Bana bi akıl verin, çok kötüyüm :(

kemoterapi almadıın mı? hastalıgının tekrar etmesi yüzde kaç ihtimal.
ayrıca bence o seni seviyosa bunlara katlanacaktır

Almadım cnm, yüzde kaç bilmiyorum, o katlanacak gibi konuşuyor şimdi ama ilerde de fikri aynı kalır mı bilmiyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum, ben de ne olursa olsun der, isterdim ama o erkek sonuçta. Bilmiyorum işte...

Geçmiş olsun.Hastalıklar üstüste gelmiş,seni hastalık moduna sokmuş.
Hayat bu,herkesin başına neler geliyor.Allah bir daha göstermesin.
Hastalık odaklı düşünmemeni tavsiye ederim.
Ya sen evlenseydin,baban sonra hastalansaydı ? O zaman boşanıp dönmeyecektin değil mi ?
Evlat olarak elbette bir yolunu bulup babanın annenin yanında olursun.
Aynı şehirde olup haftalarca görüşmeyen aileler var.

Herşeyden önce sen kendini düşün.Mesela o şehirde yaşayabilecek misin,onun aile yapısı,arkadaş çevresi nasıldır.
Nasıl bir hayatı var,bunları bilmek lazım.Öyle çok seviyorum gideyim demekle olmuyor.
Seni nasıl bir ortamın beklediğini öğrenmeden karar vermemeni tavsiye ederim.
Aşk,sevgi güzel duygular ama evlenip gerçek hayata dönünce bunlar önem kazanıyor.

Almadım cnm, yüzde kaç bilmiyorum, o katlanacak gibi konuşuyor şimdi ama ilerde de fikri aynı kalır mı bilmiyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum, ben de ne olursa olsun der, isterdim ama o erkek sonuçta. Bilmiyorum işte...

Biraz zamana birak ani karar verme kuzum

Kızlar nerden başlasam bilemiyorum, uzun olacak ama kısaltmaya çalışayım. Kasım ayında arkadaşımın nişanlısının arkadaşıyla tanıştım, görünce çok hoşlandım, tanıdıkça karakteri, huyu, suyu tam da istediğim insandı. Herşey çok güzel gidiyordu, farklı şehirlerdeydik, hatta baya uzaktı da ama onunla olayım nerde olursam olayım diyordum. Aralık sonunda kanser olduğumu öğrendim. Ona söyleyemeden bitirdim ilişkiyi. Ameliyat oldum. Ameliyattan sonra kanserin sıfırıncı evresinde olduğunu,çok erken yakaladığımızı söyledi Dr. Atlattım yani, bende bi sevinç, yeniden doğmuş gibi bi umut... Herşeyi anlattım, başta kızdı bana ama anladı, unutamamış beni, yine görüşmeye başladık. Sonra babam yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirdi, hala hastanede. Şimdi babam çıkınca onu bırakıp evlenemem, uzağa gidemem diye düşünüyorum, Allah korusun babama bişey olsa, annemi yalnız bırakamam. Kanserin tekrarlama riski var, o bütün riske rağmen, benimle evlenmek istiyor ama karnım ağrıyo desem aklı çıkıyor, çok korkuyor. Onu hep böyle korkularla yaşamaya mahkum etmeli miyim? Siz olsaydınız ne yapardınız? Ilerde çocuğumuz olduktan sonra tekrarlarsa ne yaparız, o ne yapar? Bana bişey olsa çok üzülür. Aklım hep onda, sürekli onu düşünüyorum. Onunla evlenmezsem, kimseyle de evlenmem, evlenemem. Sizce ne yapayım bana bi akıl verin, Allah rızası için...

