yorumun için saol gamzecim...Ama olmuyor işte belki sebebini söyleyip ikimiz karar vererek ayrılsaydık kabullenip boşver diyebilirdim ama hiç sebepsiz yere bunu yapması gururumu incitti bunu üzerimden atamıorum kabullenemiorum ve erkeklere güvenim sıfır suanda...
canım benim üzülme yaa :teselli: gerçekten çok şaşırdım böyle sebebsiz yere gitmesi insanın kafasını kurcalar eminim fisfisfis peki ne kadar zaman çıktınız bir de ona ulaşacağın bi arkadaşı, tanıdığı falan hiç mi yok :uhm: en azından bi neden söyleyip gitseydi yaa bu kadar da olmaz valla seni sebepsiz yere bırakan biri için hiç üzme sen tatlı canını kıyamamm
canım aşk acısı yeni bi aşk buluncaya kadar devam eder derler. iyisi mi sen yenisini bul, gelen ilk çıkma teklifini kabul et. oyalanırsın sanada meşgale olur =) her acı unutulur bu da unutulcak elbet. ileride yaşadığın acılara gülceksin ne kadar saçma salak şeyleri dert ediyomuşum diye kafanı oraya buraya vurcaksınama üzülme bu da geçicek bebeğim.
ne kadar sacma bir yorum yaa
ilk cıkma teklifini kabul et oyalanırsın
aynısını size karsı cins yapsaydı bu kadar rahat davranabilirmiydiniz merak ediyorum
saçma maçma burda herkez kndi düşncesini yazıyo ztn sn kimsenin düşncelerine saçma diyemezsin bu bnm düşncem ve saygı duymak zorundasın.
niye bu kadar üstüne alındın ki bn konu açn arkadaşa yardımcı olmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?