ya kızlar sorunum şu erkek arkadaşım tutturdu başka operatöre gecelim diye uygun bi tarife bulmuş ona gecicekmişiz tamam dedim sonra baktım bizim operatörede aynı tarife gelmiş geçmeye gerek kalmadı ben arastırayım bekle dedim bugün gitmiş geçirmiş numarasını . ya anlamıyorum ki ben çok didikleyen bi insanım yani hep girer kontrol ederim napıyo kimle konusuyo falan diye bişey yaptığından değil ama takıntı oldu artık bu kullandığımız hatta görebiliyodum herşeyi acaba göremiyim diyemi yaptı kafamda deli sorulaar
Sanmam bence bu kadar sikmayin ne kadar sikarsaniz o kadar yapmaya meyilli olur içinde varsa yapiyolar zaten tasma taksanizda fayda olmaz
dogru.. işte bikere yapsa bile hep yapıcakmış gibi geliyo rahat bırakırsam eğer..s
artık her operatörde oluyo bu istersen şu anda yeni geçtiğiniz operatörde de olabilir. belkide ona buraya geçmek daha hesaplı gelmiştir çünkü bazı operatörlerde paket koyuyolar ama ay sonu o fatura hiç bi zaman paket fiyatıyla gelmiyo. çok ufak bi sorun bu bunun için kendinizi üzmeye değmez
Bende sizin gibiydim emin olun önüne gecilmiyo aksine biz dikkatli davrandikca didikleyince bisey yapmadan böylesin yapim de bali yaptiklarini hakedim oluyor
Sanmıyorum o yüzden olduğunu.Bizzat ev arkadaşım her ay op değiştirir.Operatör manyağı oldu
demi ya bide o var ..Allahtan yapmıyo bide yapsa neler çekicekk elimdeeeenn
ben alışık olmayınca
Yani kiskancligin fazlasida zarar bunu ben soyluyosam bilin ki gercekten zarar cunku bayragi benim tasidigimi dusunuyorum
Valla ben de onu göre göre alıştım.Ben sittin senedir aynı operatörü kullanıyorum
ya kızlar sorunum şu erkek arkadaşım tutturdu başka operatöre gecelim diye uygun bi tarife bulmuş ona gecicekmişiz tamam dedim sonra baktım bizim operatörede aynı tarife gelmiş geçmeye gerek kalmadı ben arastırayım bekle dedim bugün gitmiş geçirmiş numarasını . ya anlamıyorum ki ben çok didikleyen bi insanım yani hep girer kontrol ederim napıyo kimle konusuyo falan diye bişey yaptığından değil ama takıntı oldu artık bu kullandığımız hatta görebiliyodum herşeyi acaba göremiyim diyemi yaptı kafamda deli sorulaar
ya merak ediyorum kullandığı hatta neler yaptığını kimlerle konuştuğunu nasıl görüyosunuz?
ya merak ediyorum kullandığı hatta neler yaptığını kimlerle konuştuğunu nasıl görüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?