bana bir akıl bir yol gösterin :((

yaren___38

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
11
0
16
Diğer
7 yıllık evliyim.kayınbabmgilin yanında 5 sene kadar durdum cok sorunlar yaşadım.kaynanmım yapmadıgı şey kalmadı.5sene öle gecti.sonra ayrı eve cıktık bu seferde eşimin aldattını ögrendim.epey bişlerde bunun yüzünden yaşadım.2 senedir.devam ediyoruz.cocuklarımız için ama eşim artık bu cümleyi cok sık dile getirir oldu.cocuklar olmasa ben tekde yaşarım,kendime bakabilirim,herşey cocuklarım için dio.(cocuklarını cok sever,evin eksigini koymaz,cok güzel günlerimzde oldu)ben okadar sey yasadım her türlü acılara gögüs geldim.benimde hatalarım oldu.eşim şimdi uyuyo yatmadan önce söleidgi kelimelere karşılık hiç bişey için beni cekmek zorunda deilsin kapı orda dedim.annem üvey babamsa umursamıyo beni halimi hatrımı sormaz öyle bi cıkılmaz labirentin içimdeyimki üzülmekten kafama agrılar girdi.

Eşin, ( lütfen bunu söyledigim icin kusura bakma) pislikmiş.
Nankör işte ne yaparsan yap yaranamazsın.

Canım sen nediye cekiyorsun bunu?
Cektirmis cektirecegi kadar, sen evliligini sürdürdügün
müddetcede daha cektirecek belliki.

Allah yardımcın olsun.

durummuna cok uzuldum
ama sana verebılecegım tek tesellı

benım anne ve babm öz oldugu halde arkamda degıller umursamıyorlar gebermısım ölmüşşümmm

senın anen üveymıss umursamaması normal yanı bu konuda senden kötüleride var aile yönünden sansşız olarak...

ama evlatların ııcn ayrılamamın ne demek oldugunu ben cok ıyı bılırım

RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN o kadar uzuldumkı kendımı sende gördum

kelımeler dökulmuyo sayfaya dondum kaldım ne desem boss yazıyorum gerı sılıyorum
allah yardımcın olsun canım beım

Evliliginiz uzun sure aile ile yasamak yuzunden bence bu hale gelmis.
5 yil cok uzun bir sure, ne ozel hayat kalir, ne ayri bi aile oldugunuzu anlayabilirsiniz.
Keske daha once ayri eve ciksaydiniz.

Aldatilmaya gelince keske o zamanlar affetmeseymissiniz.
Cunki affedilecek adam degilmis esin.

Bence evde gozu yok, sizi coktan gozden cikarmis.
Boyle omur mu gecer?
Cocuklariniza yazik degil mi?
Boyle mutsuz anne baba, sevgisiz ortam onlara ne verebilir?

Su hayatta kimsesi olmayipta herseyin ustesinden gelmeye,
tek basina savasmaya calisan dunya kadar kadin var,
Yeter ki icinde azim ve kendine guvenin olsun.

Bu adamdan umudunu kes bence

calışmıyorum.eşimn ailesi yüzünden kendime güvenimi yitirmişim.kendi evimde bile dışarı cıkmaya korkar olmuşuşum cesarete ihtiyacım var.

konu sahibi arkadaşım nerede yaşıyorsun köydemi kenttemi, sosyal çevren var mı yaşın kaç, kardeşlerin hala dayı teyze amca varmı onlarla ilişkilerin nasıl destek olan birileri var mı yani? eğitim durumun nedir? bunlara göre daha net fikirler verebiliriz.

annesi olmayanın kimsesi olmıyomuş canım benim 24 yaşındayım.merkezde oturuyorum

oyyyyyyyy şimdi benim gözleri sebile döndürdün. evet demekki hayat bu kadar da acımasız annesi olmayanın kimsesi yok ama sende annesin evlatlarının tek varlığı sensin. o yüzden kendini toparlayıp akıllı kararlar alman lazım 24 yaşındaki insan gençtir. dik durur hayatın acımazlığına karşı sen de öyle olmak zorundasın. eşinden ayrıl falan diyeymem siz toplamda 2 senelik evli sayılırsınız. 5 seneyi sayma bence. şimdiii. bence eşine karşı herzaman güleryüzlü ve iyi tavırlarla yaklaşsan hani elbette yapıyorsundur ama dozunu arttırsan belki şu sertliklerinden vazgeçip düzelirmi tabi u dediğimi uygulamak için evliya gibi bir sabra ve kocaman bir zaman ihtiyacın var..

Canım yaşın daha genç.
Çalışıp, kendi ayakların üzerinde durabilirsin.
Kimseye ihtiyacın olmadan çocuklarınada bakabilirsin.
Eğer o adamla yaşamak istemiyorsan bir an önce kendini toparlayıp birşeyler yapmaya başlayabilirsin.

Eşin çocuklar ne olacak diyor ama çocuklarını düşünen bir adam çocuklarının annesini aldatmaz zaten.
Mutsuz huzursuz bir ortamda yaşayıp çocuk büyüteceğinize koşulları ayarlayıp başka bir hayat kurabilirsiniz ikinizde.

Allah yardimcin olsun sana sabir ve umut versin esinede vicdan ......
canim anladigim kadariyla suan caresizsin cocugunu birakpi calisamazsin calissan zaten ne is yapicaksin insanlar hep uc uc der kimse kon demez kimse kimseninde ne yasadigini bilmez suan bayragi acip yasasin ozgurlk dedikten sonraki yasicaklarin bence suan yasadiklarindan daha agir olucaktir.
o yuzden sen duaya saril allaha sigin kendini uzup yipratma cokda irdeleme esini o yokmus gibi davran hesapda sorma birazda boyle dene uzerine gitmeden onu onemsemeden bakalim sonuc ne olucak.
ama esin gelmeden birazda suslen kenin icin ama
biraz salmis yasam eneerjin yok olmus gordum seni sonra yasini okudum ve dahada uzuldum bunu yapma kendine yuce rabbin verdigi bedene sahip cikip iyi bakmak zorundasin tabii ruhunada o yuzden bu geceden itibaren kendine daha bi bakim yap ozen goster
birde boyle dene bakalim
al cocuklarini dolasmaya cik parklara git onlarla evde dusunup dusunup kafayida yeme
suan yapicak baska biseyin yoksa oldugun yasami en guzel hale getirerek yasa
ve allaha sigin sana yardim edicektir...................

arkadaşlar inanın yazıp yazıp geri siliyorum ne düşünecemi şaşırdım.2 tane dünya tatlısı cocuklarım var.görenler ikiz sanıyo.rabbim herşeyin hayırlısnı versin hakkımızda.bi yandan annesizligi tattım.babam vardı ama ha varlıgı ha yoklugu öleydi.cocuklarımda öle olsun istemiyorum.bi yandanda bu evlilik için neler yaptım artık içimden gelmiyor hiç birşey.karmakarışıgım.(

insanın eli ayağı tutmaz oluyor keyifsiken anlıyorum sizi. tabi bizim içinde akıl vermek kolay oluyor ama bence şuan için boşanmanın dışında evliliğini iyiye götürecek davranışlara yönelmelisi boşverirsen olanine sana olacak. en iyi biraz sıkı tut bu evreleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…