Bana Bi Taktik Lazım

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
Evet eşşek kadar oldum 28 yaşındayım. Anlatacaklarım tam ergen muhabbeti. Bu muhabbeti çekmek istemeyenleri şöyle kenara alalım. Sonra vayy efendim boşuna okudum da hayatımdan 5 dk çalındı demeyin bana. en baştan uyarımı yaptım

Ben yeni bi kuruma geçtim. Burada bana ilgisini dolaylı yoldan belli eden biri vardı. Ama önyargılı salak garnetin içindeki muhalif ses baskın geldi iç sesim dedi ki garnet bak yeni bi kurumdasın bu iş yürümezse önümüzdeki bir kaç yıl sana zindan olur. Gel sen bu işten vaz geç.

esas oğlan beni önce kendisi arkadaş grubuyla dışarı davet etti. ( arkadaş grubuda aynı kurumdan insanlar. Gruptaki erkekler klasik kız muhabbeti yapan ....... tipler. burayı istediğimiz küfürle doldurmak serbest )
sonrasında bu davetler esas oğlanın abi dediği kişiden gelmeye devam etti. hepsini reddettim. en sonunda bu esas oğlanın abi dediği kişiye ben bu kadar kaynaşmış bi arkadaş grubunun içine girmek istemiyorum dedim. o günden sonra bir daha etkinlik yapmadılar ve beni davet etmediler. Şu saatten sonra çağıracaklarınada ihtimal vermiyorum zaten.
buraya kadar herşey normal ama sorun şu ki ben pişman oldum. esas oğlanı geri istiyorum. yapı olarak kuyruk hep dik bende, gururluyum. Bu nedenle taktik bekliyorum
Şimdi kadınlar klübünden gelecek fikirler için hikayedeki karakterlerden ve durumdan bahsedeyim:
Esas kız garnet: ortalamanın üzerinde bi güzellikteyim. fiziğim de güzel. yapı olarak dışarıdan son derece sert görünüyorum tanımadan önce bu çok artist denilen tiplerdenim. ( burada kendimi övmüyorum eleştirecek arkadaşlara saygılar lütfen ana fikirden kopmayalım) kadın erkek ilişkilerinde oldukça yeteneksiz ve korkak biriyim ama insani ilişkilerde neşeli enerjisi yüksek hatunum.
Esas oğlan: uzun boylu yakışıklı. biraz kilolu ama ortalamanın üzerinde birtip. gözleri çoook güzel . ben bu esas oğlnı diğer arkadaşları gibi...... sandım. ( küfür hala serbest ) şimdi ise öyle olmadığını düzgün bir tip olduğunu düşünüyorum. muhabbet edilip eğlenilebilir bi tip
Esas oğlanın abi dediği arkadaşı: benimle hep iletişim halinde. bendeki en ufak bi değişikliği bile farkediyor. (giydiğim çorabın rengine kadar) kıyafetlerimi beğendiği zaman çok yakıştı demekten çekinmeyen biri. bende gülümseyip teşekkür ediyorum kendisine. organizasyonları bu arkadaş yapıyor.

Esas oğlanın arkadaş grubu: önyargılı davranmama neden olan tipler bunlar. En başta içiyorum yalnız yaşıyorum elbiselerimin boyu kısa bu nedenle benim rahat bir tip olduğumu düşündüklerini biliyorum. aradan geçen zaman sonrasında mesafemi hep koruduğum için bu düşünceleri değişmiş olmalı. onları sevmiyorum. bu grup yüzünden esas oğlana önyargılı davrandım zaten korkak bi insanım. arkama bakmadan kaçmama neden oldular

Genel notlar:
esas oğlanın bu grupla çok yakın olduğunu sanmıyorum. hani zorunluluktan birbirlerine tutunan insanlar vardır yaa sanki öyleler. çünkü iş yerinde esas oğlan bunlarla neredeyse hiç muhabbet etmiyor. ama etkinkik ayarlama derdinde. sanırım o da yalnız.

