Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 23 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum bir ablam var 2 yıl önce evlenip antalyaya yerleştiler soner abi (eniştem) bizimkiler onu çok sever ama ben köşe bucak kaçıyorum,o böyle değildi ablamla severek evlendiler, son geldiklerinde bana beni sevdiğini söyledi konuşurken hep bana dokunmaya çalışıyodu ondan hep kaçtım, annemin yanından ayrılmadım.Kimseye bişey söyleyemedim ablam bir ay sonra doğum yapacak ve yanına beni çağırıyo ALLAHIM kafayı yiycem napıcam ben, soner abinin kardeşinin çocukları küçükmüşte bırakıp gelemezlermişde cansel gelsin diyo pislik annesi babasıda yok zaten kime ne diycem ben anneme ne derim ablama ne derim kocan bana sarkıyo gelemem mi diycem mafoldumben ölmek istiyorum mafoldumben

Nasıl yani?
Enişteniz size aşkını ilan etti,size dokunmaya çalıştı..
Ama siz susuyorsunuz!:1shok::1shok:
Bu kadar pislik bir adamdan herşey beklenir,o zaman mı konuşmayı düşünüyorsunuz ailenizle????:uhm:

Hemen annenize konuyu anlatın sonra içinden çıkılamayacak kadar sorun olur bu.

Lütfen hemen çaresine bakın çok ciddi bir olay sonuçta.

Durumun açıklanması gerçekten çok zor. Aynı durumla karşılaşsam nasıl bir tepki veririm, ne yaparım kestiremiyorum.

Bana kalırsa ilerisi için çok daha ciddi sorunlar yaşanabilir... Ne kadar, nereye kadar kaçabilirsiniz, uzaklaşabilirsiniz ?

Peki ya ablanız; eşinin kız kardeşine sarktığını bilmiyor. Herşeyden habersiz.... Bilse ..... ?

Gizlenmesi ne kadar doğru peki ? Böyle bir adamla yaşamayı hakediyor mu ?

Ablanızın da ailenizinde yapısını, karakterini bilmiyorum. Ama bana kalırsa gizlenecek bir durum değil... Bebek böyle bir durumun gizlenmesi için sebep olamaz.

Yarın bunu gizlediğinize pişman olma ihtimaliniz çok daha yüksek bana kalırsa...

Kendinde bu kadar cesareti gören adamın yarın neler yapabileceğini düşünemiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Umarım tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.

Ki dilerim Rabbim bu adamı en kısa zamanda hepinizin hayatınızdan uzaklaştırsın.

amiinn bundan bir an önce kurtulmak istiyorum ama en azından bebek doğduktan sonra söylesem o zamana kadar ben anneme söyleyim sonrada annemle ablamamı söylüycem, ablamla eskisi gibi olamamaktan korkuyorum ya bana inanmazsa allahım yaaa ben napıcam böyle şeylerin sadece filmlerde olduğunu sanırdım nasıl atlatıcaz biz bunu mafoldumben

Gerçekten enişte dediğiniz adamın yaptığı iğrenç bir durum!!!!
Öncelikle bunu annenle paylaşmak zorundasın fakat ablanın doğumuna kadar
bi şekilde ablana bunu söylemeden bir bahane bulun yanına gitme sakın!
Sonra ablan doğum yapsın biraz kendine gelsin söylersiniz.Büyük ihtimal ayrılılar.
Eğer bir erkek karısının kız kardeşine farklı gözle bakabiliyorsa,başka kadınlara nasıl bakar tahmin edemiyorum bile.
Bu yüzden ablanın boşanması en doğru karar olur bence :delphin:
Hakkınızda hayılrısı olsun :Saruboceq:

çok kötü durum çok:1no2:mafoldumben ya insanlar iyice yoldan çıktı artık ne bu yaa ne güzel karın var birde çocuğun daha ne istiyosun be adam:oklava: iyice moda oldu ya yok baldıza yok arkadaşına göz koymalar.:bbo: ne doyumsuz insanlar yaa bence annene söyle durumu ablana şimdi söyleyemezsin

vayyyyyyyy bee ne adii adamlar var şu hayatta ablanda manyak doru bi seçim yapmış yani nese bu saatten sonra keşkeninde bi anlamı yok olan olmuşş bu olayı kanıtlicağında bişe yok mu yaaa.....

Bunu nasıl kanıtlarım kanıtlamak için gitmem lazım gideceğime ölürüm daha iyi ablama öyle sevgi gösterisi yapıyoki canım bitanem diye ablamı nasıl inandırırım bilmiyorum

ya her seferinde bir derdim vara girmiyeyim sinirlerim bozuluyo diyom ..ama yine bakıyom ..canım benim hemen annene söyle arkadaşlar dogru diyor söyle ve kesinlikle gitme sakın ..allam ya ne adi pislik insanlar varya ya biz kime güvenelim artık herkesten ümidi keselimmi yahu ..hayret bişey şimdi bu pis herifi elime verecekler bide meşe odunu allah yarattı demicen girişecen ..üzme canını annenle paylaş ablanada sonra o söylesin oda bilsin ne pislilke hayat paylaştıgını ..

