bana bi akıl verin sinirim bozuldu

beybifeys

doktorunuz sizlerle
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
232
0
46
İstanbul
nişanlım olacak insan bu gece beni saat 12 gibi aradı dedi annemler yatsın arayacam seni tamam dedim.saat 1.30 oldu ben msj çektim noldu diye hemen aradı.dedimki ona neden aramadın uyudun sandım.kardeşiyle aynı odada yatıyo o yatmadı arayamadım dedi.sen ne yapıyodun diye sordum tv izliyodum dedi.tv izlerkende arayabilirdin dedim sinirlendi tartıştık dik dik konuşşma die bana çıkıştı.sonra bana cvp ver dedim neden tv izlerken aramadın anneme masaj yapıyodum şekeri çıktı dedi.diyorum ki madem böyle en başından tv izliyorum diyeceğine bunu söylesene sinirimi bozdu gece gece.haksızmıyım:2:

ben çok ısrarla sordum neden tv izlerken aramadın diye hemen cvp vermedi.sonradan anneme msj yapıyodum dedi.kafamı kurcaladı

Sanki sıkışınca annesini bahane etmiş gibi olmuş.Arasın ve telefonda konuşurken sor niye böyle yaptığını.Anlarsın yalan söyleyip söylemediğini.

canım tv zliyorum deyince tatmin olmamıssın,o da daha önemli bir bahane üretmeye çalışmış kendincedüşünme böyle şeyler,ona güvenmelisin.gayet normal bi durum,can sıkmaya gerek yok

canım tv zliyorum deyince tatmin olmamıssın,o da daha önemli bir bahane üretmeye çalışmış kendincedüşünme böyle şeyler,ona güvenmelisin.gayet normal bi durum,can sıkmaya gerek yok

ama beni ndn aramadın deyince neden sinirleniyo kötü bişi demedimki önemsemesem dermiyim.hem kaç kere sordum tv izlerken neden aramadın die araya hep başka laflar soktu sonrada annesini dedi işte

izleyedebilir bişi diyemem yani ama bumu yani aramamasının nedeni 2 saatir anneme masaj yapıyodum diyo tlf da çok çelişkili değilmi söyledikleri sence

2 saat masaj mı olur canım :95: yani sen daha iyi anlarsın yalan olup olmadığını.o 2 saat içinde çağrı falan attın mı yani belki de başkasıyla konuşuyordu?

2 saat dediği lafın gelişi uzun yaptım demek istiyo yani hiç çağrı atmadım bilmiyorum konuşum konuşmadığını:2:

Canım ya kötü şeyler düşünmeyelim olumlu düşün ki olumlu gelişsin.Hem o senin nişanlın yani yanlış bi şey yapmayacak kadar cok seviyordur seni eminim.

Canım ya kötü şeyler düşünmeyelim olumlu düşün ki olumlu gelişsin.Hem o senin nişanlın yani yanlış bi şey yapmayacak kadar cok seviyordur seni eminim.

seviyo biliyorum ama çelişkili konuşması sinir etti şu zamana kadar hiç yalanını yakalamadım ok dikkat ederim takip ederim ben ama bu gece tamamen bende bi soru işareti

Sanırım bütün erkelerde var bu tarz davranışalr.Benim nişanlım da böyledir.Televizyon izlerken,nette takılırken,gazete okurken imkanı yok aramaz msj atmaz.Bana başlarda çok zor gelmişti.Hala da öyle geliyor.Nefret ediyorum bu huyundan.Ama sanırım böyleler ve arayacağım deyip aramayıda unuturlar.Emin ol kendini kurtarmak için daha makul bir sebep olarak görmüş masajı.Düşünmeden işte..Erkelrein aklı bazı yerlede böyle az mı çalışıyor bizim kadar kıvrak değil mi zekaları ben hiç anlamıyorum.anlayamıyorum bazen.Emin ol ağzı açık televizyona dalmıştır başka hiç birşey yapmamıştır rahat ol.

Bence çok abartmışsın.
Sen mesaj çektiğin gibi geri aramış, bir şeye dalmıştır veya masaj yapmıştır gerçekten.
Kötü bir şey olacağını zannetmiyorum.
Rahat ol ..

seni aramasada bi mesaj çekip seni arıyamıyacağını söylemesi gerekirdi bu bir.

ikincisi düşüncesizce davranmış ne yani seni aramasada arıcam deyip saatlerce bekleticekmiydi.

üçüncüsü tatlım erkekler mars'tan kadınlar venüs'ten.bizi anlıyamadıklarını söylüyolar haklı olarak anlıyamazlar çünkü bizim gibi ince ve nazik değiller.

dördüncüsü benim yontulmamış kalasta aynen böyle.telkin yoluyla yonttum biraz.maddesi gereğince gövdesinden bi dal daha çıkıp tomruğa dönüşürmü bilemiyorum yani.

sonuç:sen onu böyle kabul et sinir yapma sakin ol relax:87:

Bana aramayi unutmuş gibi geldi unuttumda diyemedi sen sıkıştırınca annesini ortaya atti gibi geldi baska bir işi olsa sen mesaj attigindada hemen aramazdi veya baska birşey olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…