• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akil verin Allah Askina

ah canımm kıyamam, meseleyi kafana fazla takıyorsun heralde.. umursama oluruna bırak herşeyi, zaten güzelmişsin inşallah talihinde güzel olur. evlenmen için çok erken biliyorsun=) karşına illaki biri çıkacak, öyle sevgilim olsun da zaman geçsin aşık olayım acı çekeyim vs böyle düşünme. zamanı gelince herşey olur sen yeterki canını sıkıp fazla düşünme herşey zamanla olur =):34:

yorumlariniz sayesinde artik pek kafama takmiyorum.Oluruna birakiyorum.Insanin arada icini dökmesi gerek.Sagolun

Selam Arkadaslar size güzel bi haber vereyim diye yaziyorum.bu konuyu actiktan sonra birazda sizlerin önerilerini dinleyip kafaya takmamaya basladiktan sonra aski buldum:-)).tam 6 aydir cok mutlu bir beraberligim var(tam hayalimdeki insan) ve hala dogru insanla karsilasmamis olanlara umutlarini kaybetmemelrini söylemek istiyorum!ben cok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin!!

daha çok gençsin. hayatta karşına inşallah çok iyi insanlar çıkar. geç olması güç olmasından iyidir. O yüzden acele etme.hayırlısı olsun de yeterli.

Back
X