• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Evre Endometriozis- HSG- açık ve kapalı ameliyat gebelik beklentisi...

Evet biz battık zaten sağlık harcamalarına faizsiz beş taksit yapan bir kredi kartı var ondan çıkarttık ve olumsuz sonuçlanan tedavinin taksitlerini ödüyoruz şimdi asıl o çok koyuyor işte boşa gitmiş gibi.bu tür ameliyatlar çok önemli ve iyi ellerde yapılmalı bunu acı tecrübeyle öğrendim.Gonca hanımı tavsiye ederim.yarın doktora gideceğiz neden tutmamış olabilir bundan sonra ne yapmalıyız onları konuşmak için.aynı merkezde devam eder miyim onu da bilmiyorum
Cok garip duygular, uzaktan baktığımda hep olur bir gün ya rahatlığıyla insanlara destek olmaya calısırdım. Şimdi hiç bir cümlenin anlamı yok maalesef.
Cok iyi anlıyorum sizi. Beni de güncellemelerden haberdar edebilir misiniz? Ben de Nisan da doktora tekrar gideceğim. Belki birimizin süreci diğerine destek olur

Aynen bende öyle bide bizim aile çok doğurgan yani ablalarım istedikleri ayda hamile kaldılar hep ikişer üçer çocukları var Allah bağışlasın🥲 dün irenbeyle de görüştüm ama fiyatı çok geldi bana opu 100 bin transfer 45 daha bunun içinde dondurması çözdürmesi yok.kendi doktorumuzla da görüştük aynı yerde borç harç devam edeceğiz sanırım.devlet hastanesini de düşündüm ama oraya da baya para ödeniyor ilaçlar indirimli oluyor ama bunun içinde devletteki doktorun hemşirelerin kaprisini çeker miyim emin değilim hassas bir süreç zaten alınan ilaçlar iyice duyguları dalgalandırıyor🥲

Aynen bende öyle bide bizim aile çok doğurgan yani ablalarım istedikleri ayda hamile kaldılar hep ikişer üçer çocukları var Allah bağışlasın🥲 dün irenbeyle de görüştüm ama fiyatı çok geldi bana opu 100 bin transfer 45 daha bunun içinde dondurması çözdürmesi yok.kendi doktorumuzla da görüştük aynı yerde borç harç devam edeceğiz sanırım.devlet hastanesini de düşündüm ama oraya da baya para ödeniyor ilaçlar indirimli oluyor ama bunun içinde devletteki doktorun hemşirelerin kaprisini çeker miyim emin değilim hassas bir süreç zaten alınan ilaçlar iyice duyguları dalgalandırıyor🥲
İnanır mısın aynı durumdayız :)
Ablam annem teyzelerim hepsi hiç uğraşmadı bebek için.
Kimse de de çikolata kisti yok.
İçten içe hep sorguladım neden diye…
Ben de devleti zorlamıyorum izmirde sıra vardır diye. Şartları zorluyoruz bakalım.
Bugün benim Dpo 11 test yaptım sabah, gözümle gördüğüm incecik kıl gibi bi çizgi var ama içimde bir heves var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..
fotoğraflarda pek görünmüyor ama İnşallh kuruma çizgisi değildir. Bakabilir misiniz siz de ben mi kafayı yedim emin olamıyorum

Eklentiler

• adab5c7e-4b45-4e56-a6ec-bb37f972b44b.webp
    adab5c7e-4b45-4e56-a6ec-bb37f972b44b.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 95352eee-dc86-4546-95ca-d52ffbf32b17.webp
    95352eee-dc86-4546-95ca-d52ffbf32b17.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 19
İnanır mısın aynı durumdayız :)
Ablam annem teyzelerim hepsi hiç uğraşmadı bebek için.
İçten içe hep sorguladım neden diye…
Ben de devleti zorlamıyorum izmirde sıra vardır diye. Şartları zorluyoruz bakalım.
Bugün benim Dpo 11 test yaptım sabah, gözümle gördüğüm incecik kıl gibi bi çizgi var ama içimde bir heves var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..
fotoğraflarda pek görünmüyor ama İnşallh kuruma çizgisi değildir. Bakabilir misiniz siz de ben mi kafayı yedim emin olamıyorum

Ayy var gibi duruyor ya silikte olsa çizgi olunca oluyor sanırım öyle okuyorum hep 🥰
Bugün tekrar yaptım çizgi yok :(
Dünki kurumuş resmen pembe bi çizgi var görüyorum ama bugunki yok. Kuruma çizgsiymiş anladığım kadarıyla :)
Bi an ne heyecanlanmıştım ya sabahı sabah ettim…
reglden sonra doktor yolları görünüyor bana yine :)

Hayırlısı olsun ne diyelim vardır vakti zamanı..ama bence çok vakit kaybetme çünkü bu kistler hem zamanla büyüyor hemde yumurta kalitesini etkiliyor..Mehmet bal ile mi görüşeceksiniz benim hala kafam çok karışık ya ikinciye sil baştan nerede başlayacağım hiç emin olamıyorum daha doğrusu izmiri bu konuda yetersiz buluyorum

teyzelerim hepsi hiç uğraşmadı bebek için.

