Bana bi akıl verin :(

Thyke06

Amin der susarım.. Dua'm belli Duyan belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
192
91
98
Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz

Arkana bakmadan kaç,zaten farklı şehirlerdesiniz,böyle dengesiz bir adam uzaktan nasıl tanıyabilirsinki

Yani adam kaçan kovalanır taktiği yapmış ve bayada işlemiş bence arkanıza bakmadan uzaklaşın, şu yara içinde olanlarida anlamıyorum madem yaralisin kendini onarda gel sonra ben hazır değilim muhabbetleri oluyor kardeşim o zaman neden konuştuk? Sevmedim de hoşlanmadim hazır değilim deme

bende arada kaldim
bi yanim sanki o baglanmaktan korkuyo gibi biraz sabir diyo,
bi yanim vakit varken uzaklas cok üzüleceksin diyo

Henüz ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum diyorsa sizinle biraz vakit geçirip eğlenmek ya da önceki ilişkiden kalan yaralarını sarmak için beraberdir.

Henüz ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum diyorsa sizinle biraz vakit geçirip eğlenmek ya da önceki ilişkiden kalan yaralarını sarmak için beraberdir.

Hertürlü hayır gelmez yani.
Bosa kürek cekiyorum sanirim..

Sizin ne istediginiz onemli aslinda karsidakinin hal ve hareketlerine gore sekillendirmeyin iliskinizi,adam ciddi iliski dusunmuyorum demis siz ciddi bir iliski istiyorsaniz kesinlikle onunla zaman kaybetmeyin derim..bide uzaktan iliski yurutmek zordur ya yinede siz bilirsiniz tabiki

Aslinda ben hemen evlenelim kafasinda degilim ama karsimda ne istedigini bilen bir adam olsun istiyorum.
o ise asik olmak istedigi ama bunun kolay olmadigi gibi seyler söylüyo fakat genelde dolayli yollardan

Aslinda ben hemen evlenelim kafasinda degilim ama karsimda ne istedigini bilen bir adam olsun istiyorum.
o ise asik olmak istedigi ama bunun kolay olmadigi gibi seyler söylüyo fakat genelde dolayli yollardan
Haklisiniz tabiki ne istegini bilen birini istemekle,bide asik olmayimi bekliyormus yani?bilemiyorum ama pek yurumez gibi geliyor bana bu iliski daha fazla yipranmadan noktalamak daha iyi olur sanki

Laylaylom galiba sana göre sevmeler diyebileceğin bir canlı

Güven vermeyen tip

Ömür boyu vur kaç yapamazsın bundan bi cacık olmaz hıyar bunu görse utanır sen hala umutlusun bi alkış

umutlu degildim aslinda
tam vazgectigim anda o baslatiyor sonra yine acabalar basliyor..
Ama siz haklisiniz sanirim sacmaliyorum

Balık aslan ya da ikizler burcu mu?

Cogunuza sacmaliyorum gibi gelebilir fakat bugüne kadar hic iliskim olmadi ve biranda kendimi böyle birseyin icinde buldum neyaptigima coguzaman bende anlam veremiyorum..

Biraz daha detay verseniz keşke.. Yaşlar,iş durumu vs.

Bana nedense senden sıkılmış gibi geldi veya başkası var. Veya da dengesizin biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…