esas oğlanla hiç muhabbet etmediğimiz günler oluyor sadece bakışıyoruz çoğu zaman. benim onu gördüğümde direk kafamı çevirmem bence büyük talihsizlik ama gülümseyemiyorum yanında gerginim. kendimi rahat hissetmiyorum.

bana karşı reddettiğim bir iki girişiminden sonra çok yakın davranmıyor. hani fırsat kollamıyor numaramı almadı.

sizleri aşırı dozda ergen muhabbetine mağruz bırakmak istemediğimden durumu özetledim.(detay sorarsanız anlatırım) pişmanım ve esas oğlanı istiyorum bana taktik verin

Kurumda başka hiç kadın yok mu

Yani kalabalık organizasyon yapın kızları ayarlayın abiye de deyin o da erkekleri ayarlasın yeni yıl etkinliği yapın

Tam yıl başı arefesi. Bi organizasyon olur elbet. Hiç yokmu bayan arkadaşın telefonunda muhakkak onun numarası vardır. Al numarayı yaz. Deki yılbasında şurada eylenicez gelmek istermisin. Bu arada ben garnet de

Özet bu mu?
Esas oğlan esas oğlan başım döndi.
E madem ortalamanın üstünde güzelliktesin öğle yemeğine veya iş çıkışı kahve içmeye davet et (geçmiş buluşma planlarının telafisi dersin) reddederse yoluna bakarsın.
O zaman anlarsın ki esas kız sen değilsin

Kurumda başka hiç kadın yok mu

Yani kalabalık organizasyon yapın kızları ayarlayın abiye de deyin o da erkekleri ayarlasın yeni yol etkinliği yapın
onların olduğuğu gruptaki kadınların benimle günaydın muhabbeti bile yok kuruma atandığımda bir tane kadın bile hoşgeldiniz hayırlı olsun demedi. kadınlar arası rekabet var biraz. ben abiyi kesin bir şekilde reddettim bir daha beni çağırmazlar bile

Son düzenleme:

O grup bu grup değil tüm kuruma organizasyon yap

Sen kiminle yemek yiyorsun

Sen kendi çevrene ayarla abiye de onları da çağır de

Onlar seni çağırmayacak sen onları çağırtacaksın

Ha bir de bu esas oğlanın abisi konumundaki şahısın sana ilgisi var, sezdim.
Nickimi not al, demişti dersin.
takma isim verebilirdim haklısın özetim olmamış mıabiden bende şüphelenmiştim zamanında ama hem benden çok büyük hem evli hemde eşide takılıyor içmeye vs gittiklerinde. bence esas oğlan için konuşuyordu benimle. ben kesin bi şekilde reddedince onları onunda muhabbeti azaldı. esas oğlanı adına ali diyelim dışarı davet edemem. çok çekiniyorum aynı ortamda çalıştığımız için. o arkadaş durubu beni irrtite ediyor. bi gün gülüyordum aliye önde de arkadaşı vardı. dönüp göz kırptı aliye. aralarında benimle ilgili konuşulmuş başka örneklerdende bunu anlayabiliyorum. ilk adımı ben atamam gururum el vermez. yeşil ışık yakabilsem bana yeter

Esas oğlana de ki gün içinde "cok daraldim. Gel beraber bir kahve içelim".

Hepsi bu. O seni begeniyorsa, bunun üzerine mutlaka bir yere davet eder, numarani alır, bişey yapar.

Yapacağın tek şey bir bardak kahveye çağırmak. Kezban taktiklerine gerek yok. ve sohbet sırasında da neşeli olmak.

Bu arada tamam güzelsindir, eyvallah. Ama soğuk ve havalı imaji olan tipler bana itici gelir..Sakın esas oğlana da gelmesin? Soğuk olunca ne oluyor anlamıyorum..daha cool ya da daha hoş olunmuyor. Cıvıl cıvıl ve gözlerinin içi gülen kadınları hiçbir şeye değişmem.

