bana bi akıl verin bende kalmadıı!

seeddaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
201
2
16
Bilecik
ya kızlar sorunum şu erkek arkadaşım tutturdu başka operatöre gecelim diye uygun bi tarife bulmuş ona gecicekmişiz tamam dedim sonra baktım bizim operatörede aynı tarife gelmiş geçmeye gerek kalmadı ben arastırayım bekle dedim bugün gitmiş geçirmiş numarasını . ya anlamıyorum ki ben çok didikleyen bi insanım yani hep girer kontrol ederim napıyo kimle konusuyo falan diye bişey yaptığından değil ama takıntı oldu artık bu kullandığımız hatta görebiliyodum herşeyi acaba göremiyim diyemi yaptı kafamda deli sorulaar

Sanmam bence bu kadar sikmayin ne kadar sikarsaniz o kadar yapmaya meyilli olur içinde varsa yapiyolar zaten tasma taksanizda fayda olmaz

artık her operatörde oluyo bu istersen şu anda yeni geçtiğiniz operatörde de olabilir. belkide ona buraya geçmek daha hesaplı gelmiştir çünkü bazı operatörlerde paket koyuyolar ama ay sonu o fatura hiç bi zaman paket fiyatıyla gelmiyo. çok ufak bi sorun bu bunun için kendinizi üzmeye değmez

Sanmıyorum o yüzden olduğunu.Bizzat ev arkadaşım her ay op değiştirir.Operatör manyağı oldu

Bu kadar mudehale etmeyin ozel hayatina sevgilinizin..ve bence de oylesine gecmistir diger operatöre

dogru.. işte bikere yapsa bile hep yapıcakmış gibi geliyo rahat bırakırsam eğer..s

Bende sizin gibiydim emin olun önüne gecilmiyo aksine biz dikkatli davrandikca didikleyince bisey yapmadan böylesin yapim de bali yaptiklarini hakedim oluyor

dogru.bakalım görücez ben sonradan üzülmemek için baştan üzüyorum kendiimii:)

ya merak ediyorum kullandığı hatta neler yaptığını kimlerle konuştuğunu nasıl görüyosunuz?

ya merak ediyorum kullandığı hatta neler yaptığını kimlerle konuştuğunu nasıl görüyosunuz?

Kullandigi operatörün ana sitesine girip telefon numarası ve şifresiniyaziyosunuz (şifre operatöre mesaj yollanip aliniyo ama tel. Sahibinin numarasından ) o şekilde girip kullanici dokumlerinden bakiliyor

Bizde ayni sekilde degistirdik hattimizi.tarife icin hatta yinne dusunuyoruzz aklina kotu getirme

tamam kötü düşünmüyorum artık çok sağolun içimi rahatlattınıızz ne iyi etmişlerde kullanım detaylarını gösteriyolar yoksa kafayı yerdiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…