Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogallik gercekten tutmuyor sonsuzluk_.
Eskiden ulasilmazi oynadigimdan erkekleri korkuttugumu söylerlerdi bende biraktim dedim busefer biraz daha farkli ol soguk olma ama oda olmuyor.Ilk defa özgüvenimi yitirdim.Aslinda sosyal bir kizim ve pekte utangac degilim sadece biraz sakin bir tipim ve bu gönül isleride biraz tecrübesizim.Cokmu yüzveriyorum bilmiyorum.
Cevaplariniz icinde simdiden cok tesekkür ediyorum.
Iste o bana düsen meselede sinifta kaliyorum hep:-(.Mesela tanistigim begendigim biri var ve benden numarami istedi veya bulusmak istedi neyapayim.kimileri kabul et kimileri beklet süründür diyor nasil davranayim? bazen safligim tutuyor iste diyorum belki kaderin budur sans ver ama elde var yine hüzün ve hayal kirikligi.
Ben insanlari hic kücümsemedim ama benden cok konuda daha az vasifli, daha az güzel kizlarin bile sevgilileri var ve beni kücümser hale geliyorlar ya iste bu benim zoruma gidiyor.
Benim hayelim hep dogru kisiyle tanisip evlenmekti öyle sevgili delisi biri olmadim hic ama artik canima tak etti.sizlerin tecrübeleri bana yol gösterecek Insallah.
kendimi cok kötü hissediyorum Ablalarim, kardeslerim.Yasim 22 cok iyi bir ünide okuyorum ve güzel bebek gibi bir kiz oldugumu söylerler ve cevrem herkes tarafindan begenilirim.Ama bugüne kadar cikma teklif eden olmadi.Flörtlerimde is nezaman is ciddiye binse ve ben yelkenleri suya indirsem kaciyorlar.nerde hata yapiyorum.cevrem beni ideal gelin olarak tanimliyor ama ogullarina gelince begenmiyorlar.Fazlami safim,sIkIcIyIm bilmiyorum.Artik herkesin neden sevgilin yok sorusuna cevap yetistiremiyorum. erkeklere nasil davranmaliyim? Ve sorun bendemi.
Ne olur yorumlarinizi eksik etmeyin.
Iste o bana düsen meselede sinifta kaliyorum hep:-(.Mesela tanistigim begendigim biri var ve benden numarami istedi veya bulusmak istedi neyapayim.kimileri kabul et kimileri beklet süründür diyor nasil davranayim? bazen safligim tutuyor iste diyorum belki kaderin budur sans ver ama elde var yine hüzün ve hayal kirikligi.
Ben insanlari hic kücümsemedim ama benden cok konuda daha az vasifli, daha az güzel kizlarin bile sevgilileri var ve beni kücümser hale geliyorlar ya iste bu benim zoruma gidiyor.
Benim hayelim hep dogru kisiyle tanisip evlenmekti öyle sevgili delisi biri olmadim hic ama artik canima tak etti.sizlerin tecrübeleri bana yol gösterecek Insallah.
Gençsen, güzelsen, herkes seni parmakla gösteriyorsa mutlaka ilgi çekersin
Kendinde ara bişiler
Fazla mı soğuksun acaba?
Sadece kızlar tarafından mı beğeniliyorsun hani yanaşmaktan bahsetmiyorum ama bi erkeğin dönüp bir daha baktığı cinsten misin?
Hiç mi tanışmak isteyen yok?
Garip açıkçası..
Güzelsen nasıl dikkat, ilgi çekemiyorsun anlamadım ben...
Güzel olduğunu söyleyen sadece annen, baban, akraban mı?
Ben de çok beğenilen bir kızım, oldukça güzel olduğumu düşünüyorum kendim de ama aşk konusunda hiç yüzüm gülmemiştir. Amaa her zaman ilgi çekerim ve bu sayede doyuyorum diyebilirim. Hayatımda bir olmasa da beğenildiğimi bilmek huzur ve güven veriyor. Sende böyle değil mi?
Valla mesele ilgi cekmek degil aslinda benim icin.Yeterince ilgi cekiyorum begeniliyorum, benden söz ediliyor ama sadece hic bir sekilde tik yok anliyacagin canim.Bu zamana kadar niye bir sevgilim yok onu bulmaya calisiyorum.hani insanin kendi kismetini tepmesi diye birsey varya.
Forumdaki arkadaslarada kulak verdikleri icin tesekkür ediyorum.Insallah bu gönül islerinde bende bir seyler ögrenecegim.