Kadının görüşmesi adami haklı yada masum çıkarmıyor, adam karaktersizin tekiKadin da konusuyor surekli kesmiyor konusmayi
Cinsel organi sekiz aylik kadini istemez diye dusunuyorum bildiginiz asik durumda.aşk derken? aşk kelimesini böyle bir rezillik için kullanmayın lütfen.
cinsel organının doğrultusundan hareket eden böyle bir adam için üzülmeniz hırs yapmanız aşırı gereksiz
Bakin cok tesekkurler bu yorumun her bir noktasina katiliyorum.ben basarisiz oldugum ve zayif durumda kaldigim icin bir de bu adam o kadini tercih edince beni degersiz gorup benim iyice benlik algimi zedeledi.ben kendimi degerli hissedemiyorum ve bu beni mutsuz ediyor.basarisiz hissediyorum.Bi yarıştığınız kadına bakın,
Bir de kazanmaya çalıştığınız adama bakın!
Sonra bi de dönüp kendinize bakın. Gerçekten bu kadar ucuz entrikalar peşinde koşacak biri olmayı kendinize nasıl yediriyorsunuz.
Seviyorum, ölüyorum diye kılıf uydurma zahmeti bile yok, açık açık "yarışı o kadın kazandı" diye dertlenmişsiniz. Beğenilme egonuzu, başarı ile tatmin olma arzunuzu bi erkeği elde etme çabasıyla gidermek yerine gerçekten size faydası olacak şeylere yönelerek bastırsanız ? Hemcinslerinizle gireceğiniz saçma sapan yarışlar yerine kendinizi geliştirmek adına yapacağınız her türlü yatırım sizi daha onurlu şekilde beğenilen, takdir edilen, başarıya ulaşmış bi birey haline getirecektir.
Allam ne acayip ilişkiler var. Burda okuduğum konular beni benden alıyor bazen.
Evli ve hamile kadına aşık bir adam zaten dünyanın en mükemmel erkeği ve bulunmaz hint kumaşıdır. Nasıl kaçırdınız elinizden güzelim adamı?
Bakin cok tesekkurler bu yorumun her bir noktasina katiliyorum.ben basarisiz oldugum ve zayif durumda kaldigim icin bir de bu adam o kadini tercih edince beni degersiz gorup benim iyice benlik algimi zedeledi.ben kendimi degerli hissedemiyorum ve bu beni mutsuz ediyor.basarisiz hissediyorum.
Kendi değerinizi bi başkasının (hele de böyle ahlaki değerlere sahip birinin) sizi tercih etme ihtimali üzerine endekslemeyin. Hangi konuda başarız ve zayıf kaldığınızı tahmin edemedim. Fakat her ne olursa olsun bunu değerlendirip sizi değersiz ilan edecek kişi 8 aylık hamile bi kadınla ilişki yaşamaya çalışan biri olmamalı. Ya da siz bu kişinin değer kriterlerini önemsiyor olmamalısınız. Doğru değerlendirme yapan biri olsaydı bunu kendi hayatında uygulardı.Bakin cok tesekkurler bu yorumun her bir noktasina katiliyorum.ben basarisiz oldugum ve zayif durumda kaldigim icin bir de bu adam o kadini tercih edince beni degersiz gorup benim iyice benlik algimi zedeledi.ben kendimi degerli hissedemiyorum ve bu beni mutsuz ediyor.basarisiz hissediyorum.
Evet olmamali zsten degil.ben basarisiz oldum ve bu basarsiizligim sonucu o adam bile gidince bu benim kendime kizginligimi arttirdi.bu degersizlik duygusunu yenemiyorum.o kadina gitmesi herkesin o kadin8 tercoh etmesi iyiden iyiye beni uzuyoriyide bunu belirleyen evli kadına aşık olacak karakterde ki bir adam olmamalı.
Bakin eski konuyu karistirmayin ilgi bagimlisi degilim.aksine ilgisizlikten uzgunum.anlattim okuyun yorumlarimi suclamayin anlamaya calisin1 hafta önce iranlıyla evleniyodun ne ara buna acı çekecek vakit buldunsen adamdan hoşlanmıyorsun, düpedüz ilgi bağımlısısın.adam bir zamanlar senin peşinde koşuyormuş çünkü bütün erkekler senin peşinde koşuyormuş.artık böyle değilmiş.kadını da kafaya takmışsın belli ki.biz burda onlara bir şekilde tüüü diyelim ee nolucak haftaya da başkası için gelip tüüü'lettireceksin.Kendi sağlığın için git bir iş hobi falan bul.
