Bana bir akıl verin çıkmazdayım

Kusura bakmasın seviyorum kocamın ailesi diye hürmet ettim merhametliyim ama kendimi kullandırıp kimsenin hizmetçiliğini yapacak kadar salak değilim başka hizmetçi bulsun ödesin parasını baktırsın

Kötü davranıyorsun gibi hissettirdiler de senin kocan uymaca akıllı mı ? Seni tanımıyor mu ? Görmüyor mu yaptıklarını vs ? Bugün yeğenler görümceler yarın konu komşu uzar gider bu uymaca akıllar… alkollü iken akli dengesi yerinde değilken söylemiş nikah akdi bozulmamış gibi duruyor ama ya sonrası ?

Lafı yemezmiş pehhh zıkkım ye o zaman…

seni göndermem evden diyor nikahsız yaşamak mı istiyor ne saçmalamış beeee pöfffff saçma sapan işler. Yazık sevgine…

Bacım bu adam eve gelmiyor mu, konuşmadınız mı hiç, yok mu bir aksiyon

Evet gerçekten de sevgime verdiğim değere çok yazık kendimden çok fedakarlık yaptım ama yeter artık ben bu dünyaya bir daha gelmicem nankörlük vefasızlık çok yaralayıcı birşey ve bana hayatımın en büyük dersini verdi akıl verenlerle mutlu olsun bana cesur adam lazım

Reactions: sdg
Valla kimin kaybedeceği ortada… bakıcı, seven bir kadın, çocukla bi ömür… aile sıcaklığı… daha ne olsun arasın bulsun senin düzenini…

Valla kimin kaybedeceği ortada… bakıcı, seven bir kadın, çocukla bi ömür… aile sıcaklığı… daha ne olsun arasın bulsun senin düzenini…
Asla bulamaz böyle bir aileye kimse katlanmaz böyle vefa bilmeyen nankör bencil insanlar zaten hep kendilerini haklı görürler o yüzden artık ne bedenimi ne de ruhumu yormayacağım

Reactions: sdg
Eşiniz çok uyanık aklınca sizden ayrılacak istediği bekar hayatını yaşayacak ama çocuğuna ana babsina hizmetçilik yapmaya sizi devam ettirecek madem o kadar gururlu o zaman ağzıyla içsin sarhoş kafasına girmesin. Çekip giderseniz size sahip çıkacak aileniz varsa bir dk bile o evde durmayın çocuğunuz da büyümüş bir işe girer çalışırsınız

Boşol kelimesinin dini yönden ağırlığını bilecek kadar dinine düşkün ama g*tünden haberi olmayacak kadar da Allahın yasak kıldığı alkolü kullanıyor. Hmm peki 🖐

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…