim sen ona sanki sevgilinmiş gibi değilde kardeşinmiş gibi davranıp sevgililerin kullanabilceği şeler sölemiyosundur

Pinaran'cığım ben zaten kendimden örnek verdim kesitte,yoksa devamında da yazıyor tabi sizinkinin boyutunu bilemem diye

evet, sadece son cümleniz için demiştim
Brrk: Sen canını sıkma canım bence tehlikeli bir durum yok anladığım kadarıyla tabi

herkes mesafeyi koruyamıyor işte, bu msj olayı da abartı geldi bana, gıcık bir durum

benimde erkek arkadaşımın böyle yakın bir kız arkadaşı vardı.beni rahatsız eden konu yerli yersiz saatlerde aramasıydı mesela.bide erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyla resmen kanka gibiler.haliyle görüşmesini istemedim.uzunca bir süre de tanışmadım.en son askere gitmeden tanıştık ama kız benimle aman aman arkadaş olayım moduna girmedi.kendi ortak bildikleri konulardan bahsettiler.sıkıldım normal olarak,ama bende uğraşmadım.baştan sinir oldum ya.bende kızın bu tavrını farkedip farketmediğini erkek arkadaşıma sordum o da ben farketmedim ama öyle diyorsan öyledir dedi.ben laf attım cevap bile vermedi dedim.o da haklısın o zaman dedi.askerden gelince görüşürlermi bilmiyorum.ama benim o kızla bi arkadaşlığım olmaz.hiç bi yönden anlaşamayız zaten farklı hayatlarımız var.umarım görüşmeyi sürdürmekte ısrar etmez.öyle tanışayım telefon alayım falan yapmadım ben bilerek.bu arada benim 3 tane yakın erkek arkadaşım var.bazı konularda yani sevgilim yokken onlardan akıl alırdım veya onlar benden akıl alırlardı.çok özel konular hariç herşeyimizi paylaşırdık.bi sıkıntım olsa koşar gelirler.çok iyilerdir sağolsunlar yine arada görüşürüz ama yılış yılış bi durum olmadığı için erkek arkadaşım uyarma gereği duymadı hiç.yani sınırları belli olduğu sürece erkek veya kız kankaya karşı değilim ama gecenin 2sinde geyik yapmak için arama kardeşim!

koydum zaten ama onunla bu kız yuzunden kavga da etmek istemiyorum pff böle kızlardan kurtulanınız yok mu??

evet, sadece son cümleniz için demiştim

herkes mesafeyi koruyamıyor işte, bu msj olayı da abartı geldi bana, gıcık bir durum

Haklısın canım sonuçta konu sahibi arkadaşımız rahatsız olup buraya konu açtıysa dediği tarzda birşeylerde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…