bana bı tattik yol yordam artık ne denırse yardım ve tavsiye lütfenn

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...m-edinhayal-kirikligi-yasamk-istemiyorum.html............. arkadaslar bu lınkle daha önce bı konu acmıstım..arkadasımla ılgılı benle sureklı facede konusyor.. msj atıyor.. ama bana hıc bısey soylemıyor..agzınıda aradım nerdeyse benden suphelenecek sekılde ama hıc aska daır bısey konusmuyor sızce ne yapmalıyım nasıl anlamalıyım bana bısey hıssettıgını ne yapabılırım.. benım le ılgılendıgını hıc konusmayıp laybolmaklamı anlarım nasıll anlarımm. yaa bulusualım falanda demıyor sureklı bu sekılde gorusuyor sanırım benımle sadece muhabbet ıcın gorusuyor. dıye dusunup uzlıuyorum sızce nasıl anlarım bunu ben

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...m-edinhayal-kirikligi-yasamk-istemiyorum.html............. arkadaslar bu lınkle daha önce bı konu acmıstım..arkadasımla ılgılı benle sureklı facede konusyor.. msj atıyor.. ama bana hıc bısey soylemıyor..agzınıda aradım nerdeyse benden suphelenecek sekılde ama hıc aska daır bısey konusmuyor sızce ne yapmalıyım nasıl anlamalıyım bana bısey hıssettıgını ne yapabılırım.. benım le ılgılendıgını hıc konusmayıp laybolmaklamı anlarım nasıll anlarımm. yaa bulusualım falanda demıyor sureklı bu sekılde gorusuyor sanırım benımle sadece muhabbet ıcın gorusuyor. dıye dusunup uzlıuyorum sızce nasıl anlarım bunu ben

sordun ve cevap alamadınsa kendi haline ve zamana bırak derim

Bence kendinde söyleyebilirsin açık açık böyle insan çok sinir olur.

Eğer duygularından eminsen,bir karara bağlamak istiyorsan bu işi sen açıl ona.Ama ileride olumsuz yönde bir cevap alırsan görmek zorunda kalmayacağın biriyse yap bunu.Sevdiğini söyle sadece karşıdaki o zaman duygularını söyler zaten.Çünkü ona sorularla ağzını aradığın halde birşey çıkmıyorsa senin birazda adım atman gerekir.Tabi değicek biriyse,duygularından eminsen.

canım sen bence biraz fazla kaptırmışsın..belkide gerçekten sadece öylesine konusmak istiyordur ( bencede cok sacma ama erkek milleti anlamsız zaten)
böyle her hareketinden anlam çıkartmaya çalışma sonra üzülen sen olabilirsin..oluruna bırak :23:

sanırım bu kişi benımle sadece konusmak ıcın konusuyor.. bende bıdaha konusmak ıcın ugrasmıcam o konusursa konusurum ... böle ne yaptıgını bılmeyen bırı ıcın zaten uzulmeye degmez.. dertlerımden yenı kurtulmusken bıde bunu dert yapmayaım kendıme

Back
X