Ayrıca da o Nasıl abi

Çorap morap ne ayak
en başta sık sık iltifat gelince bende çok garipsedim yalan yok. ama en ufak başka bi davranışı yok yanlış anlaşılacak. bi kere yine çağırdıklarında gelmiyorum dedim nedenini sordu muhabbet ilerleyince kalabalıkta zaten farketmezsiniz dedim sen öyle zannediyosun dedi bi de ikna etmeye çalıştı beni

İyide grupla buluşmak niye, esas oğlana bir kahve içelim mi? De böylece mubabbet başlar.

tanıyınca seviyorlar uzaktan soğuk bulurlar beni. ikili ilişkilerim iyi ama iş kadın erkek ilişkisine gelince

ali ilk başta beni biz grupça dışarıda da takılıyoruz diye davet etti. bişey demedim yarım saat içinde abi dediği kişi geldi akşama biz birşeyler yapacağız sende gel dedi.
ali en başta beni başbaşa davet etmiş olsaydı şimdi bende onu davet edebilirdim ilk adımı ben atmak istemiyorum gruplarında ergen ergen kız muhabbeti yaptıklarını düşünüyorum

Esas kizzz esas kizzzz..
Sakin bi adim atip kendini hafif duruma dusurme zira .......olan bi grup varmis. Bu birincisi.
Ikincisi de esas oglanin gonlu sendeyse eninde sonunda sinyali cakar sen sabret. Cunku ayni isyerinde iliskiler olumsuz gittiginde cok can sikici durumlar olabiliyor. Bitmez o mesailer ondan sonra.
Hele ..... grubun agzi torba degilken.
Aman ha..

Esas kiz
Bu ne artistlik

Goz goze geldiginizde gulumseyeceksin biraz tebessum edeceksin baska yolu yok.
Yoksa nasil yuruyecek sana.

Ben olsam yalniz yakaladigim da kahve icelim mi diye sorardim ama
Sen yapamam demissin onun icin oneremedim.

tam gaza geliyorum gülümseyeyim diye ama olmuyor bi onun yanında kasılıyorum. yeteneksizlik diz boyu. onun dışındaki arkadaşlara laf atarım onlarla uğraşırım vs ama iş aliye gelince benim devreler yanıyor
Tam yıl başı arefesi. Bi organizasyon olur elbet. Hiç yokmu bayan arkadaşın telefonunda muhakkak onun numarası vardır. Al numarayı yaz. Deki yılbasında şurada eylenicez gelmek istermisin. Bu arada ben garnet de
kurumun wha....p grubu var. numarayı ordan bulabilirim ama o da benimkini bulabilir. bi yan da beni sallamayanı ben niye sallayayım diyorum bi yandan da çocuğu sen ittin bunları hakettin diyorum

Ben olsam o gruba katılmazdım. Esas oğlana gelince bakışmaya devam et :)
Esas abiyede dikkat et. Ona ne senin çorabından :)
çorap işinde yanlış anlatmış olabilirim. şöyleki eteğin altına bordo çorap giymiştim ona bile çok yakıştı demişti. alinin yanında da iltifat etmişliği var. ama detayları cidden kaçırmıyor

Aynı işyerinde gitme bu işlere bence
aynı işyeri fikri beni ölesiye korkutuyor
Esas kiz
Bu ne artistlik

Goz goze geldiginizde gulumseyeceksin biraz tebessum edeceksin baska yolu yok.
Yoksa nasil yuruyecek sana.

Ben olsam yalniz yakaladigim da kahve icelim mi diye sorardim ama
Sen yapamam demissin onun icin oneremedim.

o çağırsın önce :) o da artist valla . farkında olmağımı düşündüğü zamanlarda uzun uzun bakıyor farkındayım hissediyorum. sanırım ikimizde çevremizden dolayı ilk adımı atmak istemiyoruz

bende tam olarak bundan korkuyorum. uzun zaman geçerde soğuruz diye de korkuyorum. beni gözlemlediğini izlediğini biliyorum. çünkü yeni atanmışım sigara molalarında grup hep içme muhabbeti yapıyor ben asla onlara yorum yapmadım ama tarzımdan vs anladılar heralde. grubun ilk tavrı tam ofsayttı o yüzden de aralarına girmek istemedim hatta aliyide en başta bunlar gibi sanmıştım. ama sanırım yanılıyorumbu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…