- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Sevgilimle aramız çok soğuk. Yaklaşık 3 hafta kadar önce tartismistik bi şekilde toparladik. Askerde bi kardeşi var üstelik diyarbakır da o 1 haftalığına izne geldi o kardeşine çok düşkündür bilirim o yüzden kendimi hazırlamıştım ilgisizligine herşeyi geçtim bütün gün sıcakta dışarda çalışıyor msj yazcak vakti olsa hali olmuyor. Ama ben çok mutsuzum 1 ay öncesine kadar evlenmeyi düşünüyorum diyordu şimdi soğuk soğuk mesajlar falan zoruma gidiyor. Konuşmaya çalışıyorum yok bisy kendince triplere girip bunaltma beni diyor. 1 haftadır bulusmuyoruz kardeşi geldiği için teklif etmedim vakit gecirsinler hemde çalışma temposu yoğun diye ama oda demiyor buluşalım yada buluşuruz haftaya diye bişey dediği yok. Hiçbirşey yapmadan beklemek canımı sıkıntı. Bana bir akıl verin ben sağlıklı düşünemiyorum. Face de kız arkadaşlarının fotosunu beğenince çıldırıyorum ama artık bunalmasin diye içime atiyorum sorunca arkadaşım tamam silerim bi daha begenmem diye gönlümü yapmaya çalışıyo hem bu aralar eskisi gibi değil eskiden gece arkadaşlarıyla çıksa haber ederdi şimdi bişey demiyo sorunca evin oralardayiz neyin tribini yapiyosun diyo seviyorum onu ben ayrılmak istemiyorum kısa bir süre öncesine kadar onunda beni sevdiğine emindim ama şimdi kafam çok karışık siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bana yardım edin...