Merhaba, o kadar benzer seyleri yaşamışız ki okurken cok şaşırdım. Ama benim hikayem biraz daha karanlık şuanda ,yine de siz çok başında ve avantajlısınız, belki fikir veririm diye yazmak istedim ,uzun olabilir kusura bakmayin ,kısa tutmaya çalışıcam

Öncelikle çok geçmiş olsun ,zor süreçler yaşamışsınız.
Ben 35 yaşıma yeni girdim.
2012 de bir gece ölüyorum sanarak uyandım, regl günümdü ondan sandık ama öğlene kadar geçmeyince doktora gittik. Doktor yanlış teşhis koydu apandisit dedi ve ameliyata girdim ,meğer sol tarafta cikolata kisti patlamış. Karnımı sağdan kestiler ve sol tarafı ameliyat ettiler düşünün, günlerce ağrı çektim. O zamanlar evli değildim tabi.
Evlendikten sonra 2023te bebek dusunmeye basladik. Ben tabi hemen olur sandim ,olmadı.
Amh düşük çıktı, ayrıca cikolata kistim tekrarlamış -en son 2016 2018de vardı-. 6 ay denedik olmadi sonra tüp bebeğe başladık 3 denemem yine olmadı.
En son suanki doktorum laparoskopi yapti ve bütün rahim icinde yapisikliklar varmis meğer, onları düzeltti, tüplerimi bağladı,kist tıkamış çünkü+ rahmim kalp seklindeydi onu armut gibi yapti. Doktorum o kist ameliyatında bana cok hasar verdiklerini ,belki de bu yuzden bebeğim olmadığını söyledi

şuan artik transfer surecine hazirlanicam adetimle birlikte.
Size naçizane önerilerim şunlar :
-yaşınız genç ,amh ınız iyi ,ameliyat olmuşsunuz rahim temizlenmiş ,beslenmenize özen gösterin ,glutensiz temiz içerikler tüketin ve 6 ay kadar kendiniz deneyin. Bence pozitifi görürsünüz
ama olmazsa 6 aydan sonra daha fazla beklemeyin hem kist buyuyebiliyor, hem tekrar rahim içi yapisiklik olabiliyor ,enfeksiyonlu ortam olusuyor ,tüpler tıkanıyor.
Doğal gebelik olmazsa da amh ınız cok iyi

bir sürü yumurtanız çıkar, kafanız rahat olur. Benim 1-2 yumurtam çıkıyor 4 ayda 6 tane topladık mesela cok strese girdim bu surecte.
İnşallah bunlara gerek kalmaz tabi ki ama tecrübe etmiş biri olarak fikir vermek istedim.
Süreciniz hayirli olsun ,dilerim en kısa sürede spontan gebelik elde edersiniz ,şuan icin paniklemeyin ve endise etmeyin ama biz endometriozislilerin yolu zaman gectikce zorlasabiliyor bilmekte fayda var