Bana bi fikir verin kızlar

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Kızlar konu açmıstım kv ile ilgili ama bi özet geçiyim kv her şeyi laf yapıo sürekli bir kıyaslama çabası içinde biraz fazla akıllı siz benimle oyun oynayamazsiniz gibi laflar söylüyor milletin içinde gelmiyosunuz falan filan gibi şeyler dio. Şimdi sorun şu ben acaba kvyle açık açık konuşsam mi yoksa eşime mi söylesem rahatsız olduğumu

Not: artık eşime yansıtmaya başladım bu durumu lütfen bi fikir verin

Kendin konuş canm eşini arada bırakma.
Baktin düzelmiyor ozaman o konuşsun.

Kv dene soyle cok rahatsizsan.Yada ikisinede soyle sana bulasmasina izin verme.konussun dursun anca ahkam keser.
Siz benimle oyun oynayamasiniz derken yuzunuze bakip mi söyluyor.

Ya bi afra bi tafra sorma sanki bişey yaptık sana manyak mi ne kendi kendine tribee giryo sanırım normal degil

Ben zaten cvb vermiyorum ama iyiden sıkıcı olmaya başladı bu durum

Ben eşimin ailesiyle ilgili sorunlarımı eşime hiç yansıtmadım bugüne kadar (4 yıllık evliyiz)...
Kendim istediğim lafı pat pat yüzlerine söylüyorum...

Sende içinde tutmayıp o nasıl davranıyorsa öyle davran seni rezil ediyorsa sende onu et. Altta kalma kendini ezdirme.. ama eşinede yansıtma

eşinle konuş

Tabiki eşinle paylaş. Dirdir etmeyin eslerinize karşı derler, ben ama bunu saçma buluyorum. Tabiki eşinle paylascaksin. Neden evlendiniz o znm dimi. Esinize üzüntülerini güzellikle paylaş. Eger esin kv konusamiyorsa, benim esim gibi, sen konuşa bilirsin. Anne şu bu hoşuma gitmiyor diye bilirsiniz. Bende yaptım. Siz rahatlicaksiniz, bundan emin olun.
Eğer konusmadan sonra devam ederse, sizde tatlı tatlı aynısını yapın, sizde o zmn lafı soku verin. Madem başka türlü anlamıyorlar dimi

Evet galiba haklısın en iyisi eşimle paylasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…