Hayırlısı olsun ne diyelim vardır vakti zamanı..ama bence çok vakit kaybetme çünkü bu kistler hem zamanla büyüyor hemde yumurta kalitesini etkiliyor..Mehmet bal ile mi görüşeceksiniz benim hala kafam çok karışık ya ikinciye sil baştan nerede başlayacağım hiç emin olamıyorum daha doğrusu izmiri bu konuda yetersiz buluyorum
Evet vakit kaybetmemem lazım, mentali toplamam gerek :)
Evet Mehmet Bal' a gidiyorum gerçekten bilgili biri ama yoğun, bilipte gitmekte fayda var.
Yoğun olmasına rağmen tek tek ilgileniyor benim ameliyat süreçlerim cok karıştı baska doktora ameliyat olmam gerekti acil vaka olduğum için, yine de beni bırakmadı geldi ameliyatıma girdi. Öneririm ben kendisini

Karar sizin tabi ama bana onlar vakit kaybı gibi geliyor Medical pointte Ayşin hanım var onunla görüşmeyi düşünüyorum ücretsiz ön görüşmesi var sgk raporu da çıkarıyorlar.oranın lab iyi ama doktoru nasıl çok bilmiyorum pek yorum yok

Karar sizin tabi ama bana onlar vakit kaybı gibi geliyor Medical pointte Ayşin hanım var onunla görüşmeyi düşünüyorum ücretsiz ön görüşmesi var sgk raporu da çıkarıyorlar.oranın lab iyi ama doktoru nasıl çok bilmiyorum pek yorum yok
Valla kalpten ben de inanmıyorum pek çatlatma aşılama falan ama doktorum ne diyecek bilmiyorum.
Bunlar da masraf çünkü.
Aa giderseniz bana da haber verir misiniz ? Ben hiç bilmiyorum tüp bebek kısmını, bi eşim de test verse öyle o yola doğru giricez galiba

Bi karar verebilsem nerde ne yaptıracağıma 🥲 Opu+transfer volkan Emirdar ve Ali öner erdoğdu 130 bin bahçeci daha pahalı ya devlete mi gitsem onu da bilmiyorum devlet hast.de bi para ödeniyor sonuçta

Ve tavsiyem ilk denemeden önce bence genetik ve pıhtılaşma var mı baktırın yani bunu yaptırmak için ilk denemenin negatif sonuçlanmasını beklemeyin biz gibi.biz şimdi yaptırıyoruz yani ilk denemeden önce de yapılabilirdi bu testler belki bi sorun var ve bu sebepten tutunamadı 🙄

Ve tavsiyem ilk denemeden önce bence genetik ve pıhtılaşma var mı baktırın yani bunu yaptırmak için ilk denemenin negatif sonuçlanmasını beklemeyin biz gibi.biz şimdi yaptırıyoruz yani ilk denemeden önce de yapılabilirdi bu testler belki bi sorun var ve bu sebepten tutunamadı 🙄
130 bin iyi rakammış ya, 250 leri duyuyorum etraftan
Genetik ve pıhtılaşma kan testiyle mi belli oluyo peki

İlaçlar da bi elli bin civarı tutar.dondurma çözdürme parası hariç bunlar.medical point 113 binmiş orası rapor şartlarını taşıyorsanız ilaçlar için rapor da çıkarıyor.Evet genetik için biolab var oraya 7 bin verdik bir ayda çıkıyormuş sonucu devlet hastanesinde çok geç çıkıyormuş .pıhtılaşma için araştırmada kan vericez

İlaçlar da bi elli bin civarı tutar.dondurma çözdürme parası hariç bunlar.medical point 113 binmiş orası rapor şartlarını taşıyorsanız ilaçlar için rapor da çıkarıyor.Evet genetik için biolab var oraya 7 bin verdik bir ayda çıkıyormuş sonucu devlet hastanesinde çok geç çıkıyormuş .pıhtılaşma için araştırmada kan vericez
Yani şartları evlilik yılı ve yaş olarak karsılıyoruz ama eşimin sperm testi yok, sanırım 3 defa ayrı ayrı zamanlar da istiyorlarmış bir de aşılama falan da denemedik onu da istiyorlarmıs galiba. İnşallah sonuclarınız iyi gelir. Surpiz yapar ve hiç uğraşmadan kavusursunuz ya

Ücretsiz ön görüşmesi var görüşün isterseniz.keşke ama benim tüplerim de alındı ya doğal yoldan olma imkanı hiç yok artık 😐

Ücretsiz ön görüşmesi var görüşün isterseniz.keşke ama benim tüplerim de alındı ya doğal yoldan olma imkanı hiç yok artık 😐
Ne zor işlermiş ya. Ben hala regl olmadım bu arada, dün olmam gerekiyordu ama bugun de test yaptım koca bir negatif :) eğer olsaydı gebelik 1günlük gecikmede cıkardı diye düşünüyorum Kafayı yedirtti bu süreç bana vallahi. Yeni borca girip araç almıştık. simdi tüp bebeğe de bütçe yok... Ne yapıcaz hiç bir fikrim yok

Ne zor işlermiş ya. Ben hala regl olmadım bu arada, dün olmam gerekiyordu ama bugun de test yaptım koca bir negatif :) eğer olsaydı gebelik 1günlük gecikmede cıkardı diye düşünüyorum Kafayı yedirtti bu süreç bana vallahi. Yeni borca girip araç almıştık. simdi tüp bebeğe de bütçe yok... Ne yapıcaz hiç bir fikrim yok
Zor çok zor hemde.bizde sağlık harcamasına faizsiz 5 taksit yapan kredi kartı var ondan çıkarttık.olumsuz sonuçlanan tedavinin taksitlerini ödüyoruz şuan.

Back
X