Iranliya takan bu muydu: )İranlı mi bu da ? Ne çabuk aşık oluveriyorsunuz ya hu.Asik olduğunuz adam da adam olsa hamile kadına bakmaz !
Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)Siz yazdikca ic sesim konusuyor sanki.Uzaklasma sansim yok malesef.soylediklerinizi ben de dusundum.mutlu olmalisin hakediyorsun da dedim ama olmuyor zamanla da bu durum gecmiyor.bu takinti beni sadece geriletiyor bunun da farkindayim.ama bunlari baska birinin yazmasi cok iyi geldi.onaylandigimi hissettim belki ondan.ya cok icten diliyorum dilerim istedigin cok guzel bir sey olsun.cok tesekkurler sana ya gercekten cok tesekkurler
Tam da mesele bu ben onurlu yasamayi beceremedim....onurlu dik durmayi beceremedim hayatimda ilk defa....bundan sonrasi ic8n dilerim yapabilirim.yardim almayi dusunuyorum hatta randevu aldim gecen hafta.yardimsiz asamayacagim sanirim.cok tesekkurler.Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
Ben de kendi değerini bulmanı, bu takıntıdan kolayca kurtulmanı, bu savaştan çok daha güçlü biri olarak çıkmanı dilerim. Eğer kendi başına aşamayacağını düşünüyorsan profesyonel yardım almaktan da çekinme derim. Belki de hiç bişey göründüğü gibi mükemmel değildir. Kimse mutsuzluğunu, zayıf yönlerini göz önüne sermez. Senden daha mutlu, daha dertsiz tasasız bi hayat yaşayıp yaşamadıklarını bilemezsin. Ama sen de mutsuz olduklarını, kaybettiklerini, düşmelerini görmeyi bekleyerek mutlu olamazsın. Hatta onların da iyiliğini isteyip, daha onurlu bi yaşam yaşamalarını dileyebilirsen en büyük iyiliği kendine yapar, kendini özgür bırakabilirsin bence. Boşver onların hayatını yaşamayı, sen kendi hayatını yaşa. Bir kere geliyoruz dünyaya.
Onu burada anlatamam okuyan biri anlr o zaman ayni isyerindeyiz duyeyim ozetleSiz bir mağaza rafında duran obje misiniz ki tercih edilmelisiniz?
Kendinize yakıştırdığınız şeye dönün bir bakın.
Kadının adam ile görüştüğünü nereden biliyorsunuz ayrıca?
Kabul etmeden sogudu.o kadinla gorusuyorlarAdam imkansızı seviyor demek ki. Var böyle insanlar nerede olmayacak aşk var onu bulup saplantı haline getiriyorlar. Siz kabul etseydiniz soğuyacaktı belki de.
HaklisinizDoğada kadınlar tercih eder. Erkekler tercih edilendir. Doğanın kanunu budur. Siz de iğrenç bir herifin derdine düşmeyin lütfen. Kadın değerlidir böyle davranarak değerinizi düşürmeyin. Bırakın hangi pislikte boguluyorsa boğulsun böyle biriyle iyi ki beraber değilim diye şükredin geçin.
Basarisizlik hissi beni bitiren adamla alakali degil de iste ne bilwyim yaBu ahlaksız adamın ilgisine ihtiyaç duyacağıma ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim. Dünyada ki erkeklerin suyu mu çıktı Allah aşkına .. biraz salim kafayla oturun düşünün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?