Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cansel55

Ziyaretçi
Ben 23 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum bir ablam var 2 yıl önce evlenip antalyaya yerleştiler soner abi (eniştem) bizimkiler onu çok sever ama ben köşe bucak kaçıyorum,o böyle değildi ablamla severek evlendiler, son geldiklerinde bana beni sevdiğini söyledi konuşurken hep bana dokunmaya çalışıyodu ondan hep kaçtım, annemin yanından ayrılmadım.Kimseye bişey söyleyemedim ablam bir ay sonra doğum yapacak ve yanına beni çağırıyo ALLAHIM kafayı yiycem napıcam ben, soner abinin kardeşinin çocukları küçükmüşte bırakıp gelemezlermişde cansel gelsin diyo pislik annesi babasıda yok zaten kime ne diycem ben anneme ne derim ablama ne derim kocan bana sarkıyo gelemem mi diycem mafoldumben ölmek istiyorum mafoldumben

Ne zor durum yaa. Ablan hamile olmasa kesin söyle derdim ama tam doğum arifesi şimdi. Ama gene de zamanı gelince söylemek lazım sanki.
Allah kolaylık versin ne diyeceğimi bilemedim. Önce annenle mi konuşsan acaba. Ama her durumda doğumu bekle, bebek için diyorum.
Peki açık açık söyledi mi birşeyler? Keşke siz yanlış anlamış olsanız.

bencede önce annenizle konuşun bu durumu siz.anlatın ve gitmek istemediğinizi söyleyin..sonrada annenizle duruma göre hareket edersiniz.

of ne kotu bırsey yaaaaa bence anne de sımdılık ablana desende sana ınanmazzzzzzz kocasıda yalan der gecer sen anne anlat dıyecem ama bu sefer annen olayı duyunca cok sınırlenecektır kesın ve dayanamayıp olayları buyutebılırrrrrrrrrr

kesinlikle gitme ve annenle durumu paylaş ablana şimdilik uygun bir mazeret bulun...yazık yaa ablanın Allah yardımcısı olsun

Arkadaşlarımızında dediği gibi en uygun olan davranış, bu konuyu annenizle paylaşmak olacaktır. Fevri davranıp hata yapmayın.

Nerden başlayacağınızı bilememek elbette çok zor ama annenize sağlam bir şekilde bunları izah ederseniz, sanırım anneniz o damadın ince ayarını yapar..
Durum düzelmez ise ablanız her na kadar üzülecekte olsa durumu bilmeli.. empati yapıyorum; ben olsam bilmek isterdim, sonradan duyduğumda daha çok üzülürdüm diye düşünüyorum.

Hey Allah ım ne insanlar var
.:olmaz:

Son düzenleme:
cok üzüldüm sasirdim...allah sana sabir versin canim cok zor bi durumdasin.. enisten ablani seninle aldatmayi düsünmüsse bi baska kadinla haydi haydiye bi gün elbet aldatacaktir..saglam pabuc degill..bildigin sapik iste.anlat ama ablana degil annene anlat o konusur zaten ablanla.sende hala soner abi diyosun hayret...abiligimi kalmis ya ne abisi..

bencede hemen annenle paylaş çünkü seni ondan başka kimse anlayamaz
belki ablana desen hem bunu hazmedemez kafasında soru işareti oluşur hemde hamile diyosun pek hoş bir durum olmaz
ama annene söylersen o bu işi sessiz sedasız sonlandırabilir
O karaktersiz insan da bu kadar rahat davranamaz sesiz kalma derim ben nezamanki susarsan seninde istekli olduğunu düşünüp bu durumu daha ileri boyutlara götürüp seni daha da rahatsız edebilir
Asla da sen ablana gitme bişeyler uydur mümkünse annen gitsin

Ne diyeceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annem bunu sakin karşılıycak biri değil zaten yaşlı insanlar, ablama söylesem bana inanmazsa o pislik resmen rol yapıyo göz boyamak için canım hayatım diye ablamda garibim inanıyo mafoldumben ne yapabilirim acaba tekrar iş bulsam bahane olurmu allahım senağlama

offfff cok üzüldümm yazik ablana yaa:(demek annenede anlatamazsin isin zorrrr..dedigin gibi ise basla hemen bulabilirsen calisiyorum bahanesi olsun simdilik ablan dogurunca konusmayi denersin...elinde kanitin varsa daha iyi olur inanmayabilir...

