• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akil verin Allah Askina

Sanırım güzelin şansı olmaz sözü sende geçerli. Bende senin gibiydim en sonunda oldu bir ilişkim Allah düşmanımın başına vermesin ama. Şimdi başkasıyla sözlüyüm bir yerden geliyor işte kısmetindeyse. Biraz ulaşılmazı oyna böyle ileriki yaşlarda aslında taktik oyunlar falan cazip gelmiyor en doğal haliyle sevmek-sevilmek istiyorsun ama tutmuyor nedense. Erkeklere seni elde ettiklerini hissettirmeyeceksin. onların derdi enerji harcamak kaçan kovalanıyor maalesef

ister dunya guzeli ol istersen cok cirkin
baht kader kismet ile bunlarin alakasi yok.

Dogallik gercekten tutmuyor sonsuzluk_.
Eskiden ulasilmazi oynadigimdan erkekleri korkuttugumu söylerlerdi bende biraktim dedim busefer biraz daha farkli ol soguk olma ama oda olmuyor.Ilk defa özgüvenimi yitirdim.Aslinda sosyal bir kizim ve pekte utangac degilim sadece biraz sakin bir tipim ve bu gönül isleride biraz tecrübesizim.Cokmu yüzveriyorum bilmiyorum.
Cevaplariniz icinde simdiden cok tesekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Dogallik gercekten tutmuyor sonsuzluk_.
Eskiden ulasilmazi oynadigimdan erkekleri korkuttugumu söylerlerdi bende biraktim dedim busefer biraz daha farkli ol soguk olma ama oda olmuyor.Ilk defa özgüvenimi yitirdim.Aslinda sosyal bir kizim ve pekte utangac degilim sadece biraz sakin bir tipim ve bu gönül isleride biraz tecrübesizim.Cokmu yüzveriyorum bilmiyorum.
Cevaplariniz icinde simdiden cok tesekkür ediyorum.

Evet soğuk ciddi havalar ilk etapta teklif aşamasında erkekleri düşündürür. Ama benim anlatmak istediğim ilişki başladıktan sonra mesela çoğu normal erkek arkadaşımdan duyduğum "neden böyle davranıyor, onu çözemiyorum, birgün soğuk birgün sıcak" ve anladım ki erkekler kafalarını kurcalayan onları düşündüren kızlara aşık oluyorlar ve ilerleyen safhalarda da , asla onu tam sevdiğini göstermemek gerek. Bir ilişkim olmuştu ve aynen böyle davranıyordum gerçekten deli-divane olmuştu. Ama ne zamanki doğallıktan yana oldum kendimi bıraktım sevgimi gösterdim kendimi tam teslim ettim işte o zaman herşey değişti. 1,5 yıl sonra bitirdi. Ben 23 yaşımdayım senin gibi yakınırdım herşey tamam çok güzelim karakterliyim temizim masumum ee ne eksik? Anladım ki kısmet işi birazda. Bizi onunla birileri tanıştırdı sürmeyeceğine inanmıştım özgüvenimde yoktu o yüzden biter diye önemsemiyordum baktım adam canla-başla sürdürme çabasında ilişki bitti. Bak kısmetimde başkası varmış oda bana gelmedi direkt ve söz taktık. Yani sorun bende mi deme onun seni bulması kader ,ilişki başladıktan sonrasında sana iş birazda sana düşüyor.

Iste o bana düsen meselede sinifta kaliyorum hep:-(.Mesela tanistigim begendigim biri var ve benden numarami istedi veya bulusmak istedi neyapayim.kimileri kabul et kimileri beklet süründür diyor nasil davranayim? bazen safligim tutuyor iste diyorum belki kaderin budur sans ver ama elde var yine hüzün ve hayal kirikligi.
Ben insanlari hic kücümsemedim ama benden cok konuda daha az vasifli, daha az güzel kizlarin bile sevgilileri var ve beni kücümser hale geliyorlar ya iste bu benim zoruma gidiyor.

Benim hayelim hep dogru kisiyle tanisip evlenmekti öyle sevgili delisi biri olmadim hic ama artik canima tak etti.sizlerin tecrübeleri bana yol gösterecek Insallah.

