- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.511
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum
Asla böyle düşünmeyin ,kesinlikle normal değil. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Ne var yani kalp kırmaya değer mi zaten yeni öğrenen bir insan. Kaldı ki bu senin görevin. Bence öğretmeninizi değiştirin ayrılmadan önce de ona : Hocam kusura bakmayın da insanlarla sağlıklı iletişim kurmak benim için araba kullanmayı öğrenmekten daha önemli,deyin.Ben direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar
Daha önce araba kullanmışlığım yok acemiyim yani baya
Sorunum hocam ,
hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun
güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .
Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi
Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor
En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu
Normal mi sizce bu durum
Bazıları öğretmenlik yapmak için doğmamış malesef.. Özel derse hocayı değiştirin, kimisi azardan, uyarıdan gaza gelir ,hırs yapar daha iyi öğrenir, kiminin de böyle şeylerden motivasyonu düşer hiç öğrenemez.. Bence ikinci guruptasınız o yüzden kendinize göre bi hoca bulmalısınız yoksa o iş zorBen direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar
Sorunum hocam ,
hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun
güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .
Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi
Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor
Normal mi sizce bu durum
Bazıları öğretmenlik yapmak için doğmamış malesef.. Özel derse hocayı değiştirin, kimisi azardan, uyarıdan gaza gelir ,hırs yapar daha iyi öğrenir, kiminin de böyle şeylerden motivasyonu düşer hiç öğrenemez.. Bence ikinci guruptasınız o yüzden kendinize göre bi hoca bulmalısınız yoksa o iş zor
Sürücü kursunun hocasi degistirirler heralde ama 4 ders aldim 4 ders daha varparasını vererek ders alıyorsanız başka birinden alın.
Elektriğimiz tutmadı daha yumuşak bi hoca verin bana diyebilirsin benceSurucu Kursundan aliyorum dersi
Profil fotosu degisince taniyamadim bi an. Bazen saglam yorumlar yapiyosun kizdiklarina kk da :) hocaya hic mi bisi diyemiyosun? Orayi annamadim
Özgüveninizi zedelesin diye mi veriyorsunuz parayı. Neden insanlar işini doğru Düzgün yapmıyor anlamıyorumBen direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar
Sorunum hocam ,
Normal mi sizce bu durum
Canm ben de daha yeni aldim ilk hocamla guzel anlastik beni cesaretlendiriyordu sonra baska sebeplerden dolayi hoca degisti 2. Hoca erkekti daha derse baslamadan kavga ettiko bagirdi ben bagirdim kalan derler boyunca tartismali gecti tabi ister istemez geriliyor insan ama ben inat biriyimdr ve hic altta kalmam ben o kadar cemkirince o da artik pes etti hatta bana dedi ki boyle gidersen sinavdan kalirsin ben de hayir tabi ki gececegim o sinavi gorursun dedim ve gectim...hatta bana bunlari anlamiyorsun falan dediginde hep dedim ki ben gayet zeki ve yetenekli bir insanim kendinde ara bence problemi falan dedim ama dedigim gibi bizm de hep tartismali gecti hic allta kalma bence o dilden anliyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?