• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bi bakarmısınız bayanlar

1.5 senelik evliyim 3 görümcem var bir tanesi evli. evli olan hep bir laf sokma derdinde kaynanamda onlara uyuyor soğuk davranıyor, kocama söylüyorum ailen niye bana soğuk vs. diye sana öyle geliyor yok öyle değildir diyor. ser veriyor sır vermiyor bana hiç bişey anlatmıyo. ben uyuduktan sonra onlarla mesajlaşıyor whatsappdan. gün içinde bana sürekli laf sokmaya çalışan görümcemi günde 2 kez arıyor. bana gelince de evde sohbet falan etmiyor ya uyuyor ya da telde okey oynuyor siz olsanız ne yaparsınız

1,5 senede evliliği kavrayamamış eşiniz. Böylesi görümceler ve kaynanalar zaten yaşamasın :63:
Madem bu kadar ana bacı dertlisisin evlenmeseydin be adam
Böylesi erkekler , erkek olamayan takımından. Erkek olan böyle mi yapar ?

beni eşim öyle bir psikolojiye soktu ki , evdeyken okey oynuyori yada uyuyor onlarla sohbet edince kıskanmaya başladım

Bende onunla sohbet etmez, kendime odaklanırdım süslenir püslenirdim ki ne oluyor buna deyip kendine gelsin diye... Umursama hic sen umursadikca onun bi tarafı kalkar.

onlar bana soğuk davrandıkça o onlara daha samimi davranıyor, daha çok arıyor eminim hakkımda konuşuyorlar ama eşim bana kötüde davranmıyor bişeyde anlatmıyor
Ben sadece hisettiğimi söylemek istiyorum sonuçta oda ailesinin yanında yani o imajı veriyor onlara.İlginç biri evi otel olarak kullanıyor yemegi önünde herşeyi düzenli o açıdan evli sanki.Önemli olan sizinle olan paylaşımı bir eşi olduğunu hatırlamalı :KK43:

konuşş konuş bitmez mi işkinlenmekte haklısın ben olsam bende işkinlenirdim hatta peşine düşerdim

Ben sadece hisettiğimi söylemek istiyorum sonuçta oda ailesinin yanında yani o imajı veriyor onlara.İlginç biri evi otel olarak kullanıyor yemegi önünde herşeyi düzenli o açıdan evli sanki.Önemli olan sizinle olan paylaşımı bir eşi olduğunu hatırlamalı :KK43:
evet bende onu diyorum evlilik sadece cinsellik değil ki, ya da hazır yemek , ütülü çamaşır olmamalı . konu açtığım an kapatıyor.

peşine düştüm artık whatsapp, messenger ve telefon kayıtlarıda silinmeye başladı. baktığımı biliyorya
baktğını nerden biliyo çok mu renk verdin bide silmek nedir ya adam ablasıla anasıyla değil savgilisiyle yazışıp konuşuyo sanki yani onların bilmesi senin bilmemen gereken ne olabilirki

kimse sizi sevmek zorunda değil öncelikle buna alışın
eşinizle sürekli ailesi hakkında konuşurken çekiştiriyorsanız bu yüzden de ailesini anlatmıyor olabilir
ailesiyle eşiniz sürekli görüşebilir ama siz görüşmek zorunda değilsiniz

böyle bir sebepten hemen gemileri yakıp boşanmayı düşünmeyin
eşinizle beklenetilerinizi görüşün kendinize ilgi göstermesini istediğinizi ondan bilgi beklediğinizi söyleyin ve kendinizi sürekli eşinizle kurmayın yani sürekli size ilgi göstermediğini ya da iltifat etmediğini hediye almadığını düşünmeyin daha çok üzülürsünüz elinizde değil evet düşünüyorsunuzudur ama düşünmemeye çalışın çünkü daha çok düşünmeye kendinizi daha çok üzmeye başlarsınız
işe gitmiyorsanız kurslara gidin belediyenin çeşit çeşit kursları var yemekle ilgili
istanbuldaysanız hobi kursları var yine yemeklerle ilgili 2 günlük onlar da sizi bir süre oyalar öğrenmeye çalışmak yapmaya çalışmak zaman öldürür sizi oyalar

oraya gidiyorum evli olan görümcem 7/24 orda kalıyor. hiç ayrılmıyor annesinin evinden. odaya bir giriyorlar üçü birden beni hiç çağırmıyorlar kendimi sap gibi hissediyorum o evde

çok zoruma gitmeye başladı , hastalandım bir geçmiş olsuna bile gelmediler , sadece kaynanam aradı, görümcelerim aramadı, kayınpederde aramadı.

Hastanede yatmalı hasta mı

O kadar hasta olmadım şükür ana onun dışında da kp bana geçmiş olsun desin diye beklemem sanki

Beklentiye girmeyin

Eşinize de söyleyin her şeyi herkes bilmesin ne gereği var araba kimin üstüne bilmelerinde

merak edip peşine düşün ama asla ASLA bunu yüzüne vurmayın
tüm yollarınız kapanır daha çok kapalı kutu olur

Gorumcenin ve kaynananin sogugu makbul bana gore;)
Ama sizinle ilgilenmemesi de bosanma sebebi

kimse sizi sevmek zorunda değil öncelikle buna alışın
eşinizle sürekli ailesi hakkında konuşurken çekiştiriyorsanız bu yüzden de ailesini anlatmıyor olabilir
ailesiyle eşiniz sürekli görüşebilir ama siz görüşmek zorunda değilsiniz

böyle bir sebepten hemen gemileri yakıp boşanmayı düşünmeyin
eşinizle beklenetilerinizi görüşün kendinize ilgi göstermesini istediğinizi ondan bilgi beklediğinizi söyleyin ve kendinizi sürekli eşinizle kurmayın yani sürekli size ilgi göstermediğini ya da iltifat etmediğini hediye almadığını düşünmeyin daha çok üzülürsünüz elinizde değil evet düşünüyorsunuzudur ama düşünmemeye çalışın çünkü daha çok düşünmeye kendinizi daha çok üzmeye başlarsınız
işe gitmiyorsanız kurslara gidin belediyenin çeşit çeşit kursları var yemekle ilgili
istanbuldaysanız hobi kursları var yine yemeklerle ilgili 2 günlük onlar da sizi bir süre oyalar öğrenmeye çalışmak yapmaya çalışmak zaman öldürür sizi oyalar
boşanmayı düşünmüyorım zaten, çalışan bir bayanım senelerdir çalışıyorum. beni sevmek zorunda değiller tabi ki benim derdim eşim onları günlük 2 kez arıyor onlar bana geçmiş olsun deme zahmetinde bile bulunmuyorlar, ben onun karısıyım küçükte olsa beni sahiplenecek bir tepki koyması gerekmez miydi ?

Afedersiniz boyle karı gibi erkeklerden aile babasi olmuyor. (Kadinlari kucumsemek icin degil genel bir tabir oldugu icin yazdim yoksa hepimiz cicegizz :KK15:)
Kendi yuvani, duzenini kurmussun ailenin bi hal hatrini sor yeter. Gece mesajlasmak falan nedir yani.

Back
X