Ne yazacagmı bılemıyorum.allah cırkın bahtı versin.bence acele etme.kismetde ne varsa onu yaşarsın.allah gölnne göre versin

Iste o bana düsen meselede sinifta kaliyorum hep:-(.Mesela tanistigim begendigim biri var ve benden numarami istedi veya bulusmak istedi neyapayim.kimileri kabul et kimileri beklet süründür diyor nasil davranayim? bazen safligim tutuyor iste diyorum belki kaderin budur sans ver ama elde var yine hüzün ve hayal kirikligi.
Ben insanlari hic kücümsemedim ama benden cok konuda daha az vasifli, daha az güzel kizlarin bile sevgilileri var ve beni kücümser hale geliyorlar ya iste bu benim zoruma gidiyor.

Benim hayelim hep dogru kisiyle tanisip evlenmekti öyle sevgili delisi biri olmadim hic ama artik canima tak etti.sizlerin tecrübeleri bana yol gösterecek Insallah.

Ben bu hayalle öyle bir darbe yedimki keşke diğerleri gibi yapıp tecrübe edinseydim diye çok hayıflandım. Beklet yada bekletme bu önemli değil bence burada önemli olan ilk görüşmeleri kısa tutman yüzyüze. çünkü tecrübesiz olduğundan ben gibi tıkanabilirsin karşısında heyecan yapıp saçmalıyabilirsin falan o yüzden ilk yüzyüze konuşmaları kısa tutman senin için en iyisi telde daha rahat olursun çünkü. Her aradığında açma mesela. Ve kesinlikle kaderimdir diye düşünme işte bu psikolojiyi ister istemez yansıtıyosun onlara ve buda iyi sonuçlar doğurmaz

kendimi cok kötü hissediyorum Ablalarim, kardeslerim.Yasim 22 cok iyi bir ünide okuyorum ve güzel bebek gibi bir kiz oldugumu söylerler ve cevrem herkes tarafindan begenilirim.Ama bugüne kadar cikma teklif eden olmadi.Flörtlerimde is nezaman is ciddiye binse ve ben yelkenleri suya indirsem kaciyorlar.nerde hata yapiyorum.cevrem beni ideal gelin olarak tanimliyor ama ogullarina gelince begenmiyorlar.Fazlami safim,sIkIcIyIm bilmiyorum.Artik herkesin neden sevgilin yok sorusuna cevap yetistiremiyorum. erkeklere nasil davranmaliyim? Ve sorun bendemi.

Ne olur yorumlarinizi eksik etmeyin.

Sorunun nerede olduğunu kendiniz yazmışsınız... İnsanların "Neden sevgilin yok?" sorusunu soracak kadar sizinle yüzgöz olmalarını engellerseniz, (Bu nasıl sorudur; neden yaprak sarması seviyorsunuz, gökyüzü neden mavi? kadar saçma olmasına değinmiyorum bile) size iyi niyetle yaklaşanlar için başkalarına akıl danışıp "süründür, beklet" yanıtlarıyla kafanızı allak bullak etmez, kısacası içinizden geleni yapar ve kimseyi işinize karıştırmazsanız sonuç olumsuz bile olsa "Amaan, hiç değilse içimden geleni yaptım" der, daha huzurlu hissedersiniz... İlişkilerde tek doğru yoktur, o nedenle aşkın allamesi olmaz, karşınızdaki erkeğe nasıl davranacağınızı en iyi siz bilirsiniz çünkü akıl danıştığınız kişiler ne sizin ne de muhatabınızın karakterini tam olarak bilemez... Bizim tecrübelerimiz bizim beraberliklerimizi iyi bir seviyeye getirdi ama sizin kişiliğiniz ve adaylarınız farklıdır; yorumlarımıza göre hareket etmek mide ağrısına baş ağrısı hapı kullanmaya benzer...

