• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl lazım :(

ladysleon

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
11
0
6
35
İstanbul
Kızlar bir adam var ve benden ondan fena halde hoslanıyorum.. Bunun neresi kotu diceksiniz konuya giriyorum adam cilgin zengin yakisikli ve etrafinda zilyon tane kadin var agzindan cikicak tek kelimeye bakan ve dogal olarak ki bunu kendiside acikca beyan ediyo tek gecelik iliski adamiyim aksi olmaz hic bi kadin beni cekemez ickkim kumarim kadinim var ve aldatirim her daim diyo ben iki kez gorusurum sonraki gorusmeler kadinin kadinligini kullanabilmesine bagli diyo yani acikcasi surekli iliski yasamam diyor.. :( ama ben bu adam surekli yanimda olsun hayatimda olsun benle ilgilensin istiyorum yani duzenli sevgili olsun istiyorum ama imkansiz gibi gozukuyo carsamba bi yemege cikicaz ve ben sonumm diger kadinlar gibi olsun istemiyorum bu adan ters yapmaya da gelmez cunku secenegi cok ugrasmaz yaa nolur yardimm napicam bennn bi akil verin nasil etkilerim nasil kendi safhima cekebilirim ilgisini bu adamin??? :(

Kızlar bir adam var ve benden ondan fena halde hoslanıyorum.. Bunun neresi kotu diceksiniz konuya giriyorum adam cilgin zengin yakisikli ve etrafinda zilyon tane kadin var agzindan cikicak tek kelimeye bakan ve dogal olarak ki bunu kendiside acikca beyan ediyo tek gecelik iliski adamiyim aksi olmaz hic bi kadin beni cekemez ickkim kumarim kadinim var ve aldatirim her daim diyo ben iki kez gorusurum sonraki gorusmeler kadinin kadinligini kullanabilmesine bagli diyo yani acikcasi surekli iliski yasamam diyor.. :( ama ben bu adam surekli yanimda olsun hayatimda olsun benle ilgilensin istiyorum yani duzenli sevgili olsun istiyorum ama imkansiz gibi gozukuyo carsamba bi yemege cikicaz ve ben sonumm diger kadinlar gibi olsun istemiyorum bu adan ters yapmaya da gelmez cunku secenegi cok ugrasmaz yaa nolur yardimm napicam bennn bi akil verin nasil etkilerim nasil kendi safhima cekebilirim ilgisini bu adamin??? :(

ölee geçerkenn gördümm konunuda yazmadann edemedinmm kesinlikklee taviz vermemm ben olsamm kendi agzıyla söylemişş amacının kullanmakk oldugunuu aşkından ölsen ne olacakk huyluu huyundann vazgeçmezz bendenn sana tavsiyee yakmaa kendinii ama görüyorum ki kaptırmışsınnn ne desekk boşş.... :34:

Zorla güzellik olmaz canım,kendi safına çekme düşünceni bir kenara koy
Kendi safına çeksen dahi böyle bir adamdan koca olmaz.
Adam açıkca söylemiş siz hala kendi safınıza çekme derdindesiniz.
Bence nasıl kendime bağlarımdan önce bu adamdan nasıl kurtulurum diye düşünün.
İki günlük ilişki için kendinizi heba etmeyin.

Böyle bir adamla yemeğe çıkacaksın sonra neyapacaksınız merak ettim?
yani adam kıslarla sadece cinsellik anlamında görüşüyormuş ya
Sizde yemek sonrası aynısınımı yapacaksınız.

Böyle bi adamı kendi safına çekemezsin.
Ya da çekersinde, 1 geceliğine olur o da.

Sana bu denli açık konuşan adamla görüşmen ve hala onunla bişeyler düşünmen saçmalık.

Meryem Uzerli - Can Ateş ilişkisi aklıma gelsi birden.

Onu degistirebilcegini düsünüyorsan bu fikri aklindan sil. Adam herseyi acik acik anlatmis.
Bence his görüsmeyede gitme. Olan sana olur..

