Bana bi yol gösterin lütfen!!!

Dilacq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
97
0
86
Balıkesir
arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve üye olmak bugüne nasipmişburada bulunmaktan çok mutluyum. Ben gelir gelmez başınızı ağrıtcam ama bi derdim var bana yardımcı olsanız olsanız siz yardımcı olursunuz :S
nerden baslasam bilemiorum. Ben 20 yasındayım Benim 2 yıl önce ilk kez bi erkek arkadasım oldu. ınanın okdar birbirimizi seviyor gibi görünüyodukki bi gün bu aşkın bitecegi hiç aklıma gelmezdi. Sabahlara kadar telefonlarla konusurduk buluştuğumuz zamanlardada hep beraberdik ve bunun böle gideceğini sanıodum. Ama hiç sebepsiz bi şekilde beni terk etti telefonunu değiştirdi. Hiç bir şekilde ona ulaşamaz oldum msne bile girmiyordu. Evine flnda hiç gitmedim erken oldugunu düşünüodum çünkü o yzden ev adresinide bilmiodum.Anlıycağınız uzun süredir ayrıyım ondan....Asıl sorun bundan sonra başlıyo ben kimseyi sevemez oldum herkes güzel oldugumu söler çok teklifler var ama ben erkeklerden tiksinir duruma geldim. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bana bi yol gösterin lütfen beni çok üzdü ben bunları haketmedim ya

Son düzenleme:
canım aşk acısı yeni bi aşk buluncaya kadar devam eder derler. iyisi mi sen yenisini bul, gelen ilk çıkma teklifini kabul et. oyalanırsın sanada meşgale olur =) her acı unutulur bu da unutulcak elbet. ileride yaşadığın acılara gülceksin ne kadar saçma salak şeyleri dert ediyomuşum diye kafanı oraya buraya vurcaksın ama üzülme bu da geçicek bebeğim.

yorumun için saol gamzecim...Ama olmuyor işte belki sebebini söyleyip ikimiz karar vererek ayrılsaydık kabullenip boşver diyebilirdim ama hiç sebepsiz yere bunu yapması gururumu incitti bunu üzerimden atamıorum kabullenemiorum ve erkeklere güvenim sıfır suanda...

bu tür durumlarda gerçekçi olmak gerektiğini düşünmüşümdür.
onun hayatında başkası vardır bunu kabullenmen lazım.
erkeklere güven konusunu ancak zamanla aşabilirsin.
illa biri olmalı diye düşünme, zamanı gelince olur.
teklif sayısı çok da önemli değil, fırsatları kaçırıyorum vs gibi düşünme bence.
kendini zorlama yani.

canım benim üzülme yaa :teselli: gerçekten çok şaşırdım böyle sebebsiz yere gitmesi insanın kafasını kurcalar eminim fisfisfis peki ne kadar zaman çıktınız bir de ona ulaşacağın bi arkadaşı, tanıdığı falan hiç mi yok :uhm: en azından bi neden söyleyip gitseydi yaa bu kadar da olmaz valla seni sebepsiz yere bırakan biri için hiç üzme sen tatlı canını kıyamamm

zamanla alısırsın
zamanla sende yenıden sever olursun...

canım herzmn biz mi üzlcez her zmn biz mi kırılcaz niye bi kerede onlar kırlmıyo niye bi kerede onlar üzülmüyo neden hep biz neden hep acı çeken taraf biziz?

zatn erkeklere güvnmicksin şekerim hiçbirine güvenilmez !!!
canım atamıyorum diyosun yaa hiç merk etme sn bu zmna kadar ne acılara katlanmışsındır bndn sonra üzlmemeye çalış takma daha fazla kndini yıpratma önüne bak geleck günlere bak geçmişte yaşanan geçmişte kalır.

hep söylerim bunu çünkü çok doğru,
SEVEN GİTMEZ CANIM GİTMİŞSE SEVMEMİŞTİR...
üzülme unutursun sadece zaman ver kendine daha yaşın küçük ilerde ayakları yere basan düzgün biriyle karşılaşırsın yeter ki sen de öyle ol,dua et bu dönemde seni en çok dua teselli eder Rabb'im herşeyi görüyo haklıyı haksızıa.s
sen onu Allah'a havale et ve önüne bak geriye dönüp bakmak sana sadece acı verir bunu da unutma,sabırlı ol geçecek inan:teselli:

erkeklerin sebepsiz yere terk etmeleri,alışılagelmiş bir durum...hayat ondan ibaret değil,hiç bir zaman olmamalı da...neden seni mutsuz edeni düşünmeyi bırakıp asıl mutlu edeni düşünmüyorsun? çok çok daha iyileri yanıbaşında olabilir,eskide takılı kalmak zaman kaybı sadeceebayanssulusmile

1 buçuk yıl çıktık cnm yaklaşık 5 aydırda ayrıyız.. arkadası olmaz mı var tabiki ama hiç kimse bana onun yerini söylemiyo sadece söledikleri unutmaya çalış artık istesenizde eskisi gibi olamazsınız aramayı bırak onu diyolar ama nedenini kimse sölemio.. Bende unutmaya çalışıorum tamam ilk günlerdeki kadar düşünmüorum onu ama anılarımız bazen aklıma gelince çok üzülüyorum..Hep kendime acaba ben mi hatalıydım diorum ama hayır ben hatalı deildim..

