Bana bi yol gösterin

Nasıl anlayabilirim ne yaptığını nasıl öğrenebilirim?
Eşini sen daha iyi tanırsın ama cinsel birlikteliğiniz de azalma yada monotonlaşma var mı?
Sana karşı ilgisi nasıl?
Çocuklarına karşı nasıl?
İş seyahatleri veya akşam eve geç gelmeleri çoğaldığı?
Yada durup dururken dış görünüşüne özen göstermeye başladı mı?
gibi gibi bir sürü şey liste uzar gider yani canım

Evde yapamaz çünkü evde çocuklarım var. Dışarıda yapar ne yaparsa.
O zaman kışlık kıyafetlerin cebine saklamıştı demekki. Sizin kullandığınız paketin yeri uzaktaysa oradan çıkması pek normal gelmedi banada. Ya da sizin özel bir akşamınızda cebine koymuş orada kalmış unutmuş olabilir en iyi sahne. Tekrar arayıp bir arkadaşım diye anlatması beni şüpheye düşürdü.

Daha konuyu okumaya başladığımda işten gelip o yorgunlukla yaptığınız işleri okuyunca bile sinirim bozuldu. Şu aşamada bir şey ispatlayamazsınız çok dikkat çekmeden takip emekte fayda var. Arkadaş bahanesi en klsiğidir çünk.

Evet sonrasında hatırladım deyip açıklama yapmadı zaten şüpheye düşürdü, başta evde ki paketten düşmüştür dedim üstüne gitmedim ama Murat ne alaka? Niye böyle bi şey alsın düşündükçe sinirim bozuluyor. Ya da başka haltlar yedi
Sorduğunuz ilk an Murat’ın getirdiğini söyleseydi inanırdım. Ancak şüphelendim çünkü bu kadar büyük bir jest nasıl unutulur??

Yere farklı marka bir kondom bırakın eşiniz farketsin sizin yanınızda. Alla alla bu ne deyin yine arkadaş vermişti ya filan olursa kesin aldatıyo

Merhabalar
İlk defa buraya yazıyorum çünkü kafam çok karışık
Aslında kafa karışacak bi şey yok her şey ortada ama yine de insan inanamıyor yaşadıklarına.

Konuya gelelim iş saatlerim çok uzun olduğu için zamanımın çoğu işte geçiyor. Eşimle doğru düzgün hiç zaman geçirmiyoruz. Bunu belirtiyorum evde çok bulunmadığımı, eşimin benden daha fazla evde olduğunu bilin ona göre yorum yapın diye.

Dün akşam işten geldim evin hali perişan süpür sil geç saate kadar temizlik yaptım, kışlıkları kaldırdım dolap düzenledim falan. Sabah kalktığımda yerde bir adet kondom vardı, resmini çekip eşime attım bunun yerde ne işi var diye
Hatırlamıyorum falan dedi. Ama aynı marka aynı üründen evde bir paket olduğu için çok üstünde durmadım. Çocuklar dolabı karıştırmış olabilir diye düşündüm. Ama paketi kontrol ettiğimde koyduğum yerde duruyordu. Yine de üstüne gitmedim.
Aradan bi saat kadar geçmeden eşim mesaj atmış
“ şimdi düşününce hatırladım Murat ( iş arkadaşı) paket paket getirmişti ondan almıştım bi tane
Sonra kışlıkların içine koymuştum sen de akşam onları kaldırınca içinden düşmüştür” dedi
Çok ama çok sinirlendim önce sigara mı paket paket getirsin dağıtsın. Durup dururken ortaya koyup millete dağıtılacak şey mi bu dedim
Ya bi halt yiyosun ya da özelini ulu orta anlatıyorsun ki ikisi de iğrenç dedim tartıştık
Şu an konuşmuyorum ama ilk seçenek daha büyük olasılık mantıklı düşününce
Bundan sonra ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım hala öfkeliyim
Kötü düşünmeyin azıcık araştırin önce

bu ne yahu 0.7 ucu mu bu iş yeri arkadaşı versin. arkadaşların da dediği gibi boşanmayı göze alıyorsanız. sessiz kalıp gözlemleyin yoksa üstünü kapatın gitsin

Merhabalar
Aslında kafa karışacak bi şey yok her şey ortada ama yine de insan inanamıyor yaşadıklarına.

Konuya gelelim iş saatlerim çok uzun olduğu için zamanımın çoğu işte geçiyor. Eşimle doğru düzgün hiç zaman geçirmiyoruz. Bunu belirtiyorum evde çok bulunmadığımı, eşimin benden daha fazla evde olduğunu bilin ona göre yorum yapın diye.

Dün akşam işten geldim evin hali perişan süpür sil geç saate kadar temizlik yaptım, kışlıkları kaldırdım dolap düzenledim falan. Sabah kalktığımda yerde bir adet kondom vardı, resmini çekip eşime attım bunun yerde ne işi var diye
Hatırlamıyorum falan dedi. Ama aynı marka aynı üründen evde bir paket olduğu için çok üstünde durmadım. Çocuklar dolabı karıştırmış olabilir diye düşündüm. Ama paketi kontrol ettiğimde koyduğum yerde duruyordu. Yine de üstüne gitmedim.
“ şimdi düşününce hatırladım Murat ( iş arkadaşı) paket paket getirmişti ondan almıştım bi tane
Sonra kışlıkların içine koymuştum sen de akşam onları kaldırınca içinden düşmüştür” dedi
Çok ama çok sinirlendim önce sigara mı paket paket getirsin dağıtsın. Durup dururken ortaya koyup millete dağıtılacak şey mi bu dedim
Ya bi halt yiyosun ya da özelini ulu orta anlatıyorsun ki ikisi de iğrenç dedim tartıştık
Detaylı açıklama yapması son derece şüphe uyandıran bir durum. 'Kılıf'a kılıf uydurmuş 🙈🙈🙈🙈

Merhabalar

Açıklama çok saçma geldi ilginç

Boyle sacma sey mi olur? Murat cantasinda paket paket kondomla gezip hayrat yapmis gibi millete mi dagitiyormus? Hadi diyelim muratta paket paket kondom var, neden 1 tane alsın ki madem ikram etmis 3 5 tane alirdi. Eve gelincede kisliklarin icine koyacagina evdeki paketin icine ativerirdi. Esiniz bana masum gelmedi, gozunuz ustunde olsun.

Sigara mi dene diye ikram ediyor?
Hani mesela geçen bir arkadaş konu açtı, tırtıklı prezervatif acitiyor mu diye , biz de dedik seveni var sevmeyeni var sen al,memnun kalmazsan eşe dosta verirsin. Böyle değişik zamazingolu olsa yine anlarım ben , denemek için almıştır,denie. ama aynı modelden evde de varmış...
Bence sayısını bildiğin için,eksik görürsen hesap sorarsın diye cebinde taşıdığı bir kondom olabilir. Ben inanmazdım dediği saçma şeye

Back
X