Bana Bı Akıl Verin lütfen

Angel5__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
6
0
1
34
Selam nereden nasıl basylcagimj bilmiyorum .. esim 15 gün önce yuzuk aldı diğer 3 tane yizigmy kayboldu düştü çalındı vs bununda şöyle şöyle aldrdm kendinde isteği ile tabi ama kaybetti. Bulamadım kuyimcumda aynısını aldım almaz olaydım nasıl böyle bişi yaptıysam yüzüğü gordunmug dedim yok dedi aynı gün buldun mu dedi b nde buldum deyince yemin hani dedi gösterdim abiside oradaydı meğer o bulmuş kasaya koymus eşim ( abiside biliyormuş saçmalamaya başladım panikle oda benim buda okudum vs vs dedim utanym yazarken şuan gümüş dedim altın kaplama dedim iki dj da saçma sapan yalanlar söyledim abisi vardı bide cok kotu oldu güveni sarsıldı konusmuyor benimle ne yapcam ben hem ondan gizli aldm hem yalanlar offf

Anlattiğiniz hiçbir karede doğru yok ve hala yalanı yalanla çözmeye çalışıyorsunuz.esinize üzüldüm.

ne gerek vardı bu kadar atraksiyona... Eşlerin birbirine karşı durust olması taraftarıyim."Gittim yenisi aldım bitti". Bu kadar basit... Eşinizin de abisinin yanında sizi (sözde) denemesi hiç hoş olmamış... Karı koca bı garip geldiniz bana...

Surekli kaybetmeniz ilginc....dikkatsizsiniz sanirim....ayrica yalan yalani dogurur...o an bari utandim kaybettigim icin o yuzden aldim deseniz..
Ozur dileyin bence

Oda çok üzüldü cunku benden böyle bisey beklemiyordu hiç yalan söylemedim bu zamana kadar söylediğim de inanılacak turdtü degildi saçmaladım keşke yapmasaydim

Haklısın keşke öyle deseydim ki uyandım da offf biz hiç küsmedik bu zamana kadar çok ağır geliyo

Evet ben fin alfabesi falan yoluyla anladım gibi arkadaşlar özetliyorum, her şey KK için. Hanfendi daha önce kendisine alınan yüzükleri kaybetmiş. Zor bela bir yüzük daha aldırmış ve inanılması güç ama onu da kaybetmiş. Sonra eşi duymasın diye gitmiş kuyumcudan aynısını almış. Eşi de abisinin yanında hani yüzüğün, göster diye sıkıştırmış. Hanfendi de göstermiş lakin meğersem eşi kaybolan yüzüğü zaten bulmuşmuş ve hanfendiyi test etmek istemişmiş. Abisinin yanında hem de. Hanfendi de yalanı ortaya çıkınca doğal olarak yalancı durumuna düşmüş ve konuşmuyorlarmış.

Arz ederim.

teşekkür ederiz

kocaman kadın daha doğru düzgün derdini anlatmayı bilmezken yüzüğü de kaybeder tabii

Yaşlarını da ben söyleyeyim; 12

Yüzüğünüzü kaybettiniz anladım eşinize niye yalan söyleme gereği duydunuz ki? Kaybolduysa kayboldu bence eşiniz sizin yalan söylediğinizi sezmiş ki yüzüğü kasaya koymuş ve bulduğundan size hiç bahsetmemiş.

Ben yuzugu düşürmüsm oda görmüş anında zaten almış ne yapacak diye almış alırken zaten kaybolur umuduyla aldm kaybolsa biliyordum zaten derdi ben aptallik ettim o an bilmiyorum çok pişmanim hem rezil oldum onunda utandrdm abisinjn yanında oyle bı durum ki tahmin ediyordum bile bile atese yürümek gibi hemen Burda diye gosterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…