bana bir akıl bir yol gösterin :((

yasamin zor ama guzel olan yonlerni dusun hep , cocuklarini onlara sahip cikman gerektigini
sen simdi ikiz gibi diosun onlar arka arkaya senide bedeninide ruhunuda yormustur o aradada vicdan konusunda zayif olan esinde uzerine gelmis
silkelen kendine gel bende varim de yasamda
bak kendine esinle ilk bulusmaya gittigin zamanlari dusun nasil suslenip puslendigini simdiki ruh haline bak sonuna kadar haklisinnnnnnnnnn ama madem suan cozum yokk o zaman sende kendinle ilgilenmeye basla
hep ayni seyleri dusunme
fare gibi labirentte donup durma kendi imkanlarinla evinin icinde kendine bi dunya yarat
sen boyle olursan cocuklarinada bisey veremezsin
kendini gelistirmeye calis
hergun yeni bi seyler ogren
ve bunlari cocuklarina ver

haklsısn idilga aslında hep ne yaparsa yapsın artık diorum senin dedgin gibi.cocuklarımla zaman geciyorum.ama söleidkleri duyunca tekrar başa dönüyorum canımı okadar yakıyoki sevmek zorunda deil ama saygıda duymaz oldu

ona cumle kurma firsati verme o zaman cnmm
diyorum ya yokmus gobo davran
o seni psikolojik olarak bitirmek istiyo zaten ve basaricak boyle giderse snede kararini ver kendim ve cocuklarim icin yasamimi mutlu kilmaliyim de ve oyle yasa evinde kendin ic huzurunu yakala oncelikle sonra o huzuru cocuklarina evine yansit
cik dolas cocuklarinla
o biseyler soylicegi zaman baska bisey dusun dua et icinden duyma onu
ya sabir
de ve kendine bak biraaz

hakedene hakkettiği kadar değer vereceksiniz siz bunu eşinizde aşalı çok olmuş yüz bulmuş

24 yaşındasınız 5 sene aileyle oturmuşsunuz sorunlarınız olmuş 2 çocuk sahibisiniz çalışmıyorsunuz aldatılmışsınız

eşinin hakaretlerine maruz kalıyorsunuz paşamız diyor ki çocuklarım için seninleyim

bunu cümleyi senin kurman gerekirken o kuruyor olaya bak

kendini toparla arkanda ailen olmadığını bildiği için sana böyle davranıyor

biliyorki kendine de güvenmiyorsun çekip gidemezsin eşine mecbursun daha çok üstüne geliyor

çocuklarının yaşı kaç bilmiyorum ama çalışmayı dene yaşın küçük daha

çalışamazsan bile bi şekilde para biriktirmeye bak çünkü eşin vicdansız üzgünüm ama yarın öbür evliliğin daha kötüye gidebilir en azından kendini garanti altına almaya bak

Allah yardımcın olsun

eşine sinir oldum pişkinlik yüzsüzlük ancak bu kadar olabilir hem seni aldatmış hem de çocuklar için yanındayım diyebilecek kadar arsızbence sahipsiz olduğun ve çalışmadığın için kocan bu kadar rahat konuşuyor.şartların müsaitse işe gir çalış yada eşinden gizli para biriktir canım kocan hiç güven vermiyor ilerde boşanma durumunuz olursa elinde paran yada bir işin olsun çaresiz kalma kendini yavaş yavaş garantiye almaya çalış aklıma bunlar geliyor Allah yardımcın olsun canım

Ben de Mihriban gibi düşündüm,
eşiniz nasıl olsa gidecek yeri yok diye düşünüyor

Gözünüzü karartıp gidin!

calışmıyorum.eşimn ailesi yüzünden kendime güvenimi yitirmişim.kendi evimde bile dışarı cıkmaya korkar olmuşuşum cesarete ihtiyacım var.

Allah yardımcın olsun.Daha çok gençsin,kendini bırakma,hayatını yeniden düzenlemeye çalış.

İlk 5 seneniz evlilik gibi geçmemiştir sanıyorum.Zaten çocuk sayılırmışsın,iyice ezmişlerdir seni.
O yılları saymayıp bir sünger çekmeye çalış.Unutmak zordur evet ama oralara takılı kalırsan hep mutsuz olursun.

Artık kendi evindesin,kendi düzenini kur.Dışarıya açıl,komşular,arkadaşlar edin.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama eşinden her ay düzenli bir para isteyebilirsin.
Böylece,mutfak masrafından ayırdığını biriktirir veya kendine,gezmeye ayırırsın.
Büyük çocuğun 3 yaşından büyükse yuvaya yazdırabilirsin.
Bu durumda,çocuklar okula başlayana kadar idare edip,güç kazanmak mümkün.

Veya eşine boşanmak istediğini ama nafaka vermesi gerektiğini söyleyebilirsin.Çocukları istediği zaman görür,tatillerde yanına alabilir.

ahhh ahh bu sadece erkekler için geçerli değil. kadın erkek farketmez senin zayıf bir yönünü gördüler mi onun üzerinden seni vurmayı çok iyi bilirler.şimdi bu kızcağızın annesi yok diye diğer akrabaları sahip çıkamaz mı soramaz mı bir gün kızım bir derdin var mıdır diye.
Bu durumda yapacak tek şey 3 maymunu oynayıp çocuklarının büyümesini beklemek.madem çocukları için duruyormuş yanında dursun o zaman. sen de kendini yeterince güçlü hissedene kadar onla kalırsın. zaman neyi gösterir bilemezsin.Allah yardımcın olsun canım.

arkadaşlar yorumlarınız benim için cok degerli hepinize teşekkür ederim.insan içindeyken sıkıntının pek bişeyin farkında olmuyo.tabiri caizse silkelendim kendime geldim.herşeyden önce yavrularım var.seven sever sevmeyenede yol acık demi kızlaar.gitmek istiyosan yol acık dedim,ama ben evimde oturacagım dedim.calışmak zormuş felan filan dedi,ozaman gelirse güçlü olma zamanı ayaktadurma zamanı dedim.hiç bişey diyemedi.dediniz gibi gücsüz görüyo daha cok üstüme geliyo

yasadiklarina cok üzüldüm,esinede cok kizdim
kendine güvenini,cesaretini asla yitirme.silkelen ve kendine güvenini geri kazanmaya bak.kimseden fayda yok inan su dünyada.tirnagin varsa basini kasirsin.
en yakinindan bile fayda yok.
cocuklarin cok kücük degilse bi is bul ve gir.sonra zamanla cesaretin kendiliginden yavas yavas gelir.

allah sana güc ve kuvvet versin.insallah hersey yoluna girer.

Son düzenleme:

dik olduğunu gördüğü iyi olmuş... inşalalh hersey yoluna girer.. inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…