ıyi bir arkadaşım da aynı senin durumundaydı tek fark ablası o sırada hamile değildi ama bir evlatları vardı.Arkadaşım da senin gibi tersleyip durdu uzun bir süre.En sonunda dayanamayıp ablasına söyledi.Ama ablası inanmadı malesef.Ama en azından dönüm noktası oldu arkadaşım için.Artık bayrammış,düğünmüş gibi mecbur durumlar hariç görüşmemek için elinden geleni yapıyor.
Az çok tahmin edebiliyorum neler yaşayıp hissettiklerini.Gerçekten Allah yardımcın olsun.
Allah o eniştenide bildiği gibi yapsın....:oklava:

Şahsen benim kardeşim gelip bana abla böyle böyle bir durum var dese; Hani kanıtın !?? diye sorma gereği duymam. Gereken neyse öğrendiğim anda yaparım. Ne yani birde delil mi toplayacaksın??

Aile içi bağlarınızda güvensizlik mi var ? Ablan bu kız beni eşimden ayırmak istiyor, iftira atıyor, kıskanıyor, eşimde gözü var diye düşünebilir mi ?

Düşünebilecek olan yok mudur ? Vardır tabiki... Ama umarım bu durum sizin için geçerli değildir.

Doğum yapacak bir kadına da abla kocan bana sarktı denmez ki yaşayacağı üzüntüyü hayal bile edemiyorum. Sonuçta ablanız ile paylaşmanız en doğrusu ama şu an doğru zaman değil sanırım.

Siz iyisimi durumu annenize açın sizi göndermesin. Gerekirse kendi gitsin.

Gerçi anne de ne kadar sabırlı kalır bilmiyorum ama o adamı bi kaşık suda boğmazsa iyidir.

ınan ne dıyecegımı bılemedım
yanlıs anlamıs olamazsın degılmı ? sana abi gibi yaklasmıs olamaz degilmi? belki gercekten kardesi olarak sevıyodur senı ?
keske boyle olsa cnm mafoldumben

gercekten senın hıssettıgın gıbı bısey varsa bende dıger arkadaslara katılıyorum . ablana soylememelısın bu aşamada ama annenle mutlaka paylaşmalısın. Eniştemin hareketlerınden sozlerınden rahatsız oldum anne ben gıtmeyeyım sen git de annene . ve yasadıklarınızı da bir bir anlat .
hakkında hayırlısı olur insallah

keşke konuşmak için bugüne kadar beklemeseydiniz,

annenizle konuşmalısınız, öylece hiçbir şey olmamış gibi gidemezsiniz şimdi :olmaz:

nefret, insan kardeşinin üzerine yürüyüp dokunmaya çalışırmı ya adam bizdeyken bunu yapmaya cesaret ederse onlarda düşünemiyorum anneme söylemekten başka çarede yok zaten

Tam olarak nasıl davranıyor sana? Sözle açıkca söyledi mi hislerini?

Annene, ablana gitmek istemediğini söylerek konuyu açabilirsin zaten nedenini soracaktır..
Eniştenin hareketlerinden hoşlanmadığını belirterek devam edersin sonra da açıkca söylersin, bana böyle böyle davranıyor bu adam, hiç hoşuma gitmiyor diyerek devam edersin..

Bunu yapmak zorundasın, yoksa oraya gitmek zorunda kalırsın ve işler arap saçına döner..

Bunu annene anlatmanın dışında başka bir çare yok ki güzelim.
Sen sustukça ileride ortaya çıktığında yine sen hatalı olursun.
Sonuçta hangisini tercih edersin.
Annene anlatıp olayı bi şekilde çözümlemeyi mi yoksa oraya gitmeyi mi?

Allah yardımcın olsun canım ya.Çok zor bir durum.Bende evli bir kadınım ve benimde senin yaşlarında bir kızkardeşim var.Kendi ailemi senin yerine koymaya bile cesaret edemedim,böyle durumlarda çok soğukkanlı davranmak,düşünmek ve karar vermek gerekir.Burada sana yardımcı olabilecek çok mantıklı arkadaşlarımız var bence onların düşüncelerini dinle ve karar ver.

Sevgiler.
:Saruboceq:

oraya gitmem tabiki anneme anlatmayı istiyorum ama ya sonra olacaklardan korkuyorum ablam için çok üzülüyorum bunu öğrendiğinde bebeğiyle ne yapar biz hiçbir zaman eskisi gibi olamayız diye korkuyorum

Back
X