Uzun süreliymiş galiba. Bakkalda benim durmam imkansiz 2 cocuk var bizde düşüdük yanimda biri olsa kimse yaklaşmiyo babamin madirasi var ineklerine bakiyo kayin babam hiç yaklaşmiyo hayirlisi devrede bilirsek gidecek devredemesse gidmeyecekİş ne kadar sürecek
Yani genelde kısa süreli iş alınıyor yapılıp dönülüyor
Gitsin çalışsın ama bakkalı kapatmayın okul da kapanıyor siz oturun bakkalda
Eşiniz ortama baksın daha çalışabilecekse iş vs bulursa tekrar değerlendirirsiniz
Eşim gidecek biz gitmiycez eger işini tuttura bilirse bizide götürecek belkiKıbrıs'ta hayat şartlarını bilen insanlar yazar umarım ben sadece oranın pahalı olduğunu biliyorum
şirkeet götürecek eşimi şartlar ne bilmiyoruz ne olacak ne olmiycak hiç bilgimiz yok ben nasil gidiyimSende git ..yoksa bırakma
Siz bakkalı işletmeye devam edin eşiniz gitsin. Valla rızık nerdeyse gidilir. Benim eşim aylarca yurtdışında şehir dışında kalıyor işi gereği.yapacak bişey yok keyfi için gitmiyo neticedeEşim gidecek biz gitmiycez eger işini tuttura bilirse bizide götürecek belki
Yok eşim cocuklarina düşkün biri daha önceleri başka şehirlere de gitti dayanamayip geri geldi zannetmiyorum başkalarina bakmazSen kalırsan olmaz bence orada ne olaacğı belli olmaz yabancı kadınlar vardır.
Amin biri bakkalda yanimda kalsa kimse yaklaşmiyo bizde istemiyoz kapatmayi ama piyasa bakarak kapatma tarfiyiz alan hep veresi aliyoKıbrıs ta hayat çok pahalı geliri giderlerinden epeyce yüksek olmazsa zarara girer yapamaz zaten.
Bir yakınım denedi ve döndü geri.
Eğer yinede denemek istiyorsa şu anki işi bir şekilde sabit tutsun geri dönecek olursa kaldığı yerden devam etsin.
Hayırlısı olsun
Hemen degil tabi ordaki sartlari ayarlayinca demek istedimşirkeet götürecek eşimi şartlar ne bilmiyoruz ne olacak ne olmiycak hiç bilgimiz yok ben nasil gidiyim
Hm zor bende şasirdım bilemiyorum cok kararsizim daha önceleri ben gitmesini cok istiyodum 2 3kere. Şehir dısına calişmaya gitti ben gelme birazdaha calişdedim ama 2 ayzor durdu geldi 6 ay işsiz kaldi benim bileziklerim vardi onlari bozdurduk yetmedj kredi cekerek zot şartlarla bu bakkali actik
Yok eşim cocuklarina düşkün biri daha önceleri başka şehirlere de gitti dayanamayip geri geldi zannetmiyorum başkalarina bakmaz
Bütün masrafları karşı taraf karşılayacaksa gitsin o zaman, ki bildiğim kadarı ile inşaat işinde kalacak yer yeme içme masrafını karşılar, parasını biriktirip borçlarını öder çünkü harcaması olmaz, ama oraya sizi götürmeye kalksa masrafınız çok olur kıbrıs pahalı olduğu için.İşler i uzun eşim 6 ay yada 1 sene calişip gelmek inşALLAH ev almak istiyoruz borclarimiz cok onlari ödemek istiyoruz ama herşeyin hayirlisi
günlük müOkul acikken 650.700 cumartesi 450 500
birini işe alın asgari ücretle dursun bakkalda güvenilir konu komşu çocuğu falan?Amin biri bakkalda yanimda kalsa kimse yaklaşmiyo bizde istemiyoz kapatmayi ama piyasa bakarak kapatma tarfiyiz alan hep veresi aliyo
Evetgünlük mü
Aslinda öyle birşey olsa iyi olur ama güvenilir kimse yokki arkamizi dönsek en güvendigimiz cebine atiyo hayirlisi bakalimbirini işe alın asgari ücretle dursun bakkalda güvenilir konu komşu çocuğu falan?
Günlük 700 diyelim size bütün ödemeler çıktıktan sonra kalan kar mı, vergi vs bunların içinde mi dışında mı.
Günlük 700 diyelim size bütün ödemeler çıktıktan sonra kalan kar mı, vergi vs bunların içinde mi dışında mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?