Bana bi el atin hanimlar

İranlı mi bu da ? Ne çabuk aşık oluveriyorsunuz ya hu.Asik olduğunuz adam da adam olsa hamile kadına bakmaz !
Iranliya takan bu muydu: )

Herif zaten degersiz biri cunku evli hamile birine giz dikmis, ama bu gunumuze gore cokkk normal artik. Seninde ilgi hosuna gitnis zamaninda.. kör olur badem gozlu olur misali
 
8 aylık hamile kadının peşindeki şerefsiz için yorum yazmaya değmez. Yuh yani yuh
 
Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
Ben de kendi değerini bulmanı, bu takıntıdan kolayca kurtulmanı, bu savaştan çok daha güçlü biri olarak çıkmanı dilerim. Eğer kendi başına aşamayacağını düşünüyorsan profesyonel yardım almaktan da çekinme derim. Belki de hiç bişey göründüğü gibi mükemmel değildir. Kimse mutsuzluğunu, zayıf yönlerini göz önüne sermez. Senden daha mutlu, daha dertsiz tasasız bi hayat yaşayıp yaşamadıklarını bilemezsin. Ama sen de mutsuz olduklarını, kaybettiklerini, düşmelerini görmeyi bekleyerek mutlu olamazsın. Hatta onların da iyiliğini isteyip, daha onurlu bi yaşam yaşamalarını dileyebilirsen en büyük iyiliği kendine yapar, kendini özgür bırakabilirsin bence. Boşver onların hayatını yaşamayı, sen kendi hayatını yaşa. Bir kere geliyoruz dünyaya.
 
Tam da mesele bu ben onurlu yasamayi beceremedim....onurlu dik durmayi beceremedim hayatimda ilk defa....bundan sonrasi ic8n dilerim yapabilirim.yardim almayi dusunuyorum hatta randevu aldim gecen hafta.yardimsiz asamayacagim sanirim.cok tesekkurler.
 
Siz bir mağaza rafında duran obje misiniz ki tercih edilmelisiniz?

Kendinize yakıştırdığınız şeye dönün bir bakın.

Kadının adam ile görüştüğünü nereden biliyorsunuz ayrıca?
 
Siz bir mağaza rafında duran obje misiniz ki tercih edilmelisiniz?

Kendinize yakıştırdığınız şeye dönün bir bakın.

Kadının adam ile görüştüğünü nereden biliyorsunuz ayrıca?
Onu burada anlatamam okuyan biri anlr o zaman ayni isyerindeyiz duyeyim ozetle
 
Anan seni kadir gecesinde doğurmuş. Böyle bir kişiliğe sahip adamı, belli belirsiz, kendine özel nedenlerden dolayı sallamışsın tekmeyi, daha doğrusu senin deyiminle gözünden düşmüşsün. 8 aylık hamile kadına "aşık'' olabilecek kadar adi ise, verilmiş sadakan varmış ondan ayrılarak. Bunun peşinden koşmaya, kendini paralamaya değmez.

Yoluna bak, başka denizlere yelken aç, bundan bir cacık olmaz.
 
Adam imkansızı seviyor demek ki. Var böyle insanlar nerede olmayacak aşk var onu bulup saplantı haline getiriyorlar. Siz kabul etseydiniz soğuyacaktı belki de.
 
Doğada kadınlar tercih eder. Erkekler tercih edilendir. Doğanın kanunu budur. Siz de iğrenç bir herifin derdine düşmeyin lütfen. Kadın değerlidir böyle davranarak değerinizi düşürmeyin. Bırakın hangi pislikte boguluyorsa boğulsun böyle biriyle iyi ki beraber değilim diye şükredin geçin.
 
Haklisiniz
 
Bu ahlaksız adamın ilgisine ihtiyaç duyacağıma ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim. Dünyada ki erkeklerin suyu mu çıktı Allah aşkına .. biraz salim kafayla oturun düşünün ..
 
Bu ahlaksız adamın ilgisine ihtiyaç duyacağıma ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim. Dünyada ki erkeklerin suyu mu çıktı Allah aşkına .. biraz salim kafayla oturun düşünün ..
Basarisizlik hissi beni bitiren adamla alakali degil de iste ne bilwyim ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…