Kusura bakma da arkadasim sen belani ariyorsun :53:
herkes ister oyle buyuk askla evlenmek ama birazda mantik lazim

Davul bile dengi dengine

diyelimki bu adam seni hayatina soktu evlendin fln

etrafindaki zilyon tane kadina tahammul edecenmi

eeeee adam zengin etrafindan eksik olmaz kadinlar kizlar

Biz kadinlar neden hep duygalarla hareket ederiz anlamiyorum
biraz MANTİK cokmu zor:20:

Ya simdi bu tarz adamlar birden degisebiliyoda acaba o umut var midir diye dusunmek istiyorum.. Evet yemek sonrasi benide diger kizlarla yaptigi gibi boyuta suruklemek isticek ve benn evet desem tek gecelik oldugumla kalicam hayir desem belki bidaha hic onunla yanyana gelemicem.. Sadece onu bu fikrini degistirebilir miyim nasil ilgisini ceker nasil farkli bi adam yapabilirim onu can damarindan vurucak ince bi taktik bilen yokmu :(

Böyle kendini bilmez adamlar yok mu beji çileden çıkartıyorlar...
Bence direkt kaç! Ama illa bir uğraş göstereyim diyorsan böyle tipler ilgileneni değil aksine kendisini umursamayan kadınları farklı görür.
Madem kaçacaksın güzel kaç bari yemeğe hiç haber vermeden gitmeyin. EKİN! :D Eğer bir ihtimal sorarsa niye gelmedin işim vardı unutmuşum deyin. Büyük ihtimalle buna sinirlenecek bir tip gibi görünüyor. Ama sizin son lafınız bu olsun bir daha cevap vermeyin.
İşte böylece ilgisini çekersiniz. :)

Ya simdi bu tarz adamlar birden degisebiliyoda acaba o umut var midir diye dusunmek istiyorum.. Evet yemek sonrasi benide diger kizlarla yaptigi gibi boyuta suruklemek isticek ve benn evet desem tek gecelik oldugumla kalicam hayir desem belki bidaha hic onunla yanyana gelemicem.. Sadece onu bu fikrini degistirebilir miyim nasil ilgisini ceker nasil farkli bi adam yapabilirim onu can damarindan vurucak ince bi taktik bilen yokmu :(

Evet değişir bir gecelik değişir sonra özüne döner.
siz şu yazdıklarınızı sakince okudunuzmu.
Elin adamıyla bir daha yan yana olamam diye bir gecelik ilişkiyi dahi düşünüyomusun.

Siz bence o adamın değiişimini beklemeden kendiniz değişmeye bakın.
Yoksa sonunuzu ben dahi düşünemiyorum

Guzel taktik ama bu defada elde etmek icin hirs yapar ve bi inat konusu olursam nolucak erkekler boyledir bilirsiniz elde edene kdr gercekten istiyolarsa ellerinden ne geliosa yaparlar.. Aslinda bu adam randevuya gelmedigimde cok umursicak bi adamda deil tur ki gitmedim ve sordu ben ona bole bi cvp versem iyi baska zmn oyleyse der gecer ha yok hic tepki vermezse ve aradan biraz zmn gectikten sonra goruscektik gelmedin ben napim derse fln umursamaz bi tavirla yani offf iyice bulandi aklim.. Ben bole tiplere firsat vericek bi insan deilim aslindada hoslaniorum napim :/

Tam olarak ne istediğinizden emin misiniz? Adam açıkca içkim, kumarım var, kadın dediğin tek gecelik eğlence benim için diyor, siz bu adamın nesinden etkileniyorsunuz? Adam bir boğa değil, siz rodeocu değilsiniz. Azgın boğanın üstünde en uzun süre oturanın ödülü ne olacak sanıyorsunuz ki? Sonuçta hayvanın üstünden düşmek, boynuz ve toynak darbelerine maruz kalmak, ciddi biçimde yaralanmak var.

