Bana bi tavsiye

Değiştirebilirsiniz hocanızı, benim erkek arkadaşımda eğitmenlik yapıyodu. Genç bi kıza motor sürmeyi öğretmeye çalışmış. Hep düşüyodu 10 sn motorun üstünde duramıyodu diye anlatıyo. En sonunda gidip alın bu kızı benden bi tarafını kıracak suç bana kalacak diye söylemiş, başka hoca vermişler sonra

Kesinlikle normal değil..
Hocayı nereden buldunuz?
Kurs ise şikayet edin başka hocaya versinler. Özel hoca ise başka birini bulun. Bu işte çok kötü olduğunu söyleyin..

Tabi ki sık sık uyarır ama böyle koca gibi heves kırıcı olamaz..
Trafiğe çıktığınızda ne yapacak bağıracak mı?

Bizim kurs hocalarımız direk yolda öğretmeye başlamıştı. Baya trafiğin olduğu parkurlarda öğrendik. Boş pistler zaman kaybı..

Sizinki gene iyiymiş benimki böbrek taşı düşürüyordu ben ders alırken. Gördüğü her büfede arabayı durdurup kola alırdı. Sınav günü teşekkür etmişti bana “sayende düşürdüm” diye

Kulakları çınlasın o adamdan öğrendiğim tek şey böbrek taşının nasıl düşürüldüğüydü. Siz de bir an önce dersleri bitirip kendiniz çıkın trafiğe. Araba kullanmak en iyi yalnız pratik ediliyor.

Sürücü kursunun hocasi degistirirler heralde ama 4 ders aldim 4 ders daha var

Mutlaka değiştirirler. "Frekanslarımız tutmadı beni çok geriyor. Tekniği bana göre değil" gibi..
Sonuçta bir dünya para veriyorsunuz. Hizmeti de başarı sağlayacak şekilde alma hakkınız var.. Zaman kaybetmeyin.
Dersleri hocalara paylaştırıyorlar ama sizi de araya sokarlar bence.

Beni 6 ders kadın hoca çalıştırdı. İyiydi de. Ama ilk sınavda çok kötü olduğum için kaldım. Hastaydım bebeğim de hastaydı moralim bozuktu vs.
İkinci sınavdan önceki gün de erkek hoca 1 ders çalıştırdı. O da pamuk gibi adamdı. Aferin prenses, bravo benim kızıma diye konuşuyordu hep :)
O sınavdan çok rahat geçtim..

He şu anda trafiğe çıkıyor muyum? Hayır. Çünkü arabamız bana göre değil. Ama kullanabileceğimi biliyorum. Sürüşü rahat bir araba beni sürücü yapar..

Böyle negatif insanlar hevesınızı ve özgüveninizi kırar. Bende o sekılde bir hoca ile çalıştım sürekli söyleniyordu. Bırakmadıgıma çok pişmanım. Bosuna para verme. Baska hoca bul. Şuan trafige çıkamıyorum korkudan

Yeni sınavlar zaten zorlaştı, millet 2-3 kez giriyor ve adam sizin özgüveninizi baştan yıkmaya ant içmiş. Sonra sınavda heyecan yaparsınız.

Tabii ki hocayı değiştirin. Bu kadar katlanmanız yanlış. Hayrına öğretmiyor beyefendi hazretleri, azıcık sabırlı anlayışlı olması lazım, ki gerçekten yapamayana bile gaz verilir, öğrensin heveslensin diye.

Hocanızı değiştirin
Yanlız yeni hocanız babanızla kocanız olmasında kim olursa olsun:)
Bir şekilde yakınlığınız olan her erkek sakat bu konuda... kardeş ve boyfriendi de ekliyorum yorumunuza...nadir becerebildikleri şeylerden biri de araba kullanmak olduğu için, bu yeteneklerini bir kadına geçirmek istemiyorlar sanırım.

Cinsiyetçilik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama hoca kadın mı? Kadın hocalarda böyle triplenmelere daha sık denk geliyorum, benim sürücü kursundaki ilk hocam da kadındı. Aynen bu stil triplenmelere giriyordu. Kendisiyle rahat edemediğimi söyleyip hoca değişikliği talep ettim, erkek hoca verdiler. Daha rahat ettim onunla. Benim ehliyet aldığım zaman sınavlarda park etme zorunluluğu falan yoktu ona rağmen park etmeyi dahi öğretmişti.

Not: Bu arada ben arabanın başına oturunca dizleri zangır zangır titreyen biriydim çok geriliyordum. İlk hoca beni iyice geriyordu, ağlamaklı oluyordum. Allahtan bu erkek hoca geldi de adam bana iltifat ede ede, gaz vere vere özgüvenimi yerine getirdi. Şu an 6 senelik şöförüm.

Son düzenleme:
Ben bu konuda eşim ve babam konusunda tecrübeliyim :)))
Sağımı solumu karıştırır olmuştum :)
Babam arabayı park edemiyorsun diye celallenmiş direksiyonu elimden almış oda park edememişti
Ne mutlu olmuştum zaar

%90 ı aynı bu konuda. Faydaları kadar zararları var Allah selamet versin sevdiklerinize.

bence hocani degistir . yoksa kendine hic güvenin kalmaz ilerde hic cikamazsin yollara. ben ilk derste heyecandan sag yerine sola sapmistim ne var yani....

Kadın benim hocam.

Ben aslında çok takmıyodum onun yapamıosun demelerini falan ama son derste çok ofladı

Hoca değiştirin.
Panik yaptırtan, azarlayan, ters ters konuşan biriyle olmaz.

Vaktinde babam, anneme direksiyon kursu vermeye kalktı kendi kafasınca; kadın dümdüz arazide giderken sayesinde kayalıklı yere sürüp taşların içine girdi arabayla. Yolunda kullanan kadına "Daş var daş var orada oraya gitme, daş var, sağa kır, hayır sola kır, vites küçült, gaza basma, daşa basma daaaşlaaar" derken taşa çıkarttı.

Pek teşvik edici biri değil gibi. 4 ders beraber çalışmışsınız. Size katkısı olmadığını düşünüyorsanız değiştirin

Değiştirn gitsin. Parasyla değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…