İçinizden geleni yapın, etki altında kalmayın, güzelliğe takılmayın... "Sizden daha az güzel yahut daha az vasfa sahip kadınlar" doğallıklarıyla o mutlu ilişkilere sahip oluyorlar... Kendilerini öyle güzel ifade ediyorlar ki sevdikleri adam onların ne kilosunu ne yolunda gitmeyen iş hayatlarını ne de selülitlerini, vs. görüyor. Bir kriz durumu yaşamıyorsunuz (kavga, ayrılık süreci, vs.) aşkı bekliyorsunuz, o nedenle zorla, öğütlerle kendinize çekemezsiniz onu, o sizin kapınızı çalar ancak, yeter ki onu kendi güzel duygularınızla buyur etmeyi bilin çünkü kalp, aşk, hayat size ait... :38:

siz içinizden gediği gibi davranmıyorsunuz anlaşılan ,
neden başkalarına kabul ediyimmi etmiyimmi diye soruluki , senin bileceğin iş o , elaleme ne ?
o benden daha az vasıflı , yok şöle böle diye başlayan bir ilişki de zaten yürümez ,
ilişkide vasıflar değil , kalpler karakterler yarışır, önce bunu kanıksayın ...
belkide kendinizin de dediği gibi sıkıcı da olabilirsiniz kendinizi kastığınız için..
rahat olun , içinizden geldiği gibi konuşun , davranın , olursa olur olmazsa olmaz ..
vasıf vs.. bilmem ne gibi kıstaslarda da bulunmayın , öle olursa herkesin muhakka bir eksiği vardır...
önce arkadaş gibi konuşmayı deneyin, direk biz sevgili olacağız diye başkarsanız işe zaten kasılmamanız imkansız ...
karşınızdaki kişiyi potansiyel sevgili değil de bir arkadaş gibi görüp , kıyaslamalara , vasıf iş güç gibi kıstaslarda da bulumayın ... ben sadece bunu söyleyebilirim ..

Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkürler.Inanin ailenin tek cocugu oldugum icin acilacagim ve güvenebilecegim bir ablam yoktu.Herkestende akil almak pek ise yaramiyor.
Evet haklisiniz dogallik en dogrusu ama insan bazen cevreninde etkisiyle böyke sacmalayabiliyor:-)
Vasif konusuna gelince demek istedigim biri(arkadas, tanidik akraba vesaire) geliyor belki hayatindan sevgili edinmekten baska bir is basaramamis kizlar( yanlis anlamayin ablalarim hicbirzaman insanlari kücük görmedim) kalkip sizi durduk yere igneliyor.Ve bu durumda insanin kendine sacmada olsa bu sorulari sormasini sagliyor.Bende diyorum acaba nerde hata yapiyorum.
Hani evet gencim, güzelim herkes beni parmakla gösteriyor ama neden bugüne kadar kimsenin ilgisini cekmiyorum,cekincede baslamiyor birseyler?.Acaba lesbiyenmisin diyen oldu bana.(bunu söyleyenler tahsilli ,kültürlü insanlar sözde).Zoruma gittigi icin sizlerle paylasmak istedim.

canım üniversitede genellikle erkekler deneyimlerine deneyim katmak peşindedirler. sen ciddi bir tipsen, onların isteklerine karşılık veremeyeceğini düşünüyor olabilirler. bunu anlayınca uzaklaşabilirler.

ayrıca dikkat çekecek kadar güzelsen korkabilirler. kıskanabilirler. güçsüz hissedebilirler. boşuna denmiyor Allah çirkin şansı versin diye...

canım erkekleri anlamak cok zor ama bana göre erkekler ciddi kızlara yaklaşmaya cekiniyorlar cirkin ama rahat bir kızı güzel ve ciddi bir kıza tercih edebiliyorlar boşver senin degerini bilen biri de elbet cıkar önemli olan cok talibin olması degil hayırlı biriyle tanışman ayrıca bence olmaması olup seni üzmesinden bunaltmasından iyidir günümüzde deger kıymet bilen adam gibi adam yok denecek kadar az ne yazık ki:(

Gençsen, güzelsen, herkes seni parmakla gösteriyorsa mutlaka ilgi çekersin
Kendinde ara bişiler
Fazla mı soğuksun acaba?
Sadece kızlar tarafından mı beğeniliyorsun hani yanaşmaktan bahsetmiyorum ama bi erkeğin dönüp bir daha baktığı cinsten misin?
Hiç mi tanışmak isteyen yok?
Garip açıkçası..