öyle bir taktik yok canım ya.sen kararlısın o yemeğe çıkacaksın madem.yapacağın tek şey saçma olmamakla birlikte beklediği şeyleri yapmamak hatta tam tersini yapmak.mesela en başta hesap ödetme! kısacası adama ''bana ne senin parandan etrafındaki zilyon tane kadından ben senle ilgileniyorum ama senin içinde ölüp gebermiyorum bilesin.azıcık canımı sıkarsan bırak tek geceyi tek yemeklik olursun benim için'' mesajını net vermen gerek.ama görüyorum ki fazla heycanlısın.başarabilirmisin bilemem.aslında doğal olmak en iyisidir.olacağı varsa olur.olmazsada salla gitsin. :37:

Ya zaten ortada kaybedecek hiçbir şeyiniz yok ki. Böyle bir tipi kazansanız ne olacak kaybetseniz ne olacak. Prensiplerin dogrusunda kafana göre takıl doğal ol. Dediginiz doğruysa zaten etrafında yapay kadın kaynıyordur. Çok sıkma senin kaybedecek hiçbir şeyin yok bunu düşün ve rahat ol. :)

Ya yemege cikmak konusunda kararsizim aslinda.. Simdi hesabi ben odemeye kalkarsam ayni anda beni elinin tersiyle carpip cama yapistirmasi bir olur :) cunku bu ole hesabi odemeye yeltenebilicem bi adam degil yaptirmaz.. Etrafindaki kadinlarin cogu zengin kadinlar ztn cogu bole bogazda yalida oturan sirf degisiklik olsun diye yemege alisverise bikac saatligine yurtdisina giden kadinlar bu konudada sansim zayif biraz ole hesap atraksiyonuyla etkileyemem dedigim gibi tokadi yedigimle kalir bide kadina siddet ornegi olurum :)) baska bi yolu olmali ama ne :/

Ben zaten istesemde yapmaxik olamam etrafimdaki erkekler genelde hep dobraligimdan ve dogalligimdan etkilenirler ztn.. Onda sorun yok amacim kendimi kullandirmak degil tek gecelik olmayi kabullensem isin icinden cikicak mantikli bi fikrim olsa zaten buraya forum konusu acip sizden akil istemem kizlar salak degilim kendimi gonullu olarak kullandirmak isticek kdr sadece hoslandigim ve elde etmek istedigim bi adami nasil etkilerim diye soruyorum :(

Boğazda oturan kadınların üç memesi mi var?
Bir bayanın en çok düştüğü hata kendisini başka bayanlarla kıyaslamak. Şansınız onlar kadar var hatta doğru adımlar atarsanız onlardan daha yüksek.
Ama şuna dikkat çekmek istiyorum sonuç kısmında üzülme payınız fazla bunun farkında mısınız? İlk önce şunu düşünün değer mi bu adam için onca çabanız? :/

Adam kendini biliyor, dürüstlüğünü tebrik etmek lazım. Bunları duyup ta peşine gidecek kadına hükmü bellidir zaten. Bazı insanlar düzenli ilişkilere ya da evliliğe uygun değildir, adam bunu biliyor ve seni uyarıyor. Bence hiç görüşme, Türk filmi değil bu, yıldırım aşkı ve tövbekar adam bekleme çok üzülürsün sonra

Adamın bu düşüncelerini nereden biliyorsunuz? Eğer bunları kendisi direkt olarak size söylediyse zaten adam yolunu yapmış.
Sizi de nasıl gördüğü belli.
Ayrıca böyle ahlak yoksunu,karaktersiz bir adam sizi sevse ne olur sevmese ne olur.
bence adamı nasıl etkilerim diye değil bu adamın etkisinden nasıl kurtulurum diye düşünün.
Adam doğru bir tercih gibi durmuyor çünkü.

Back
X