Merhabalar
İlk defa buraya yazıyorum çünkü kafam çok karışık
Aslında kafa karışacak bi şey yok her şey ortada ama yine de insan inanamıyor yaşadıklarına.
Konuya gelelim iş saatlerim çok uzun olduğu için zamanımın çoğu işte geçiyor. Eşimle doğru düzgün hiç zaman geçirmiyoruz. Bunu belirtiyorum evde çok bulunmadığımı, eşimin benden daha fazla evde olduğunu bilin ona göre yorum yapın diye.
Dün akşam işten geldim evin hali perişan süpür sil geç saate kadar temizlik yaptım, kışlıkları kaldırdım dolap düzenledim falan. Sabah kalktığımda yerde bir adet kondom vardı, resmini çekip eşime attım bunun yerde ne işi var diye
Hatırlamıyorum falan dedi. Ama aynı marka aynı üründen evde bir paket olduğu için çok üstünde durmadım. Çocuklar dolabı karıştırmış olabilir diye düşündüm. Ama paketi kontrol ettiğimde koyduğum yerde duruyordu. Yine de üstüne gitmedim.
Aradan bi saat kadar geçmeden eşim mesaj atmış
“ şimdi düşününce hatırladım Murat ( iş arkadaşı) paket paket getirmişti ondan almıştım bi tane
Sonra kışlıkların içine koymuştum sen de akşam onları kaldırınca içinden düşmüştür” dedi
Çok ama çok sinirlendim önce sigara mı paket paket getirsin dağıtsın. Durup dururken ortaya koyup millete dağıtılacak şey mi bu dedim
Ya bi halt yiyosun ya da özelini ulu orta anlatıyorsun ki ikisi de iğrenç dedim tartıştık
Şu an konuşmuyorum ama ilk seçenek daha büyük olasılık mantıklı düşününce
Bundan sonra ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım hala öfkeliyim