- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle düşünüyorum ama o çaba gösterdi ben reddettim. şimdi pişmanım ve tüm yollar tıkalıBen bu islerin taktikle oldugunu hic sanmiyorum. Hic de taktik uygulamadim. Yuregimi dinledim hep. Su da var ki olacagi varsa olur. Oyle dusunurum. Ilk adimi hic kendim atmadim. Yanlis dusunenler olabilor ama ben hep eger o da istiyorsa cabayi o gostermeli diye dusunurum.
aynı süre tecrübemiz var. ben il değişikliği ile geldim yoksa tecrübeliyim o da biliyor zaten. şehre yeni taşındım yakın oturuyoruz abi söyledi zaten bunları. oturduğum yeride tahmini olarak biliyorlar ama hani bi yardıma ihtiyacın var mı vs diye hiç sormadı. yine bunları redderttiğim bir gün abi: evden işe işten eve nereye kadar vs dedi. bunun üzerine bende yanlış bildiğini vs dedim bu mevzuda kapanmış oldu böylelikleKurumda yenisin soracaklarını esas ooğlana sor .
Sonra teşekkür ayağına iş çıkışı kahve için .
aynı süre tecrübemiz var. ben il değişikliği ile geldim yoksa tecrübeliyim o da biliyor zaten. şehre yeni taşındım yakın oturuyoruz abi söyledi zaten bunları. oturduğum yeride tahmini olarak biliyorlar ama hani bi yardıma ihtiyacın var mı vs diye hiç sormadı. yine bunları redderttiğim bir gün abi: evden işe işten eve nereye kadar vs dedi. bunun üzerine bende yanlış bildiğini vs dedim bu mevzuda kapanmış oldu böylelikle
yok malesef alanlarımız farklı. mesleki yönden ilerlemez muhabbet. kış mevsimindeyiz dışarı da çıkmıyoruz aralarda farklı arkadaş gruplamız var herkes herkesi gözlemliyor bu sebeple ben adım atamıyorum o da sanırım bu nedenle adım atmıyor. birde o hariç diğer erkek arkadaşlarl bi şekilde az da olsa iletişimimiz var. bi onunla yok maalesef. böyle yazınca umutsuz vaka diye hissettimOnun katıldığı ama senin katılmadığın bir proje eğitim konferans var mı ? Bildiğin![]()
Dil konusundada muhabbet açabilirsin . Yada üniversite hakkında olabilir .
yok malesef alanlarımız farklı. mesleki yönden ilerlemez muhabbet. kış mevsimindeyiz dışarı da çıkmıyoruz aralarda farklı arkadaş gruplamız var herkes herkesi gözlemliyor bu sebeple ben adım atamıyorum o da sanırım bu nedenle adım atmıyor. birde o hariç diğer erkek arkadaşlarl bi şekilde az da olsa iletişimimiz var. bi onunla yok maalesef. böyle yazınca umutsuz vaka diye hissettim
onu yaptımÖğretmenmişsin . Ortak girdiğiniz bir sınıf bul . Hocam sizinle şu sınıf hakkında bir şey konuşabilir miyim de .
Bana böyle böyle yapıyorlar sizede yapıyorlar mı sizede aynısını yapıyorlarsa yeni geldiğimiz içindir dersin![]()
Demokraside çareler tükenmez![]()
onu yaptımhatta arada nadiren denk geliyo o da bende bu durumu kullanıyoruz. hatta geliyo işte sınavda zor sormuşsun yapamadılar diyor. ya da bende başka bi zaman başka bi öğrenci üzerinden konuştum ama sorun şu ki ilerlemiyor. o da bende tıkanıp kalıyoruz ortak payda da buluşamıyoruz
Ayrıca mesleğimi açık açık yazmadım anlamışsınız tebrik ediyorum
![]()
abide sıkıntı yok aslında. ilk başta bende ne oluyoruz diye şaşırmıştım ama çoğu zaman konuşmuyoruz bile herkesin grubu vs farklı ama eğer bir şekilde özendiysem gözünden kaçmıyor ve banada söylüyor durum bundan ibaret.O evli barklı abiyi hiç sevmedim..
Ortam da ne lacka imiş..
Kadınlar ayrı erkekler ayrı aşırı samimiyet..
Bence hepsinden uzak durun sadece esas oglani sinemaya falan çağırın.. o gün başbaşa iken kararınızı verirsiniz..
Dedikodu olur is yeri vs diye korkulacak bi yer değil gibi zaten kazan gibi kaynayip duruyor..
aaa orda yazdığını hiç hatırlamıyorum kaldırayım bariHakkında kısmına bakmıştım![]()
Hahahahkonuşarak tabiiki de ilerlemez wp den yapmanız lazım .