Evet olmamali zsten degil.ben basarisiz oldum ve bu basarsiizligim sonucu o adam bile gidince bu benim kendime kizginligimi arttirdi.bu degersizlik duygusunu yenemiyorum.o kadina gitmesi herkesin o kadin8 tercoh etmesi iyiden iyiye beni uzuyor
Is ve ozel hayat her yerde basarisiz oldum diyelim.kadini cekemiyorum belki de bunu da asamiyorum.yani o kadinin her alanda basarili ve sevilen bir kadin olmasini benim de surekli basarisiz olmami hazmedemiyorum.Kendi değerinizi bi başkasının (hele de böyle ahlaki değerlere sahip birinin) sizi tercih etme ihtimali üzerine endekslemeyin. Hangi konuda başarız ve zayıf kaldığınızı tahmin edemedim. Fakat her ne olursa olsun bunu değerlendirip sizi değersiz ilan edecek kişi 8 aylık hamile bi kadınla ilişki yaşamaya çalışan biri olmamalı. Ya da siz bu kişinin değer kriterlerini önemsiyor olmamalısınız. Doğru değerlendirme yapan biri olsaydı bunu kendi hayatında uygulardı.
Kesinlikle haklisin.ben adana deger atfetmiyorum zaten benim kizginligim kendi basarisizligima.kendimden taviz verdigim ve daha beter oldugum icin o adamin bile beni istemeyecegi duruma kendimi dusurmeme uzgun7m.o bile derken?
ilk giden o olur zaten. onu demeye çalışıyorum.
yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.
Hayir baska biri olunca hissetmiyorumBiz kadınlar beğenmediğimiz bir erkekten bile olsa ilgiyi iltifatı severiz.
İlgi başkasına kayınca bir anda afallıyoruz, boşluğa düşüyoruz, egomuz sarsılıyor sanırım
Başka bir kadın da olsa aynı şeyleri hissedecektiniz muhtemelen.
O ortamdan uzaklaşma, yeni çevre edinme gibi bi şansınız var mı ?Is ve ozel hayat her yerde basarisiz oldum diyelim.kadini cekemiyorum belki de bunu da asamiyorum.yani o kadinin her alanda basarili ve sevilen bir kadin olmasini benim de surekli basarisiz olmami hazmedemiyorum.
E basarili olmak icin calis diyeceksin amin ol calistikca kotu oluyorum ve ben boyle bir sey gormedim.calistigim icin yatmalarina tas koydugum icin istenmiyorum.insanlari tolere edemiyoeum sosyal zekam yetersiz.bu kadinin sosyal zekasi yuksek ve malesef surekli goruyorum beraber caliaiyoruz.ben oyle olmak istiyir muyum hayir kendimi seviyorum.ama insanlarin o kadini seviyor beni istemiyor olusu beni yaraliyor.yani siz ekmek alamazken yanjnizda birinin surekli kebap yedigini dusunun.bu dusuncelerime engel olamiyorum.
Siz yazdikca ic sesim konusuyor sanki.Uzaklasma sansim yok malesef.soylediklerinizi ben de dusundum.mutlu olmalisin hakediyorsun da dedim ama olmuyor zamanla da bu durum gecmiyor.bu takinti beni sadece geriletiyor bunun da farkindayim.ama bunlari baska birinin yazmasi cok iyi geldi.onaylandigimi hissettim belki ondan.ya cok icten diliyorum dilerim istedigin cok guzel bir sey olsun.cok tesekkurler sana ya gercekten cok tesekkurlerO ortamdan uzaklaşma, yeni çevre edinme gibi bi şansınız var mı ?
Belki de üzerine çok düşündüğünüz için takıntı haline gelmiştir. Sürekli bu kıskanma, kendi sahip olduklarını görmezden gelip onların sahip olduklarına imrenme, onların sahip olduklarını elde edince çok mutlu olacağınıza olan inancınız doğru yere yöneltilmiş bi ilgi olmayabilir. Başarısız olduğunuz için terkedilme, çok çalışıp kazanamamak vs belki de yanlış ilişkilendiriyorsunuz olaylar zincirini. Bu insanları hayatınızın merkezinden çıkartıp biraz kendinize yönelseniz, kendinizle yarışsanız mesela. Sadece kendi tabağınıza bakıp "bunu bulamayan da var" deseniz. Belki siz de bi yerlerde birileri tarafından imrenilen bi hayat yaşıyorsunuzdur ama bunu görmek için doğru yere bakmıyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?