Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında annenin enisten ile konusmasıda fayda sağlar ama ablanın uğradığı ihanet ne olucak..böyle bi karakterde adam ablanı ileride üzmeyede devam eder..

bende onu düşünüyorum zaten ablama söylemezsek sadece o pislik değil bizde onu aldatmış oluruz ama işin sonunda ablamı kaybetmekte var ya bana inanmazsa mafoldumben

hayır canım o başka bişey sanırım
Tamam canım , oraya yorum yazdığım için sormuştum .Bence ablana kesin olarak söyle.Annen yaşında biri olarak rica ediyorum .Böyle bir namus düşmanının ailede yeri olmamalı .Bu konuda diğer topiğe yazdığım mesjıda okumanı rica eiyorum canım .Sevgiler...

arkadaşım herşeyi aileni söyle bu çok terbiyesizce bir şey sen sıkılıp üzülceğine o adam üzülsün herşeyi söylemek en doğrusu ilerde aşılmaz sorunlarla karşılaşa bilirsin

Canım annene anlatmana çok sevindim hiç olmazsa yanında seni koruycak sana güvenen biri olması işleri kolaylaştırabilir, ablan için çok üzgünüm inşallah o da biran önce kurtulur o sapıktan. Allah yardımcınız olsun...

sıradan olucak ama doğrular elbet bir gün ortaya çıkar..ablanda gün gelir sana inanır..

alla allaaa ne oluyor bu eniştelere,okuduğum ikinci konu
söyleyecek kelime bulamıyorum.
yahu bu adam karısının annesine anne, babasına baba diyor.kardeşi de elbette ki kardeşi olur.hangi insanoğlu kardeşine yan gözle bakar.bunu ne akıl ne mide alır.
ablanın hamilelik süreci enişteni etkilemiş olabilir ama asla sana sarkıntılık etmesine bahane olamaz.
bence şu dönemde gitme.doğum olacak.ablan zor bir zaman geçirecek.duyguları hormonlardan dolayı karmakarışık olacak zaten.eğer orada bu olaylar açığa çıkarsa ablan çok kötü olur.allah korusun sütü bile gider.sen oraya gitme, tek başına da olsa bu zor dönemi bir atlatsın.ya da anneni gönder.
ablan loğusalık dönemini atlattığında bakarsın bir çaresine artık.
böyle bir babası olduğu için o bebişe de üzüldüm:(
ablan sağlıklı sıhhatli büyütür inşallah bebişini canım a.s.

annene anlatman en dogrusu olmus canim

oraya seni gönderdiklerini söyle bir düsündümde

sizin evinizde seni mutfakta kistirmaya cesaret eden bir adam

kim bilir kendi evinde sana neler yapabilirdi

allah korusun yha ,cok adi enisteniz varmis

allah hepimizden uzak tutsun böyle serefsizleri :kızgın:

en mantiklisi ablanizin ayrilmasi olur

kimisi uzak durun ablanizda kocasini yola getirsin demis

nasil yola gelicek orasi tartisilir tabi

Cansel ne oldu bir gelişme var mı? Umarım iyisindir. Ablana söyleme sakın şimdilik, tam doğum öncesi. Ama sonrasında mutlaka mutlaka söylemelisin. Esas söylemezsen affetmez ablan seni. ınanır sana, neden kaybedesin ablanı?

Ben annemle konuşmuştumya annemde ablamı aradı ben gelicem diye, akşam tekrar aradılar telefonun sesini açtım ,anne sen bakabilecekmisin yorulmazmısın diyo sapık , annemde ben daha ölmedim dedi, tamam sonra görüşürüz deyip kapattılar.Anlamışmıdır acaba annem çok sert konuştu bu arada söylemek için ablamın doğumunu bekliyoruz. şimdilik bu kadar bi gelişme olursa yazıcam...

Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Hiç sıkma canını yoluna girer herşey. Annene dikkat et, üzüntülüdür o şimdi. Gönlünü iyi yap anneciğinin.

arkadasım Allah yardımcın olsun ne kadar zor senin için...annene iyiki söylemişsin..

amiiin inşallah, anneme bakmazmıyım o benim kurtarıcım zaten yanımdan ayrılmıyo sağolsun :)

Durumu annenle paylaşmakla çok ama çok iyi etmişsin..
Tek başına atlatılacak bir konu değil bu...
ablana anlatmaya gelince...
Önce annen o enişte müsvettesine bir göz dağı versin...
cansele olan samimi bir yaklaşım hissettim ve bunu beğenmedim,biraz mesafeli ol..
Sen eniştesin o da senin kardeşin falan gibi konuşursa belki utanır ve pişman olur..vicdana gelir..
Babanda bunu hissederse ayıkla pirincin taşını desin..Babanın gözünden bişey kaçmaz gibilerinden korkutsun öküz kafalıyı...

is bulmak en mantiklisi zaten bekar birisin bebek bakimindan vs cok anlamam calisicam de bir is bul isi konusunda abart cok zor is buldum diye annenle paylassan cok zor durumda kalabilirsin is buyuyebilir ve eger sana bir sey daha derse onu ablana demekle korkut musait olsanda konusmasini kaydetsen en azindan korkar sana bulasmaz ablana yazik ya inanilir gibi degil bebegide var ustelik pislik herif nasil kizdim ya

En güzeli bu adamın ipliğini pazara çıkarmak.Yazık ablana ve yeğenine.Çocuk dünyaya gözlerini açtığında ilk olarak sapık bir babayla karşılaşacak.
Bence ablan bilmeli,düşünüyorum da ben olsam ve bana söylenmese çok üzülürdüm.Bir gün daha kalmamalı o insan müsvettesiyle..Ya çok şaşırdım,hangi cesaretle yapar bunu enişten olacak dürzü :oklava:

cansel doğum ne zaman Allahın izniyle canım?ablan eve bir geçsin şöyle bir kırkı çıksın en azından ablacığın anneliğinin ilk günlerini güzel yaşasın sonra söyleyin canım ya..
ahhh ahhhh ahhh valla içim daraldı ben okuyunca böyle sıkıldım siz ne yapıyorsunuz yüce Rabbim size hayırlı günler nasip etsin..anacığının yüreği dağlanmıştır valla.ablanın olumsuz bir tepki vereceğini sanmıyorum inanmamak adına.ama ilk şoku atlattığında geçmişi sorgulamaya başlayacaktır baksana adam güllük gülistanlık yansıtıyor hayatı ona herşeyi didik didik edecek ablan aklında.bide loğusalık.offff.size geldiğinde hemen psikolağa götürün hiç ihmal etmeyin olur mu?sende katıl ona kolay değil canım.takipteyim gelişmelerden haberdar et mutlaka..

doğum bir aksilik olmazsa 20 temmuzda, canım sen ordan okuyup daraldın birde beni düşün işte ablama nasıl söylüycez? tepkisi ne olacak? stresten ölmezsem gelişmeleri yazarım :((

ablana çok yazık..hemde çok ...nasıl bi eşi olduğunu bilse...off çok kötü yaa......bende ablayım ve benimde 1 yaş küçük kız kardeşim var...kardeşim bana gelse anlatsa kalkıpda kocamı savunmam.kardeşimi bilirim...bana yalan söylemiyceğini bilirim...ama bence sen ilk olarak annene anlatmalısın bu durumu.çok zor olsada ileresi için bunu yapmak zorundasın..

arada sayfaları atlamıştım canım anlatmışsın annene ...bu en iyisi şimdilik iyi yapmışsın...

Back
X