Henüz ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum diyorsa sizinle biraz vakit geçirip eğlenmek ya da önceki ilişkiden kalan yaralarını sarmak için beraberdir.
Laylaylom galiba sana göre sevmeler diyebileceğin bir canlıbirde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
Güven vermeyen tipfazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Ömür boyu vur kaç yapamazsın bundan bi cacık olmaz hıyar bunu görse utanır sen hala umutlusun bi alkışben uzaklasincada kendisi arayip soruyor
Sizin ne istediginiz onemli aslinda karsidakinin hal ve hareketlerine gore sekillendirmeyin iliskinizi,adam ciddi iliski dusunmuyorum demis siz ciddi bir iliski istiyorsaniz kesinlikle onunla zaman kaybetmeyin derim..bide uzaktan iliski yurutmek zordur ya yinede siz bilirsiniz tabiki
Haklisiniz tabiki ne istegini bilen birini istemekle,bide asik olmayimi bekliyormus yani?bilemiyorum ama pek yurumez gibi geliyor bana bu iliski daha fazla yipranmadan noktalamak daha iyi olur sankiAslinda ben hemen evlenelim kafasinda degilim ama karsimda ne istedigini bilen bir adam olsun istiyorum.
o ise asik olmak istedigi ama bunun kolay olmadigi gibi seyler söylüyo fakat genelde dolayli yollardan
Laylaylom galiba sana göre sevmeler diyebileceğin bir canlı
Güven vermeyen tip
Ömür boyu vur kaç yapamazsın bundan bi cacık olmaz hıyar bunu görse utanır sen hala umutlusun bi alkış
Balık aslan ya da ikizler burcu mu?Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz
Balık aslan ya da ikizler burcu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?