onların olduğuğu gruptaki kadınların benimle günaydın muhabbeti bile yok kuruma atandığımda bir tane kadın bile hoşgeldiniz hayırlı olsun demedi. kadınlar arası rekabet var biraz. ben abiyi kesin bir şekilde reddettim bir daha beni çağırmazlar bileKurumda başka hiç kadın yok mu
Yani kalabalık organizasyon yapın kızları ayarlayın abiye de deyin o da erkekleri ayarlasın yeni yol etkinliği yapın
onların olğu gruptaki kadınların benimle günaydın muhabbeti bile yok kuruma atandığımda bir tane kadın bile hoşgeldiniz hayırlı olsun demedi. kadınlar arası rekabet var biraz. ben abiyi kesin bir şekilde reddettim bir daha beni çağırmazlar bile
takma isim verebilirdim haklısın özetim olmamış mıHa bir de bu esas oğlanın abisi konumundaki şahısın sana ilgisi var, sezdim.
Nickimi not al, demişti dersin.
en başta sık sık iltifat gelince bende çok garipsedim yalan yok. ama en ufak başka bi davranışı yok yanlış anlaşılacak. bi kere yine çağırdıklarında gelmiyorum dedim nedenini sordu muhabbet ilerleyince kalabalıkta zaten farketmezsiniz dedim sen öyle zannediyosun dedi bi de ikna etmeye çalıştı beniAyrıca da o Nasıl abi
Çorap morap ne ayak
İyide grupla buluşmak niye, esas oğlana bir kahve içelim mi? De böylece mubabbet başlar.
Esas oğlana de ki gün içinde "cok daraldim. Gel beraber bir kahve içelim".
Hepsi bu. O seni begeniyorsa, bunun üzerine mutlaka bir yere davet eder, numarani alır, bişey yapar.
Yapacağın tek şey bir bardak kahveye çağırmak. Kezban taktiklerine gerek yok. ve sohbet sırasında da neşeli olmak.
Bu arada tamam güzelsindir, eyvallah. Ama soğuk ve havalı imaji olan tipler bana itici gelir..Sakın esas oğlana da gelmesin? Soğuk olunca ne oluyor anlamıyorum..daha cool ya da daha hoş olunmuyor. Cıvıl cıvıl ve gözlerinin içi gülen kadınları hiçbir şeye değişmem.
Esas kiz
Bu ne artistlik
Goz goze geldiginizde gulumseyeceksin biraz tebessum edeceksin baska yolu yok.
Yoksa nasil yuruyecek sana.
Ben olsam yalniz yakaladigim da kahve icelim mi diye sorardim ama
Sen yapamam demissin onun icin oneremedim.
kurumun wha....p grubu var. numarayı ordan bulabilirim ama o da benimkini bulabilir. bi yan da beni sallamayanı ben niye sallayayım diyorum bi yandan da çocuğu sen ittin bunları hakettin diyorumTam yıl başı arefesi. Bi organizasyon olur elbet. Hiç yokmu bayan arkadaşın telefonunda muhakkak onun numarası vardır. Al numarayı yaz. Deki yılbasında şurada eylenicez gelmek istermisin. Bu arada ben garnet de
çorap işinde yanlış anlatmış olabilirim. şöyleki eteğin altına bordo çorap giymiştim ona bile çok yakıştı demişti. alinin yanında da iltifat etmişliği var. ama detayları cidden kaçırmıyorBen olsam o gruba katılmazdım. Esas oğlana gelince bakışmaya devam et :)
Esas abiyede dikkat et. Ona ne senin çorabından :)
aynı işyeri fikri beni ölesiye korkutuyorAynı işyerinde gitme bu işlere bence
Esas kiz
Bu ne artistlik
Goz goze geldiginizde gulumseyeceksin biraz tebessum edeceksin baska yolu yok.
Yoksa nasil yuruyecek sana.
Ben olsam yalniz yakaladigim da kahve icelim mi diye sorardim ama
Sen yapamam demissin onun icin oneremedim.
bende tam olarak bundan korkuyorum. uzun zaman geçerde soğuruz diye de korkuyorum. beni gözlemlediğini izlediğini biliyorum. çünkü yeni atanmışım sigara molalarında grup hep içme muhabbeti yapıyor ben asla onlara yorum yapmadım ama tarzımdan vs anladılar heralde. grubun ilk tavrı tam ofsayttı o yüzden de aralarına girmek istemedim hatta aliyide en başta bunlar gibi sanmıştım. ama sanırım yanılıyorumEsas kizzz esas kizzzz..
Sakin bi adim atip kendini hafif duruma dusurme zira .......olan bi grup varmis. Bu birincisi.
Ikincisi de esas oglanin gonlu sendeyse eninde sonunda sinyali cakar sen sabret. Cunku ayni isyerinde iliskiler olumsuz gittiginde cok can sikici durumlar olabiliyor. Bitmez o mesailer ondan sonra.
Hele ..... grubun agzi torba degilken.
Aman ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?