- Konu Sahibi hayatnkendisi
-
nekadar zamandır tanıyosun erkek arkadasını.
bu yakın kız arkadaşlar çok tehlikeli olur bazen belliki sevgilin arkadaşına çok değer veriyor sen aralarına mesafe koymanı istesen de sevgilin seni dinlemeyecektir büyük ihtimalle hemde yanlış anlar seni sen iyisimi bu kızla yakın olmaya çalış malum dostuna yakın ol düşmanına daha yakın felsefesi :) ayrıca şunuda belirtmek isterim senin için demiyorum ama genellikle bu böyle bir kızla bir erkek yakın arkadaş olmuşsa ileride aralarında arkadaşlıktan ileri şeyler oluyor örnekleri çok çevremde dikkat et derim ben öyle olcak diye demiyorum herzaman olur diye birşeyde yok tabi.
annemin bi lafı vardır... kıza erkekten, erkege kızdan KANKA olmaz diye...
bence cok dogru... senden once olmustur ama senle bi ilişkiye ciddi bakıyosa böle kız arkadasları hayatının merkezinde olmamalı...
konu sahibi rahatsız olduğuna göre demek ki yakınlık derecesini hesaplayamıyorlar, sonuçta herkes sizi biliyor anlayışla karşılıyorsa demek ki siz dereceyi ayarlayabilmişsiniz, ama konu sahibi rahatsız olduğuna göre bunlar abartıyor, kaldı ki buraya yazdığı olay oldukça absürt..Brrk: Mesela çevremizdeki herkes bizim dostumla ne derece yakın olduğumuzu bilir sevgililerimiz dahil bu konu hakkında birşey söylemezler.
Benim yıllardır en yakın arkadaşım erkektir. herşeyimizi biliriz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. önceliklerimiz hep dostluğumuz üzerinedir. O olmasa ne yapardım bilmiyorum.Ama sevgililerimiz konusundada oldukça anlayışlıyızdır. bence birazcık sen abartıyorsun tatlım,sıkma canını. Senden öncede o kız onun yakın arkadaşıymış sanırım anladığım kadarıyla bunu değiştirmesini bekleme dostlukları ne boyutta bilemem tabi ama. Mesela çevremizdeki herkes bizim dostumla ne derece yakın olduğumuzu bilir sevgililerimiz dahil bu konu hakkında birşey söylemezler. Sen canını sıkma canım bence tehlikeli bir durum yok anladığım kadarıyla tabi
ama eminim sen ona sanki sevgilinmiş gibi değilde kardeşinmiş gibi davranıp sevgililerin kullanabilceği şeler sölemiyosundur
Pinaran'cığım ben zaten kendimden örnek verdim kesitte,yoksa devamında da yazıyor tabi sizinkinin boyutunu bilemem diye
Brrk: Sen canını sıkma canım bence tehlikeli bir durum yok anladığım kadarıyla tabi
aynen öyle annenize ve size katılıyorum..
gıcık bir durum, erkek arkadaşınız hödüklük etmiş, o mesaja bu cevap olmamış hele 2.cevap [ (sen kısa kes "o ne dedi" sen bana onu söyle) alamında ] hiç hiç olmamış..
tavrınızı koyun derim..
benim de en yakın dostum erkek diyen arkadaşlar, özellikle belirtmişsiniz konu sahibi rahatsız olduğuna göre demek ki yakınlık derecesini hesaplayamıyorlar, sonuçta herkes sizi biliyor anlayışla karşılıyorsa demek ki siz dereceyi ayarlayabilmişsiniz, ama konu sahibi rahatsız olduğuna göre bunlar abartıyor, kaldı ki buraya yazdığı olay oldukça absürt..
evet, sadece son cümleniz için demiştim
herkes mesafeyi koruyamıyor işte, bu msj olayı da abartı geldi bana, gıcık bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?