Hatta konuşmanın ortasında uyuyun sabah kalkınca günaydın yazarsınız![]()
Ucuz bir yöntem ama artık bunlar işe yarar![]()
masum düşünmediklerinin farkındayım özellikle etek giydiysem birazda kısaysa diyaloğumun pek olmadığı erkeklerde bile bi iletişim çabası var bunu görüyorum ama mesafeyi koruyorum. dışarıdaki görüşmelere ben hiç katılmadım yanlış anlamışsınız. evet tek kadın ben değilim ama benim o kadınlarla merabam dahi yok. gitmem de yersiz saçma olur diye hiç katılmadım. aslında ilk zamanlar bir kişi daha vardı çocuğun başka arkadaşı o da topluluk harici hep iletişim halindeydi. sonra bi sürü olay vs ben onların kendi aralarında konuştuğunu farkettim muhabbetim dönmüş belli. o andan itibaren bu arkadaşı bir daha iletişime geçmedi sadece normalden daha güzel olmuşsam ufak çabalar vs.bende bir kurumda çalışıyorum ,kuruma yeni bir bayan geldiğinde hele ki birazda güzelse seyreyle muhabbetleri..bu hiç şaşmıyor ya heryerde aynı demekki.yalnız sizin ortamda bir tuhaflık var gibi.o dışarda görüşmelerde işyerinden tek bayan sizmiydiniz?siz o çocuk için gitmişsiniz ama hepsi birden sizi buluşturmak için mi gelmiş.size ilgi gösteren de sadece o çocuk değilki.yanlış anlaşıldığınızı düşündüm nedense.bende erkeklerle çalışıyorum öyle çok masum düşünmüyorlar.
bu mesaja cevabım yayınlanmamış tekrardan yazayım dedimÖzet bu mu?
Esas oğlan esas oğlan başım döndi.
E madem ortalamanın üstünde güzelliktesin öğle yemeğine veya iş çıkışı kahve içmeye davet et (geçmiş buluşma planlarının telafisi dersin) reddederse yoluna bakarsın.
O zaman anlarsın ki esas kız sen değilsin![]()
pardon ben yanlış anlamışım.tamam şimdi oldu.ama çocuğu sizin biyere davet etmeniz hoş olmaz bence.siz ona diğerlerinden farklı davranın.daha iyi davranın daha güleryüzlü gibi.tabi diğerlerine de bir sınır koymak lazımki yanlış anlaşılma olmasın.sonra o adım atar diye düşünüyorum.masum düşünmediklerinin farkındayım özellikle etek giydiysem birazda kısaysa diyaloğumun pek olmadığı erkeklerde bile bi iletişim çabası var bunu görüyorum ama mesafeyi koruyorum. dışarıdaki görüşmelere ben hiç katılmadım yanlış anlamışsınız. evet tek kadın ben değilim ama benim o kadınlarla merabam dahi yok. gitmem de yersiz saçma olur diye hiç katılmadım. aslında ilk zamanlar bir kişi daha vardı çocuğun başka arkadaşı o da topluluk harici hep iletişim halindeydi. sonra bi sürü olay vs ben onların kendi aralarında konuştuğunu farkettim muhabbetim dönmüş belli. o andan itibaren bu arkadaşı bir daha iletişime geçmedi sadece normalden daha güzel olmuşsam ufak çabalar vs.
ben aslında esas çocuğun benimle ilgili ilk fikrini söyleyen kişi olduğunu düşünüyorum diğerininde arkadaş oldukları için mecburen geri çekildiğini. sonuç olarak ben bu arkadaş grubunu beğenmiyorum istediğim sadece esas çocuk
güleryüzün g si yok ona karşı bakışıyoruz ama ben kasılıp gülümseyemiyorum. zaten yakın kız arkadaşlarımı saymazsam bi onun abi dediği kişiye siz yerine sen diyorum ama adıyla hitap etmiyorum sonunda hocam kelimesi kesin oluyor. resmiyet ve güleryüzü herkese karşı kullanıyorum ona karşı ise sadece resmiyet var ikili diyalog halindeysek gülümsüyorum ama bakışmalarımız kaçamak ve gülümseme yokpardon ben yanlış anlamışım.tamam şimdi oldu.ama çocuğu sizin biyere davet etmeniz hoş olmaz bence.siz ona diğerlerinden farklı davranın.daha iyi davranın daha güleryüzlü gibi.tabi diğerlerine de bir sınır koymak lazımki yanlış anlaşılma olmasın.sonra o adım atar diye düşünüyorum.
Çok mersi :)bu mesaja cevabım yayınlanmamış tekrardan yazayım dedim
bu hikayeyi biri bana anlatsa geçmiş buluşma planlarının telafisi dersin bu taktiği verirdim tam olarak. ama aynı kurum için fazla cüretkar buldum. ayrıca nicki cidden kaydettim abide sıkıntı olacağını sanmıyorum anlık gaza gelmem sonucu bunu uygularım gibi geliyorayrıca genel olarak sizin yorumlarınızı takip ettiğimi de belirtmek isterim
![]()