- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelde takma kafaya dimiAfedersiniz boyle karı gibi erkeklerden aile babasi olmuyor. (Kadinlari kucumsemek icin degil genel bir tabir oldugu icin yazdim yoksa hepimiz cicegizz)
Kendi yuvani, duzenini kurmussun ailenin bi hal hatrini sor yeter. Gece mesajlasmak falan nedir yani.
günlerce acil servise gittim yüksek ateşle ve ben onların ilk ve tek geliniyim.Hastanede yatmalı hasta mı
O kadar hasta olmadım şükür ana onun dışında da kp bana geçmiş olsun desin diye beklemem sanki
Beklentiye girmeyin
Eşinize de söyleyin her şeyi herkes bilmesin ne gereği var araba kimin üstüne bilmelerinde
Tek kişinin çabasıyla zaten yürümez en doğru karar yine sizin ama olmadığı yerde inceldiği yerde koparmak gerekir ki zaman geçtikce daha kötü olmasınevet bende onu diyorum evlilik sadece cinsellik değil ki, ya da hazır yemek , ütülü çamaşır olmamalı . konu açtığım an kapatıyor.
Bende kardeşimle günde en az 2 kere konuşurum.evet ben bu ksımına daha çok takıldım zaten sanki onlara siz katıma istediğinizi yapın istediğinizi deyin ben sizi seviyorum arkanızdayım mesajı veriyormuş gibi geliyori tamam kardeşidir arar sorar ama günde 2 kez ne konuşuyorlar dimi.
ben mesafeliyim ama eşim çok sıkı fıkı ve doldurulduğunu düşünüyorum..Gorumcenle mesafeli ol derim
Benim cok yakin bir tanidigim 1 gorumcesinin her seye karismasi, gorumce ve kaynananin ayri yasamalarina ragmen tum evi yonetmesi sonucu bosandilar.gelde takma kafaya dimi
Oglussslarininnnnn gururunu kirmissin arabayı üstüne yaparak. Ne demek araba senin üstünde para senin olsa bile araba oglussslarininnn neden? Çünkü o errrrkekkk sen calissan da kazansan da her zaman ikinci planda olmalisin çünkü. Onlarda kalmalisin çünkü senin annen baban yok? Sert yazdim ama kusura bakma. Sinirlendim cidden.hiç bir kavga geçmedi, sürekli oraya gidince burda kalın diye ısrar ediyorlardı bende evimiz yakın sonuçta sabahta iş var diye işimiz var sabah iş var diye geri çevirdim. birde araba aldık bekarken biriktirdiğim parayla araba da benim üzerime oldu. arabadan sonra iyice soğuk davranmaya başladılar
işten geliyoruz, ben yemek yapıyorum o içerde okey oynuyor. yemek yiyoruz içeri gidiyor, tv açıyor ve okey oynamaya devam ediyor. cinsellik istediği zaman yanıma yanaşıyor. onun harici hiç bir sohbet muhabbetimiz yok.Bende kardeşimle günde en az 2 kere konuşurum.
Havadan sudan muhabbet ederiz geyik yaparız
Ama eşimle de konuşur muhabbet ederim.
Eşinizle iletişiminiz nasıl birlikte tv izleyelim yemek yapalım vs ortak ilgi alanlarınız sohbet konularınız var mı
Tüm sohbetiniz şikayet ve rutin konuşmalarsa belki kendine arkadaş olarak kardeşlerini görüyordur
Esiniz daha cocuk kalmis sanki, evin tek erkegi diye el bebek gül bebek büyümüs olabilirmi acaba? Öyleyse onun ailesinden kopmasi zor. Nasil evlenmis, hayret ettim.bize geldiler pazar günü, eşim ruhsatı gösteriyor kaynanama, kaynanamda diyorki üzülmee oğlumm ha senin ha onun ne farkeder.
bende çok sinirileniyorum, eşime bunu sorayım dedim. sonra dedim ki kendi kendime bunu tartışmaya bile açma çünkü o benim bekarlıktaki alın terim.Oglussslarininnnnn gururunu kirmissin arabayı üstüne yaparak. Ne demek araba senin üstünde para senin olsa bile araba oglussslarininnn neden? Çünkü o errrrkekkk sen calissan da kazansan da her zaman ikinci planda olmalisin çünkü. Onlarda kalmalisin çünkü senin annen baban yok? Sert yazdim ama kusura bakma. Sinirlendim cidden.
ben ona ailesinin yapmadığını yaptım evlenmeden önce tüm parasını elinden almışlar. evlendik, 1 pantolon bit tişörtle geldi afedersiniz baxerına kadar ben aldım.Esiniz daha cocuk kalmis sanki, evin tek erkegi diye el bebek gül bebek büyümüs olabilirmi acaba? Öyleyse onun ailesinden kopmasi zor. Nasil evlenmis, hayret ettim.
tepene çıkarmışsın sen bacım onuben ona ailesinin yapmadığını yaptım evlenmeden önce tüm parasını elinden almışlar. evlendik, 1 pantolon bit tişörtle geldi afedersiniz baxerına kadar ben aldım.
evet tek oğluevin tek oğlumu![]()
Esin cocuk gibi nazliii seni de annesi sanıyor herhalde. Yapma ev işi falan azıcık sorumluluk ogrensin. Ruhsatı annesine gostermis bir de... Hey Allahim ya. O da alsaymis ayrica da o araba senin bu kadar bencil erkege hicbir sey yapma. Sakin sakinnn. Gorumcenle de gorusme olsun bitsin.işten geliyoruz, ben yemek yapıyorum o içerde okey oynuyor. yemek yiyoruz içeri gidiyor, tv açıyor ve okey oynamaya devam ediyor. cinsellik istediği zaman yanıma yanaşıyor. onun harici hiç bir sohbet muhabbetimiz yok.