ayrca tskler arkadaslar bu sözleri duymak bana güç veriyor..tabiki zamanla unutucam insanlar nelere katlanıyo şu zamanda ama bişeyi biliorumki erkeklere bundan sonra acımak yoookkkk

Son düzenleme:

ne kadar sacma bir yorum yaa
ilk cıkma teklifini kabul et oyalanırsın
aynısını size karsı cins yapsaydı bu kadar rahat davranabilirmiydiniz merak ediyorum

ne kadar sacma bir yorum yaa
ilk cıkma teklifini kabul et oyalanırsın
aynısını size karsı cins yapsaydı bu kadar rahat davranabilirmiydiniz merak ediyorum

saçma maçma burda herkez kndi düşncesini yazıyo ztn sn kimsenin düşncelerine saçma diyemezsin bu bnm düşncem ve saygı duymak zorundasın.

niye bu kadar üstüne alındın ki bn konu açn arkadaşa yardımcı olmak istedim...

canım unut demek düşünme demek çok kolay ama bunu yapmak çok zor anlıyorum seni herşey yavaş yavaş... hadi o kişiyi unutursun tamam ama anılar çok zor unutuluyo bunu çok iyi biliyorum.. ama hayatına yeni biri girerse anıları bile unutucaksın yavaş yavaş bence teklifleri iyi düşün derim başkasıyla olmaz yapamam dersen baştan kaybetmiş olursun..

aynı acıları bnde biliyorm siz anlayabiliyorm ama hayatına başka birinin girmesine izn vermezsen herşey dahada kötü olabilir.hayatına yeni biri girerse onu untmak kolaylaşır.

tabi bu biraz da sna bağlı tatlım sn ne kadar onu unutmak için çaba gösterirsen o kadar kolay olur senin için...

sana erkekce bi veda bile etmeden karsina gecip benim su su sebeblerim var ayrilmaliyiz demeyen yada sadece ben ayrilmak istiyorum demeden defolup giden biri icin 5 ayini harap etmeye degermi ?
ask acisi cekilmeli dibine kadar batacaksin aciya .. cekebildigin kadra cekeceksin ama 5 ay be guzelim yazik degilmi sana .. illa hayatinda birisi olsun demiyorum ama o namert icin hic degmez .. onune daha niceleri gelecek gecmisi birak gelecege bak ...

ben senin gibi basit insanlarla polemige giripte kavga etcek kadar düsmedim cnm
ben sadece görüsümü belirttim burada paylasımlar yapıyoruz sen düsünceni yazmıssın ben de arkadası yanlıs yönlendirmemek icin senin düsününcenin yanlıs oldugunu söyledim
ayrıca hemen celallenme ben üstüme alınmadım
sen kendi capında eglen hadi sana kolay gelsin:lepi:

arkadaslar tesekkürler yardımlarınız için ama lütfen gerilmeden konuşalım birbirimizi kırmadan lütfen...

kendini oyalıyacak hobiler edin..gerçekten sevdiysen kolay atlatamasın bu evreyi,yeni bir aşka başlamak bu aşamada hata olur..zamana bırak..yaraların kabuk sarınca sağlıklı bir beyinle düşünüp güzel bir ilişkinin başlangıcını sağlıyabilirsin

bende yenı ayrıldım cok sevıyodum ama takmıyorum dedıgn gıbı ınsan herkese bı tavırla bakıyor.ben ılk sevdgm kısıye güvendım erkeklere guvenmem zor bırıym o da olmadı ıste.ama dunyanın sonu deıl gercekten
suan knsmaya ,sesını duymaya sevılmeye alıstıgn ıcın öyle gelıyor sana ..
2 hafta gecsın yada bı süre toparlanacaksın.bende 21 yasındayım duygudan cok mantıkla hareket eden bırıyım bu yaslar gercekten tam dıkkat edecegımız yaslar.yasın ılerledıkce bı öncekı senekı halıne gülüyosun..
bence hıc arama sorma braz zorlanacaksın emınım ama azcık sık dişini uzak dur göreceksın bak kımse vazgecılmez deılmıs.eger sevseydı ortada bırakmazdı
güven cok önemlı bu zamanda
bızde süreklı ayrılırdık ben cok fedakar bırıyım o tam tersı
hep yarım bırakırdı benı otada
dusundum sonra napıyorum ben dıye.ailemın karsısına bunu cıkarcam bıseylerı göze alcam bunun ıcın
o da benı böyle ortada bırakcak en ihtıyacım olan zamanda
napıyorum ben dedım
inan hıckımse ne senden onemlı ne aılenden gerısı bos gecıcı

O gittiyse siz de bırakın peşinden koşmayın..
O kalbini kapattıysa siz başkalarına açmaya çalışın..
Biraz zamana ihtiyacınız var herşey olcağına varır, bunca zamandan sonra sebepsizce çekip gidene üzülmeye bile değmez :umursamaz:
Zamana bırakın derim ben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…