- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Sürücü kursunun hocasi degistirirler heralde ama 4 ders aldim 4 ders daha var
bir talep edin değiştirsinlerSürücü kursunun hocasi degistirirler heralde ama 4 ders aldim 4 ders daha var
Bir şekilde yakınlığınız olan her erkek sakat bu konuda... kardeş ve boyfriendi de ekliyorum yorumunuza...nadir becerebildikleri şeylerden biri de araba kullanmak olduğu için, bu yeteneklerini bir kadına geçirmek istemiyorlar sanırım.Hocanızı değiştirin
Yanlız yeni hocanız babanızla kocanız olmasında kim olursa olsun:)
Ben bu konuda eşim ve babam konusunda tecrübeliyim :)))Bir şekilde yakınlığınız olan her erkek sakat bu konuda... kardeş ve boyfriendi de ekliyorum yorumunuza...nadir becerebildikleri şeylerden biri de araba kullanmak olduğu için, bu yeteneklerini bir kadına geçirmek istemiyorlar sanırım.
%90 ı aynı bu konuda. Faydaları kadar zararları varBen bu konuda eşim ve babam konusunda tecrübeliyim :)))
Sağımı solumu karıştırır olmuştum :)
Babam arabayı park edemiyorsun diye celallenmiş direksiyonu elimden almış oda park edememişti
Ne mutlu olmuştum zaar
Yeni sınavlar zaten zorlaştı, millet 2-3 kez giriyor ve adam sizin özgüveninizi baştan yıkmaya ant içmiş. Sonra sınavda heyecan yaparsınız.
Tabii ki hocayı değiştirin. Bu kadar katlanmanız yanlış. Hayrına öğretmiyor beyefendi hazretleri, azıcık sabırlı anlayışlı olması lazım, ki gerçekten yapamayana bile gaz verilir, öğrensin heveslensin diye.
Ben direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar
Daha önce araba kullanmışlığım yok acemiyim yani baya
Sorunum hocam ,
hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun
güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .
Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi
Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor
En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu
Normal mi sizce bu durum
Değiştirn gitsin. Parasyla değil mi??Ben direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar
Daha önce araba kullanmışlığım yok acemiyim yani baya
Sorunum hocam ,
hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun
güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .
Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi
Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor
En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu
Normal mi sizce bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?