Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kişinin size davranışları evlenmeden önce nasıldı? ablanızla size yakın olmak için mi evlendi yoksa?
zor bir durum geröektende.söylesen bir dert söylemesen bir dert.o kişideki cesarete de bakın bir.hem baba olacak hem gözü dışarıda.Allah yardım etsin

Canım korkunun ecele faydası var mı?
Bu iş böyle yürümeyeceğine göre ne olacaksa olacak.
Bence daha fazla vakit kaybetme, git konuş annenle bi an önce.

Asla ve asla gitme sen üzüleceğine onlar üzülsünler...........
gerekiyorsa anlatacaksın..........
oraya gittiğinde nasıl durumlarla karşılaşacağını düşün............

Evlenmeden önce gayet normaldi hatta benimle pek ilgilenmezdi ablamla birbirlerine çok bağlılardı evlendiler uzun zaman geçti ablamın hamile olduğunu söylemeye geldiler ondan sonra sıksık gelmeye başladılar daha önce hiç farketmemiştim bana çok tuhaf bakıyodu annemlerin yanından ayrılmaya korkuyodum hemen yanıma gelmeye çalışıyodu balkonda oturuyoduk ben çay getireyim diye mutfağa gitmiştim bir döndüm arkamda bana neler söyledi üstüme üstüme yürüdü çok korktum itip tersledim içeri nasıl gittim bilmiyorum ondan beri kaçıyorum şimdide ablam beni yanına çağırıyo işte olay bu
anneme söylemem lazım mafoldumben

Bu zamana kadar erkek arkadaşım yoktu ama artık onu bile düşünüyorum şaşırdım ne yapacağımı.

acaba önce iş buldum gitmiycem sen git desem mi?
yoksa herşeyi göze alıp söylesem mi?

kesinlikle annene söylemelisin..
adam bir de seni mutfakta sıkıştırmış. keşke o an söyleseydin...

sakın canım sakın gitme yanlarına:teselli:
maalesef eniştenin davranışları hiç hoş değil..:mymeka:
annene en kısa zamanda söyle...
veya bir araya gelirseniz ailecek,ikiniz yalnız olduğunuz anda olduğunca bağır,bana dokunma rahat birak beni de....
herkes içinde olsunki utansın rezil....
:mymeka:

Bugün ne olursa olsun söylüycem annem bana bişey demez ama üzüntüsünden kahrolacak kadın , ablam için kötü olacak ama olan olsun artık düşün düşün kafayı yiycem ya
Doğumdan sonrada ablama söyleriz olmaz mı? :((
Annem gelsin daha fazla beklemeden söyleyip kurtulmak istiyorum bana çook dua edin nolur...

Annene ac konuyu ınanacaktır elbet...
En azından enıstenıze dırek bırsey demesede tavır koyacaktır enıstenızde işkillenecek uzak duracak...
Ama ablanıza söyleme konusunda bısey dıyemeyecegım canım...

yaa çok zor bi durum gerçekten
belki bazı arkadaşlar bana kızacak ama o adamı tehdit etsen.
İnandırıcı bir şekilde.
Tabiki ablan o adamı haketimiyor ama yinede o zaten yeni doğum yapacak tazecik bir anne
Sonra işler rayına girince anlatsan
zor durum çok zor..

o zaman bugün anneme söyleyim annem gitsin belki annemin öğrendiğini görürse düzelirmiki acaba öff daraldım..

böyle bşy var ve ailene hala söylemedinmi cnm yaaa....söylemeyerek ablana iyilik yaptıgını düşünebilirsin..ama bugun sana aşık olan yarın başkasına olcak olan ablana olcak..ama şöylede bşy varr eniştene annen söylerse direk savunmaya geçer kendisi ve seni suçlu yapar..ben ona kardeş gibi yaklaştım sevgimi gösterdim o böylemi anladı der..hatta o beni seviyor uzak durmaya çalışıyorum bile derrr..yani kalkıpta annene evet ben canseli seviyorum demiycegi bi kesin..

ama arkadaşlar canselin tüm yazdıklarını okumadınızmı ablam hamile diyo söylesinde kadıncağız doğuruversin öylemi doğumu beklemesi bencede çok mantıklı hamile bi bayanın bunu kaldırabileceğini sanmıyorum canım sen sadece annene söyle şimdilik

ya ablana söylemen bu durumda zor ama annenle konuş derim ben.ayyyyy oraya gidince ablanda hamile ya hemde son zamanları ağırlaşmıştır şimdi adam her köşede sıkıştırır seni sakın gitme oraya.annene söyle yoksa sonuç hiç hoş olmaz.

Benim için çok zor oldu annemin kalp ilacınıda yanıma alıp geçtim karşısına
Önce iş için başvurduğumu söyledim sen gidermisin dedim. ışe ablanın doğumundan sonra başlarsın ben hangi biriyle baş edecem, babana kim bakacak dediğinde az daha annemin ilacını ben içecektim.
Baktım olmuyo ben gidemem dedim ve olanı biteni anlattım annem dondu kaldı bişey oldu sandım sonra ağladı ağladı birbirimize sarılıp ağladık doğum yapsın ablanıda alırız yanımıza dedi şimdi içerde annem içini çekip duruyo o çok üzüldü ama benim üstümden büyük bir yük kalktı şimdi annemle tek düşündüğümüz ablamın tepkisi, ne olacak bilmiyorum ,ayrıca sizlere çoook teşekkür ederim siz olmasaydınız buna cesaret edemezdim belkide çok çok teşekkür ederim

Ya ne desem bilmiyorum. ınşallah bir yola girer. Zor durum. Neyi dilemem gerektiğini bile bilmiyorum. Anneciğini yalnız bırakma.

Back
X