Bana bi akıl verin lütfen

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
Herkese merhaba öncelikle Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın . Benim gibi bekleyen herkese sabır versin inşallah. Yaklaşık 5 aydır Bebek istiyoruz . Adet düzensizliğim hiç olmazdı. 30-32 günde bir olurdum . Ama en son ki reglim çok geç gelmişti 50 günü bulmuştu . Doktorlara gittim hiç bi sorunun yok rahmin tertemiz dediler . Adet söktürücü verdi kullandıktan sonra Regl oldum . Bu ay tekrar gecikti . 2 aralık bat tarihim di . Ama farklı olan tek şey sanki akşamları bulantım oluyor ara ara . Eğilince falan. Göğüslerim son 20 gündür zaten çok büyüdü ve inmiyor. Dün biraz uçları sızladı .test yaptım 2 aralık ta yani bat günümde negatif çıktı. Ama dediğim gibi bulantı kafamı karıştırdı arkadaşlar kusacak kadar değil ama bi tuhaf anlatamıyorum;) bana bi akıl verin doktorlara gitmekten de bıktım

Kafanda bu dusunce oldugu icin yalanci belirtiler oluyor ben de yasadim.hamile oldugumda hic yasamadim

Adet düzensizliği için hayıt tohumu kullandım ben gecen ay faydasını gördüm tavsiye ederim ayrıca sancılarımı da azalttı

Cnm inan çalıştığım için böyle düşünceler hiç olmuyor ne Zaman ki reglim gecikti o Zaman düşünmeye başlıyorum
rabbim en yakin zamanda hayirli haberler ins..benim de mesela bebis calismalarinda 6 ay olmadi.her ay adet oldugumda miktar fazla ..agrim cok...bagisikligim dusuk...cok hasta oldum.dr a gittigimde hersey normaldi.vucut hazirlaniyor bence.hatta ben diyordum ki 30 yas sendoromu diye

rabbim en yakin zamanda hayirli haberler ins..benim de mesela bebis calismalarinda 6 ay olmadi.her ay adet oldugumda miktar fazla ..agrim cok...bagisikligim dusuk...cok hasta oldum.dr a gittigimde hersey normaldi.vucut hazirlaniyor bence.hatta ben diyordum ki 30 yas sendoromu diye
Amin inşallah. Seninde Rabbim kucağına aşmayı nasip etsin .cnm ben 2 yıllık evliyim ve hep aynı günde olurdu reglim . Ne zaman ki korunmayı bıraktık 2-3-4 sonra da en son işte 25 gün gecikti . İnşallah dediğin gibi vücudum hazırlıyordur kendini doktor çünkü bi sorun yok gayet iyi Rahmi'n demişti.

Amin inşallah. Seninde Rabbim kucağına aşmayı nasip etsin .cnm ben 2 yıllık evliyim ve hep aynı günde olurdu reglim . Ne zaman ki korunmayı bıraktık 2-3-4 sonra da en son işte 25 gün gecikti . İnşallah dediğin gibi vücudum hazırlıyordur kendini doktor çünkü bi sorun yok gayet iyi Rahmi'n demişti.
aynen benim de duzenli idi gunu sasmazdi.gec geldigi olmadi ama 1 hafta erken gelir oldu.yumurtalik agrim oldu.kasik batma seklinde...cok halsizdim..baya yipraticiydi.simdi kizima hamileyim...unuttum gittiii...simdi kucagima alacagim gunu bekliyorum ikinci gebeligim...rabbim isteyen herkese.versin

aynen benim de duzenli idi gunu sasmazdi.gec geldigi olmadi ama 1 hafta erken gelir oldu.yumurtalik agrim oldu.kasik batma seklinde...cok halsizdim..baya yipraticiydi.simdi kizima hamileyim...unuttum gittiii...simdi kucagima alacagim gunu bekliyorum ikinci gebeligim...rabbim isteyen herkese.versin
Amin cnm inşallah çok sağol. Yemek yedikten sonra özellikle bulantım oluyor çok hafif

Amin cnm inşallah çok sağol. Yemek yedikten sonra özellikle bulantım oluyor çok hafif
bundan once bulantilarin yok muydu...benim adet zamani bulantim olurdu mesela...bir de ebe hemsire dedi.ki cocuk olmayinca hep kadin gider doktora.ama buyuk faktor erkek yani...

bundan once bulantilarin yok muydu...benim adet zamani bulantim olurdu mesela...bir de ebe hemsire dedi.ki cocuk olmayinca hep kadin gider doktora.ama buyuk faktor erkek yani...
Olmazdı bende önceden ilk defa ama anlatamıyorum da bulantı dediğim de kusma yok bi garip yani geçiyo hemen

Back
X