Ne diyeceğimi ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annem bunu sakin karşılıycak biri değil zaten yaşlı insanlar, ablama söylesem bana inanmazsa o pislik resmen rol yapıyo göz boyamak için canım hayatım diye ablamda garibim inanıyo mafoldumben ne yapabilirim acaba tekrar iş bulsam bahane olurmu allahım senağlama
Bence daha sonra karşılaşacağın zor durumdan daha iyidir anenin tepkisini çekmek
bence bu olay karşısında kayıtsız kalmayacaktır emin ol ondan başka kimse hatta ablan bile anlamaz
çünkü şerefsiz ablanı kandırır senin üstüne yıkar olayı o bana yüz veriyoda karşılık vermedim ondan böyle yapıyo der ablanda ister istemez etkilenir
böylelerini çok gördük etrafta kahretsin Allah bunları :mymeka:
bahane bulmak zorunda da değilsin ayrıca lütfen sessiz kalma yoksa seni daha zora sokacak hatta etkilemeyi bile başarabilir dikkat et ve ona fırsat verme

çok zor bir durum rabbim ki,mseye böyle bişeyi yaşatmasın rabbim sana da bu işin içinden kazasız belasız kurtulmak nasip etsin bu gece mübarek bir gece rabbime dua et eminim sna bir çıkar yol gösterecektir ama bence de annenle konuş gitmek istemediğini söyle yada durumu anlatamıyosan ben gitmek istemiyorum sen git de ama asla sen gitme cnm rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum allah kolaylık versin

canım öncelikle gerçekten çok kötü bi durum ama sen eğer bunu annen ve ablanla paylaşmazsan sen ayartın olur ve sakın ama sakın gitme annen sakin karşılamıyacak biriyse bunu ona direk söylemesende önce imalarda bulunsan anne eniştemden rahatsız oluyorum falan desen nasıl bir aile tipiniz var bilemiyorum ama nabza göre şerbet versen olmazmı bugün sana yapan bi başkasınada yapar ablanın bu duruma düşmesini istermisin bence kesinlikle anlatmalısın canım kendinide üzme sen istemedin sonuçta bu durumu allah yar ve yardımcın olsun gülüm

canselcim bir şey sormak istiyorum siz iki kardeşmisiniz yoksa başka kardeşin varmı ?

nekadar aşaşğılık birisiymiş ya.ben seninyerinde olsam kaşını gözünü patlatırdım.o karaktersizin

Oraya gideceğime ölürüm daha iyi acilen bir çözüm bulmam lazım anneme nasıl söylesem ya anneme bişey olursa of yaa ben bu olanlardan kimse yara almadan kapansın istiyorum ablam için çok üzülüyorum.

ıki kardeşiz canım, berrin bende beynini patlatmayı çok istedim ama terslemekten başka bişey yapamadım.

:olmaz:Ne demek ne yapacağım,tabiki direk annene söyleyeceksin,durumunu anlatacaksın.Hatta ablana bile söyleyeceksin,bu ne biçim midedir arkadaşım yaaa...
ınan yalnız sen değilsin bu durumda olan,geçmişte evlenmeden evvel kankam dediğim insanda Almanyada yaşayan eniştesi tarafından aşkını ilan etmişti ama onların sonu baya kötü bitmişti.
Sen sakın ola böyle bir hata yapma gülüm,direk büyüklerinle paylaş lütfen,çok ciddi bir konu çünkü bu.
Allah kolaylık versin ne diyeyim.

içerik nedeniyle "bir derdim var -kendi akrabaları vs.." bölümüne taşınmıştır bilginize

Benim için dua edin nolur birkaç yeri aradım haber bekliycem inşallah olurda kurtulurum bu arada anneme söyleye çalışıcam bakalım.

Back
X