Bana bi akıl verin

Uzun süreliymiş galiba. Bakkalda benim durmam imkansiz 2 cocuk var bizde düşüdük yanimda biri olsa kimse yaklaşmiyo babamin madirasi var ineklerine bakiyo kayin babam hiç yaklaşmiyo hayirlisi devrede bilirsek gidecek devredemesse gidmeyecek

Kıbrıs'ta hayat şartlarını bilen insanlar yazar umarım ben sadece oranın pahalı olduğunu biliyorum
Eşim gidecek biz gitmiycez eger işini tuttura bilirse bizide götürecek belki

Ben git meme tarafiyim ya olmassa diye

Eşim gidecek biz gitmiycez eger işini tuttura bilirse bizide götürecek belki
Siz bakkalı işletmeye devam edin eşiniz gitsin. Valla rızık nerdeyse gidilir. Benim eşim aylarca yurtdışında şehir dışında kalıyor işi gereği.yapacak bişey yok keyfi için gitmiyo neticede

Sen kalırsan olmaz bence orada ne olaacğı belli olmaz yabancı kadınlar vardır.
Yok eşim cocuklarina düşkün biri daha önceleri başka şehirlere de gitti dayanamayip geri geldi zannetmiyorum başkalarina bakmaz

Kıbrıs ta hayat çok pahalı geliri giderlerinden epeyce yüksek olmazsa zarara girer yapamaz zaten.
Bir yakınım denedi ve döndü geri.
Eğer yinede denemek istiyorsa şu anki işi bir şekilde sabit tutsun geri dönecek olursa kaldığı yerden devam etsin.
Hayırlısı olsun

Amin biri bakkalda yanimda kalsa kimse yaklaşmiyo bizde istemiyoz kapatmayi ama piyasa bakarak kapatma tarfiyiz alan hep veresi aliyo

şirkeet götürecek eşimi şartlar ne bilmiyoruz ne olacak ne olmiycak hiç bilgimiz yok ben nasil gidiyim
Hemen degil tabi ordaki sartlari ayarlayinca demek istedim
Kuzenimin eşi 6 ayligina iş icin başka şehire gitti 11 senedir gelmedi..gelmiyo hep bu yaz son bitti iş diye diyee kızı mahvettii ..önce cocuklar kucuk diye gitmedi simdi de eşi istemiyor gelicem gelicem diye oyalayip durdu senelerdir

Hm zor bende şasirdım bilemiyorum cok kararsizim daha önceleri ben gitmesini cok istiyodum 2 3kere. Şehir dısına calişmaya gitti ben gelme birazdaha calişdedim ama 2 ayzor durdu geldi 6 ay işsiz kaldi benim bileziklerim vardi onlari bozdurduk yetmedj kredi cekerek zot şartlarla bu bakkali actik

Allah kolaylik versin zor..benim eşimde şuan yok ..tek basıma bebegimle ne ramazan ramazana benziyo ne tek basima bogaximdan bisey geciyor..iş geregi surekli dışarlarda kisa kisa durup geldigi icin sesimi çikaramiyorum para kazanmak icin katlaniyoruz ama cok zor oluyor...gecen yaz 2500 dolar maas teklif ettiler yurt dısında kal diye kesinlikle kabul etmedim kuru ekmek yerim issiz kal burda raziyim dedim ..parayi dusununce cok cazip ama dedim ya ben kuzenimi goruyorum yillardir kocasi disarda iliskileri yiprandi tek basina cocuk buyuttu psikolojisi mahvoldu kızin o yuzden para her sey degil....kisa bi işse sizinki olabilir ama

İşler i uzun eşim 6 ay yada 1 sene calişip gelmek inşALLAH ev almak istiyoruz borclarimiz cok onlari ödemek istiyoruz ama herşeyin hayirlisi

İşler i uzun eşim 6 ay yada 1 sene calişip gelmek inşALLAH ev almak istiyoruz borclarimiz cok onlari ödemek istiyoruz ama herşeyin hayirlisi
Bütün masrafları karşı taraf karşılayacaksa gitsin o zaman, ki bildiğim kadarı ile inşaat işinde kalacak yer yeme içme masrafını karşılar, parasını biriktirip borçlarını öder çünkü harcaması olmaz, ama oraya sizi götürmeye kalksa masrafınız çok olur kıbrıs pahalı olduğu için.

birini işe alın asgari ücretle dursun bakkalda güvenilir konu komşu çocuğu falan?
Aslinda öyle birşey olsa iyi olur ama güvenilir kimse yokki arkamizi dönsek en güvendigimiz cebine atiyo hayirlisi bakalim

İşte elimize kalan yok sürekli borc ödüyoz kartlarla devir daim yapioz mesela gecen ayin 1 inde 3 bin eksik yatirdik bu ay daha fazla yatircaz ama tamamlayamadik bakalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Günlük 700 diyelim size bütün ödemeler çıktıktan sonra kalan kar mı, vergi vs bunların içinde mi dışında mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…