Güzelsen nasıl dikkat, ilgi çekemiyorsun anlamadım ben...
Güzel olduğunu söyleyen sadece annen, baban, akraban mı?
Ben de çok beğenilen bir kızım, oldukça güzel olduğumu düşünüyorum kendim de ama aşk konusunda hiç yüzüm gülmemiştir. Amaa her zaman ilgi çekerim ve bu sayede doyuyorum diyebilirim. Hayatımda bir olmasa da beğenildiğimi bilmek huzur ve güven veriyor. Sende böyle değil mi?

Tabi neticede asla ve asla senin elinde olan bir şey değil bence ilişki yaşamak. Gerçekten bunlar kısmet meselesi. Düşündükçe daha çok üzülürsün. Takma kafana ve insanların bu konuda sana yorum yapmalarına izin verme. Onların ne haddine senin hayatına burunlarını sokmak...

benim dusuncelerimi yansitmissin yesilay ben de 20 yasindayim ama seninle ayni kaderi paylasiyorum. gerci parmakla gosterilecek guzellikte degilim ama kendime cok bakarim,, iyi bi universitede okuyorum, yine de olmadi mi olmuyor iste. of of :5:

Gençsen, güzelsen, herkes seni parmakla gösteriyorsa mutlaka ilgi çekersin
Kendinde ara bişiler
Fazla mı soğuksun acaba?
Sadece kızlar tarafından mı beğeniliyorsun hani yanaşmaktan bahsetmiyorum ama bi erkeğin dönüp bir daha baktığı cinsten misin?
Hiç mi tanışmak isteyen yok?
Garip açıkçası..

Tanismak isteyen yok demiyorum tabiki ilgi cekiyorum her gittigim ortamda.Yani güzellikle ilgili bir problemim yok sadece ailesi ve kizlar,akrabalar tarafindan pohpohlanan, gaza getirilen biride degilim(bunun farkinda olacak yastayim).Hani herkesin bukadar güzel, zarif vs. vs.olduguna ragmen neden sevgilin yok demeside bu zaten.Benim asil sorunum ilk tanismalarda oluyor.Yani devami gelmiyor bi iliski kuramiyorum.Ya cok korkutuyorum yada gercekten cok sIkIcIyim.Hani öyle kültürsüz konusmayi bilmeyen biride degilimki aksine cok bilgiliyim .(biraz megalomanca anlatmis olabilirim ama arkadaslara daha iyi anlatmak icin kendimden böyle bahsediyorum.)
Yani nerde hata yapiyorum diye sizlerin fikirlerini tecrübelerine danisayim dedim.

Son düzenleme:
Güzelsen nasıl dikkat, ilgi çekemiyorsun anlamadım ben...
Güzel olduğunu söyleyen sadece annen, baban, akraban mı?
Ben de çok beğenilen bir kızım, oldukça güzel olduğumu düşünüyorum kendim de ama aşk konusunda hiç yüzüm gülmemiştir. Amaa her zaman ilgi çekerim ve bu sayede doyuyorum diyebilirim. Hayatımda bir olmasa da beğenildiğimi bilmek huzur ve güven veriyor. Sende böyle değil mi?

Valla mesele ilgi cekmek degil aslinda benim icin.Yeterince ilgi cekiyorum begeniliyorum, benden söz ediliyor ama sadece hic bir sekilde tik yok anliyacagin canim:-).Bu zamana kadar niye bir sevgilim yok onu bulmaya calisiyorum.hani insanin kendi kismetini tepmesi diye birsey varya.

Forumdaki arkadaslarada kulak verdikleri icin tesekkür ediyorum.Insallah bu gönül islerinde bende bir seyler ögrenecegim.

Son düzenleme:
Anladım canım. ama herkesinde dediği gibi bunun bir formülü yok. Taktiği yok. Olmayınca olmuyor. :((
Elbet bir gün sen de mutlu olursun, iyi bir ilişki yaşarsın. Umudumuzu kaybetmeyelim. Hiç üstünde durmaya gerek yok.

ah canımm kıyamam, meseleyi kafana fazla takıyorsun heralde.. umursama oluruna bırak herşeyi, zaten güzelmişsin inşallah talihinde güzel olur. evlenmen için çok erken biliyorsun=) karşına illaki biri çıkacak, öyle sevgilim olsun da zaman geçsin aşık olayım acı çekeyim vs böyle düşünme. zamanı gelince herşey olur sen yeterki canını sıkıp fazla düşünme herşey zamanla olur =):34:

Back
X