Biraz daha detay verseniz keşke.. Yaşlar,iş durumu vs.
Bana nedense senden sıkılmış gibi geldi veya başkası var. Veya da dengesizin biri
Özellikle internet ortaminda tanidiysaniz kosarak uzaklasin. Mutlaka ilgisini ceken baska seyler vardir ki size olan ilgisi azalmistir.Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz
Özellikle internet ortaminda tanidiysaniz kosarak uzaklasin. Mutlaka ilgisini ceken baska seyler vardir ki size olan ilgisi azalmistir.
Bazilarina gercekten akil sir ermiyor.. Ama dedigim gibi hic güvenilir bir tablo cizmiyor..hayir internet degil arkadas ortami gibi diyebiliriz tanismamiza..
bilemiyorum o kimseyi düsünmezken cikmisim karsisina güzel bir sürpriz öyle söyledi ama ozaman niye kiymet bilmiyor !
2ayda bukadar yorulurmu insan
haklisiniz..Bazilarina gercekten akil sir ermiyor.. Ama dedigim gibi hic güvenilir bir tablo cizmiyor..
Bilir misiniz yaralı insanlar sizi yara bandı olarak kullanır ve sonra ardına bakmadan kacar. Bu hep böyledir hic sekmez. Söyledigi gibi bir ruh hali varsa zaten saglikli karar verecek durumda degildir ki davranislarinin dengesizliginden belli. O yüzden 3 5 ay sonra ya da 1 yil sonra hic fark etmez, siz onu iyilestirdiginizde o gidecek. Cünkü en basta sizi yara bandi olarak gördü ve bu algi onda asla degismeyecek. Beklenti icine girme ya da ciddi iliskiye hazir degilim deme nedeni de bir gün cekip gidicem zaten benden yana umudun olmasin demek.haklisiniz..
aslinda herseyin farkındayım ama sürekli bahane uydurmaya calisiyorum
Kabullenenedim birtürlü nedenini bende bilemiyorum.
belkide cok kisiden duyarsam kabullenmek daha kolay olur diye düsündüm oyüzden bukonuyu actim aslinda
sadece mutlu olmak istemistim sanırım hic olmayacak
Anliyorum cok haklisiniz gercekleri tanimadigimiz kisilerden duymak daha etkili sanirim..Bilir misiniz yaralı insanlar sizi yara bandı olarak kullanır ve sonra ardına bakmadan kacar. Bu hep böyledir hic sekmez. Söyledigi gibi bir ruh hali varsa zaten saglikli karar verecek durumda degildir ki davranislarinin dengesizliginden belli. O yüzden 3 5 ay sonra ya da 1 yil sonra hic fark etmez, siz onu iyilestirdiginizde o gidecek. Cünkü en basta sizi yara bandi olarak gördü ve bu algi onda asla degismeyecek. Beklenti icine girme ya da ciddi iliskiye hazir degilim deme nedeni de bir gün cekip gidicem zaten benden yana umudun olmasin demek.
Hayal kırıklığı yasadiginiz icin canınız acıyor.. İnsan cok kolay alışan bir varlık.. Alışkanlıklardan kopma düsüncesi acıtıyor.. Hayat cok güzel.. Milyarlarca insan var.. Böyle sorunlu insanlara takılı kalıp hayatınızı mahvetmeyin. Neden sizi gercekten sevecek, sacinizin teline kıyamayacak bir adam olmasin ki hayatinizda?Anliyorum cok haklisiniz gercekleri tanimadigimiz kisilerden duymak daha etkili sanirim..
vakit ayirip yazan herkese cok tesekkür ederim
Son sorumu soruyorum böyle canimin yanmasi normalmi yoksa gercekten bukadar aptalmiyim?
yada şöyle sorayim o olmadı diyemi üzülüyorum yoksa gercekten düzgün birini istedigim halde birtürlü olmuyor diyemi ?
Gercekten suaralar kendimi cözemiyorum
Merhabalar. Yaşlarınız kaç?Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz
ben 28 o 27Merhabalar. Yaşlarınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?