• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl lazım :(

Ya simdi bu tarz adamlar birden degisebiliyoda acaba o umut var midir diye dusunmek istiyorum.. Evet yemek sonrasi benide diger kizlarla yaptigi gibi boyuta suruklemek isticek ve benn evet desem tek gecelik oldugumla kalicam hayir desem belki bidaha hic onunla yanyana gelemicem.. Sadece onu bu fikrini degistirebilir miyim nasil ilgisini ceker nasil farkli bi adam yapabilirim onu can damarindan vurucak ince bi taktik bilen yokmu :(

herşeyi bilerek görerek hala bu mantıkla düşünmeniz şaşırtıcı.. anladığım kadarıyla siz hollywood filmlerinde olan sıradışı aşk filmleri çevirmek istiyorsunuz.. ama bu olacak iş değil...kendinizin diğer kızlardan farklı olduğunu düşünüp onu etkilemeye çalışmak sadece sizi üzecektir emin olun..

aklıma kasımda aşk başkadır filmi geldi bi an.. yakışıklı işkolilk bir adam sıradışı bir kadına aşık olmuştu....ama bunlar sadece fimlerde oluyo..

bu devirde hakkatten bu konu , böyle bir içerik , bu istek , elde olan erkek

bazı kadınlar gercekten akılsız

Ya simdi bu tarz adamlar birden degisebiliyoda acaba o umut var midir diye dusunmek istiyorum.. Evet yemek sonrasi benide diger kizlarla yaptigi gibi boyuta suruklemek isticek ve benn evet desem tek gecelik oldugumla kalicam hayir desem belki bidaha hic onunla yanyana gelemicem.. Sadece onu bu fikrini degistirebilir miyim nasil ilgisini ceker nasil farkli bi adam yapabilirim onu can damarindan vurucak ince bi taktik bilen yokmu :(

Ne taktiği güzelim,sen kaç yaşındasın.Adam sana açık açık demiş.Zaten ne kadar kötü huy varsa kendisinde mevcut.Bir erkek,bir kıza tüm kötü huylarını söylediği,ben bir gecelik aşk yaşarım dediği halde onunla yemeğe çıkan kıza hangi gözle baktığı bellidir.Bu zihniyetteki bir erkeğe,kadını aşağılık bir mahluk olarak gören,kendini yetiştirememiş,birlikteliğin paylaşmanın ne olduğunu öğrenememiş,kötü karakterini matah birşeymiş gibi anlatan erkeğe,değil gönlümü tırnağımın ucunu vermem.Benimle de bu şekilde konuşamaz,konuştuğu an yol veririm gider.

eski türk filmlerinde kaldı onlar canım zengin adam fakir ama marur kıza aşık oldu tövbe ettiler falan bunlar peri masalı artık gerçek hayatta playboy lar var kızların biri gitsin biri gelsin ver allahım ver ben yoluma bakarım zevkime bakarım dünyası artık bu adamların düşüncesi sen aç sürekli o filmleri izle değişirse oradaki gibi bir mucize olur çapkın zengin beyimiz sana aşık olup tövbe eder bakarsın

guzel taktik ama bu defada elde etmek icin hirs yapar ve bi inat konusu olursam nolucak erkekler boyledir bilirsiniz elde edene kdr gercekten istiyolarsa ellerinden ne geliosa yaparlar.. Aslinda bu adam randevuya gelmedigimde cok umursicak bi adamda deil tur ki gitmedim ve sordu ben ona bole bi cvp versem iyi baska zmn oyleyse der gecer ha yok hic tepki vermezse ve aradan biraz zmn gectikten sonra goruscektik gelmedin ben napim derse fln umursamaz bi tavirla yani offf iyice bulandi aklim.. Ben bole tiplere firsat vericek bi insan deilim aslindada hoslaniorum napim :/

canım bence sen biraz daha türk filmi izle sorunun cevabı orada gizli gibi ::46:

Sadece Kaçan Kovalanır diyorum sana.... :ssz: taviz verme kaçarsan kovalar diğerleri gibi olma farklı ol.!

Bu adami elde edeceksinizde ne olacak ki? Ha diyelimki tutuldu size bi ask basladi, nekadar sürecek ? Huylu huyundan vazgecmez, eninde sonunda kürkcü dükkanina döner, yani onun icine düsen kadinlara, eee size ne olacak ozaman? Sizin hayatiniz bunlari bilerek göze aliyosaniz buyrun sizin seciminiz, amaaglanmayin sonra...Kendi düsen aglamaz derler... Haaa bide yemege cikayim sonra evime döneyim diyosunuz yaaaa, o adam anlattiginiz gibise ve sizde ondan hoslaniyosunuz, emin olun öyle bi davranirki size ve gece onun evinde biter...Sonuc= Adamin Koleksiyonunda bi koklanmis Gül daha....

Hayır adam en azından dürüst
Baştan söylemiş

Sen hala yemeğe gitmeyi düşünüyosan, o dediklerini kabul ediyosun demektir
Şimdiden geçmişler olsun

Valla böyle adamı dilinin ucunda amuda kalksan etkileyebilirsin desem yapacak mısın ?

Bu adam kamasutra tekniklerinin bilmem kaçıncı boyutunda sevişe sevişe pozisyon bırakmamıştır..Onun ilgisini çekebileceğin tek yer yatak odasıdır..Açık açık ifade etmiş zaten..

Madem sormuşsun biz daha açık ifade edelim...UZAK DUR !

Yazdıkları dön tekrar bir oku derim.

Adam sana açık açık söylemiş bazı şeyleri ve sen hala onunla yemeğe gideceğim diyorsun.

Git bakalım sen yemek yersin belki ama adam da senin ömrünün geri kalanını yer.

Yazdıkları dön tekrar bir oku derim.

Adam sana açık açık söylemiş bazı şeyleri ve sen hala onunla yemeğe gideceğim diyorsun.

Git bakalım sen yemek yersin belki ama adam da senin ömrünün geri kalanını yer.

Adam demiş ki ben Nuri Alço'yum ama gazoza gerek duymuyorum
Açıkça söylüyorum

Bu arkadaşta olsun, bende senin için Müjde Ar olurum Nuri'm demiş sanırım

hep aynı hikaye. Kişiler farklı :ssz:
Ben olsam hiç gitmezdim .
Ya da öyle bir akıllı davranırdım ki.
Aşık olmayacak erkek yoktur bence.
Aşık edemeyen kadın vardır.

evının erkegı,cocuklarının babası olabilecek adam ıcın ugras..
senın ne ısın var elın playboy özentısıyle..
onda zaten senden zılyon tane varmış..
bozdurup bozdurup harcar valla senı..

Bazıları adama yüklenmiş ama ben sadece helal olsun diyorum. Adam çıkıp delikanlı gibi niyetini açık açık söylemiş. Seni seviyorum diyipte amacına ulaştıktan sonra bırakıp giden adamlara ne demeli asıl...

Canim yemege git ama olabildigince ilgisiz davran. Kucumser ol alakasiz ol. Belki kendine kolay kapilmayan bir bayan gorunce hirslanip elde etmeye calisabilir. Ama kari kiz meraklisi biri neden bu kadar ilgini cekti ki ise yaramaz bu soyleyim. Sen yine de bir gorus en son kararini o zaman ver.

Back
X