Bana bi bakın pliiiizzzzz

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Ya gerçekten duvarlara kafa atmak istiyorum öyle bir haldeyim .
Fazla kilolarım var daha önce yazmıştım.
Bir tane zımbırtı kullanmaya başladım adı he...
Hanı su mama gibi Sabah akşam içilen tadı berbat shakelerden.
300 lira da para bayıldım..
Neyse genel olarak kullanmaya çalışıyorum.
Bazen aksamlari çorba ya da bir çeşit yemek ve yanına cacık salata gibi şeyler de kullanıyorum.
Spora da gidiyorum haftanın 4 günü
Ama ben kilo veremiyorum ya ...
Yeşilçay içmekten
Ödem çayları içmekten kusucam
Su çok sevmem onun bile olabildiğince içmeye çalışıyorum.
Kan değerlerimde sorun yok .
Ben daha ne yapayım?
Ac geziyorum yaaaaa :kızgın:
Allah allah allah diye kebapçılara dalasim
Ordan koşturup kokorecciye at ordan bi duble diyesim var :işsiz:

Kilo vermek için acele etmeyin bence. Ben spora başladım ve neredeyse 1 ay sıkı çalışmama karşın hiç kilo veremedim. Hatta 1, 2 kilo aldım. Ama sonraki ay 4 kilo verdim. O ay sonu hamile kalıp sporu bırakmama rağmen kendiliğinden 8 kilo daha verdim. Biraz sabırlı olun lütfen.

Çok üzgünüm, neydiği belirsiz mamalara verdiğiniz parayı bir diyetisyene verseydiniz, hem bünyenize eziyet etmemiş olurdunuz hem sağlıklı kilo verirdiniz. Hepsini çöpe atıp bir uzmana gitmelisiniz bence, ödem çaylarını da öyle çok içmeyin yahu böbreklerinizle de problem yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin lütfen.

Kilo vermek için acele etmeyin bence. Ben spora başladım ve neredeyse 1 ay sıkı çalışmama karşın hiç kilo veremedim. Hatta 1, 2 kilo aldım. Ama sonraki ay 4 kilo verdim. O ay sonu hamile kalıp sporu bırakmama rağmen kendiliğinden 8 kilo daha verdim. Biraz sabırlı olun lütfen.

Saldır suldur terliyorum sporda
Elimde bi su şişesi
Sonda takicam yakında
Karnımda gurul gurul anlamıyorum ki nedir bu

Değerlerime baktırmak için gittim herhangi bi sorun yok
Sadece insulin direnci var onun için de hap kullanıyorum .
10 gün de 1 bile varsaydım iyiydi
Ama yok

bence mantklı bi diyet listesi yaptırın. o shakeler vs para tuzağı.

diyetisyene gitseniz
bir troidlerinize falan bakılsa
benim arkadaşlarım en iyi diyetislenle kilo verdiler

Bir diyetisyenle çalışmanız lazım çünkü insülin direnciniz var. Ayrıca o kullandığınız çayın çok ama çok ciddi karaciğer yetmezliğine kadar giden etkileri var. Bir iki kullanırım bırakırım deseniz bile zarar görürsünüz. Zaten kilo verdirmez tok tutmaz sadece ağız yolunu oyalamak için ciddi bir bedel ödersiniz.

Gerçekten şu ürünleri kullanarak zayıflayan var mı yoksa benim mi hiç karşıma çıkmadı?
Uzmanlar bile sağlıklı yiyecek demiyorlar mı?
Onlara para vereceğine,yumurtaya,peynire,tereyağına dayanırdım ben olsam,nitekim de öyle yapıyorum.

Kk da bi arkadaş var özelde de görüşüyoruz
Kız sporsuz 10 kilo verdi bi ay bunlarda
Ben 10 gr veremedim
Hic kafam basmadi bu ise

Back
X