Bu hayatta her birey ilk önce kendini düşünmeli yanlış anlama aileni bırak git demiyorum asla ama onlarda senin mutlu olmanı istemez mi o yüzden mutluluğunu erteleme hepsi aynı anda olabilir. Seni böyle düşünen biri varsa onunla mutlu olmaya bak. Ayrıca böyle olumsuz düşündükçe hayatına dahada olumsuz şeyler çekersin. Eğer sen mutlu olursan sevdiğin bir insanla diğer konular içinde uğraşacak gücü bulursun kendinde. Hem annende babanda er geç bu dünyadan gidecek. Ve düşün senin evlendiğini göremeyecekler onlar için daha üzücü değil mi hem onlara bişey olursa sen sevdiğin bir insanla kalacaksın geride evlenince öyle tutunacaksın hayata. Bence seni seven bir insanı geri çevirme böyle. Hastalığın, derdin ömre zararı olmazmış ve bişeyden ne kadar korkarsak o kadar başımıza gelir. Korkmadan şükrederek ve güçlü olarak sevdiğiniz insanla yaşamaya devam edin bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun.Hastalıklar üstüste gelmiş,seni hastalık moduna sokmuş.
Hayat bu,herkesin başına neler geliyor.Allah bir daha göstermesin.
Hastalık odaklı düşünmemeni tavsiye ederim.
Ya sen evlenseydin,baban sonra hastalansaydı ? O zaman boşanıp dönmeyecektin değil mi ?
Evlat olarak elbette bir yolunu bulup babanın annenin yanında olursun.
Aynı şehirde olup haftalarca görüşmeyen aileler var.

Herşeyden önce sen kendini düşün.Mesela o şehirde yaşayabilecek misin,onun aile yapısı,arkadaş çevresi nasıldır.
Nasıl bir hayatı var,bunları bilmek lazım.Öyle çok seviyorum gideyim demekle olmuyor.
Seni nasıl bir ortamın beklediğini öğrenmeden karar vermemeni tavsiye ederim.
Aşk,sevgi güzel duygular ama evlenip gerçek hayata dönünce bunlar önem kazanıyor.

Haklısın, teşekkür ederim :)

Bu hayatta her birey ilk önce kendini düşünmeli yanlış anlama aileni bırak git demiyorum asla ama onlarda senin mutlu olmanı istemez mi o yüzden mutluluğunu erteleme hepsi aynı anda olabilir. Seni böyle düşünen biri varsa onunla mutlu olmaya bak. Ayrıca böyle olumsuz düşündükçe hayatına dahada olumsuz şeyler çekersin. Eğer sen mutlu olursan sevdiğin bir insanla diğer konular içinde uğraşacak gücü bulursun kendinde. Hem annende babanda er geç bu dünyadan gidecek. Ve düşün senin evlendiğini göremeyecekler onlar için daha üzücü değil mi hem onlara bişey olursa sen sevdiğin bir insanla kalacaksın geride evlenince öyle tutunacaksın hayata. Bence seni seven bir insanı geri çevirme böyle. Hastalığın, derdin ömre zararı olmazmış ve bişeyden ne kadar korkarsak o kadar başımıza gelir. Korkmadan şükrederek ve güçlü olarak sevdiğiniz insanla yaşamaya devam edin bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun arkadaşların tüm yorumlarına katılıyorum
Ve bence sende kendi hayatını çizip mutlu olmalısın eger sevdigin kişiyle evlenemezsen zaten mıtlu olamazsın asslaaa ve her anne baba evladının mutlu olmasını onu mutlu görmek ister seni anlayacaklardır eminim bu kadr kendini kuruntu etme ve sevdiğinide üzme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun arkadaşların tüm yorumlarına katılıyorum
Ve bence sende kendi hayatını çizip mutlu olmalısın eger sevdigin kişiyle evlenemezsen zaten mıtlu olamazsın asslaaa ve her anne baba evladının mutlu olmasını onu mutlu görmek ister seni anlayacaklardır eminim bu kadr kendini kuruntu etme ve sevdiğinide üzme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim cnm, kuruntulu bi yapım var maalesef, elimde değil

Back
X